Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022

Σε καραντίνα 4500 αστυνομικοί και υγειονομικοί - Έκτακτα μέτρα για νοσοκομεία και Σώματα Ασφαλείας


Σε καραντίνα 4500 αστυνομικοί και υγειονομικοί - Έκτακτα μέτρα για νοσοκομεία και Σώματα Ασφαλείας
Τα στοιχεία είναι εφιαλτικά, με τουλάχιστον 4.500 αστυνομικούς και υγειονομικούς να είναι σε καραντίνα. Αμεση εφαρμογή νέων μέτρων.

Πιστοποιητικό εμβολιασμού – «Παγώνει» για τους εμβολιασμένους που νοσούν


Ο υφυπουργός ψηφιακές διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς, ανέφερε πως η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο προσωρινής ακύρωσης του πιστοποιητικού εμβολιασμού

Ο καιρός σήμερα...



Αναμένονται αραιές νεφώσεις που στα δυτικά, στη Θράκη, στο Αιγαίο, στην Κρήτη και κατά τόπους στη Μακεδονία και στην Ανατολική Στερεά θα είναι πυκνότερες και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές.

Το άνοιγμα (;) των δικαστηρίων επί τάπητος: Τα σενάρια, οι κίνδυνοι και το ενδεχόμενο έκπληξης στο πάρα πέντε

Το άνοιγμα (;) των δικαστηρίων επί τάπητος: Τα σενάρια, οι κίνδυνοι και το ενδεχόμενο έκπληξης στο πάρα πέντε

 Πώς θα ανοίξουν αύριο τα δικαστήρια; Θα ανοίξουν όλα ή θα εξεταστούν και κάποιοι περιορισμοί; Το θέμα πλέον είναι στο τραπέζι με όλες τις λύσεις να εξετάζονται. Λύνεται το θέμα με τους σεκιούριτι που θα κάνουν ελέγχους -Τι θα γίνει με τη δυνατότητα δεύτερης αναβολής στις πολιτικές δίκες.

Έρχονται 2.600 προσλήψεις στο Στρατό -Πότε θα βγουν οι προκηρύξεις

 

Έρχονται 2.600 νέες προσλήψεις ΕΠΟΠ και ΟΒΑ το 2022. Ειδικότερα θα πραγματοποιηθούν προσλήψεις 1.600 ΕΠΟΠ και 1.000 ΟΒΑ μέσα στο επόμενο έτος.

Κοινωνικό μέρισμα: Τι πρέπει να κάνουν οι συνταξιούχοι που δεν πληρώθηκαν τα 250 ευρώ

Κοινωνικό μέρισμα: Τι πρέπει να κάνουν οι συνταξιούχοι που δεν πληρώθηκαν τα 250 ευρώ

 
Χιλιάδες συνταξιούχοι περίμεναν το κοινωνικό μέρισμα των 250 ευρώ, όμως βρέθηκαν εκτός πληρωμής, καθώς όπως φάνηκε κόπηκαν 200.000 χαμηλοσυνταξιούχοι.

Τοποθετήθηκε διευθυντής ΜΕΘ στο «Ερρίκος Ντυνάν» ο Βασιλακόπουλος

Τοποθετήθηκε διευθυντής ΜΕΘ στο «Ερρίκος Ντυνάν» ο Βασιλακόπουλος
 

Όλα δεξιά για τον καθηγητή Πνευμονολογίας του ΕΚΠΑ και μέλους της Επιτροπής ειδικών για την πανδημία, Θεόδωρο Βασιλακόπουλο.

ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ (αλλά τα σχολεία θα μείνουν ανοιχτά…)

 
Xρήστος Ξανθάκης

Άμα πας στο Ίνσταγκραμ της Γιάμαλη, θα δεις που της στέλνουν κάθε μέρα, μη σου πω και κάθε ώρα, ειδοποιήσεις απ’ όλα τα μέρη του κόσμου για τα δωρεάν ράπιντ και μοριακά τεστ.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα εμφάνιζε ανεμβολίαστο ως διπλά εμβολιασμένο

 Απίστευτο και όμως αληθινό: Μπήκε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του υπουργείου Υγείας προκειμένου να κλείσει ραντεβού για τον πρώτο του εμβολιασμό και ανακάλυψε ότι είναι ήδη εμβολιασμένος και μάλιστα δύο φορές. Ναι καλά ακούσατε...

Κορονοϊός: Τρομακτική άνοδος 42% στις εισαγωγές σε μια μέρα - Ασφυκτιούν τα νοσοκομεία

ΜΕΘ κορονοϊού σε νοσοκομείο της Αθήνας

 Σε δύσκολη θέση παραμένουν τα νοσοκομεία της χώρας, καθώς οι σκληροί δείκτες μπορεί να παρουσιάζουν μείωση τις τελευταίες μέρες, ωστόσο οι εισαγωγές εκτοξεύτηκαν.

Αίτημα για PCR στους επιστρέψαντες φαντάρους

Την αγωνία εκατοντάδων φαντάρων και γονιών στρατευσίμων σχετικά με την επέλαση του κορονοϊού σε στρατιωτικές μονάδες μετέφερε σήμερα εκπρόσωπος του Δικτύου Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος στο γραφείο του ΓΕΕΘΑ, όπου αφού διαμαρτυρήθηκε για την πολιτική που ακολουθείται απέναντι στην πανδημία, μετέφερε το αίτημά τους για διενέργεια δωρεάν μοριακών τεστ στους αδειούχους που αυτές της ημέρες θα γυρίσουν στα στρατόπεδά τους.

Τι συμβαίνει με τα κρούσματα στην ΕΛ.ΑΣ.; Μισόλογα από Θεοδωρικάκο

Χιλιάδες τα κρούσματα στην αστυνομία σύμφωνα με δημοσιεύματα • Εντολές για αλλαγές σε υπηρεσίες και περιπολίες • Δεν διαψεύδει, αλλά δεν βλέπει κανένα πρόβλημα ο Θεοδωρικάκος • Άγνωστος ο αριθμός εμβολιασμένων αστυνομικών με την κυβέρνηση να «ξορκίζει» εδώ και μήνες την υποχρεωτικότητα.

Πανεπιστήμια: «Πράσινο φως» από την Κεραμέως για το άνοιγμα

Πανεπιστήμια: «Πράσινο φως» από την Κεραμέως για το άνοιγμα

 

Τα πανεπιστήμια δεν θα κλείσουν το επόμενο χρονικό διάστημα, παρά την εκτίναξη των κρουσμάτων και την ραγδαία διασπορά του ιού στις νεαρές ηλικίες.

Θεοφάνεια: Με μέτρα σε εκκλησίες και αγιασμό των υδάτων οι εορτασμοί - Πού δε θα ρίξουν Σταυρό

Copyright: Eurokinissi

 

 

Επιπτώσεις και στον εορτασμό των Θεοφανείων έχει η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού τις τελευταίες ημέρες, εξαιτίας της μετάλλαξης Όμικρον.

(3)