Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ



Νέα σελίδα στον ιστορικό
                                      Απόλλωνα Κρύας Βρύσης !

Εξετάσεις για την πιστοποίηση ξένων γλωσσών



                   Από τη Δ/νση Δ/θμιας Εκπ/σης Ν. Πέλλας
 Κατόπιν της Απόφασης της Υπουργού Παιδείας (Αρ. Πρωτ. 12602 / ΚΒ /06-02-2012) περί :

Πολλά τα προβλήματα στον ΠΑΟΚ Γιαννιτσών

 Αποδεκατισμένος, θα υποδεχτεί μια εκ των πρωτοπόρων ομάδων του πρωταθλήματος της Δ’ εθνικής, τον Διγενή Λακκώματος,  ο ΠΑΟΚ Γιαννιτσών.

Κοπή πίττας επιμελητηρίου Πέλλας


 



          Το Επιμελητήριο Πέλλας το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 20:30 στο Κέντρο «Έπαυλις» 4ο χιλ Έδεσσας - Θεσσαλονίκης  θα κόψει την καθιερωμένη Βασιλόπιτα με την ευκαιρία του Νέου Έτους.
          Ο Πρόεδρος Ιορδάνης Τσώτσος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου προσκαλούν όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου Πέλλας να τιμήσουν την εκδήλωση με τη παρουσία τους.
           


Ο Πρόεδρος
Ιορδάνης Τσώτσος
      

Από το 2013 η ενδεχόμενη μείωση Αντιδημάρχων





Περίπου 35 εκατ. ευρώ αναζητεί το υπουργείο Εσωτερικών ώστε να τηρήσει τη δέσμευσή του  προς την ΚΕΔΕ και να μη μειωθεί ο αριθμός των αντιδημάρχων.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής για εκτέλεση έργων με Αυτεπιστασία στους Δήμους, Συνδέσμους και Ν.Π.Δ.Δ




Ο Δήμος Αλμωπίας ενημερώνει ότι, όσοι εγγεγραμμένοι άνεργοι ενδιαφέρονται να προσληφθούν σε Δήμους ως προσωπικό «για εκτέλεση έργων με αυτεπιστασία» στις ειδικότητες:

Σύντομα αγροτικός γιατρός στους Προμάχους



Αυτά  που δεν έκανε ο Δήμος Αλμωπίας , το έκαναν μόνοι τους οι Προμαχιώτες . Βλέποντας ότι ο Δήμος ολιγωρεί ή ότι δεν ενδιαφέρεται και ιδιαίτερα διαμαρτυρήθηκαν δημόσια για την έλλειψη  αγροτικού ιατρού στο χωριό τους. Η απάντηση έρχεται σχεδόν αμέσως από τον Διοικητή των νοσοκομείων   Παύλο Μάρκου.

Φρεζάρισμα 4.500 ευρώ στα Λουτρά Πόζαρ


                                                                                                    
 



Πριν απαντήσει η Επιχείρηση των Λουτρών σε σχετικό δημοσίευμα ,αναγνώστης έστειλε την σχετική απόφαση που πήρε ο πρόεδρος της επιχείρησης των Λουτρών  για απ ευθείας ανάθεση  φρεζαρίσματος  αξίας 4.500 ευρώ. σε έκταση 72 στρεμμάτων περίπου , οι αθεόφοβοι.

Πρόγραμμα Εδεσσαϊκού Καρναβαλιού 2012


Club ROOM με disco&  latinρυθμούς Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου (Τσικνοπέμπτη) Παραδοσιακούς χορούς από τον Πολιτιστικό Λαογραφικό Χορευτικό Σύλλογο Έδεσσας με την Ορχηστρα Γιαννάκη Ζλατάνη

ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΟΥΜΑΤΖΙΔΗ




Η απόφαση που κλήθηκα να λάβω χθες για την υπερψήφιση ή καταψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης είναι η σημαντικότερη του πολιτικού μου βίου.

(3)