Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Κλειστά τα σχολεία στον Δήμο Αλμωπίας




Με απόφαση του Δημάρχου Αλμωπίας Δημήτρη Πασόη  τα σχολεία όλων των βαθμίδων και οι παιδικοί σταθμοί  δεν θα λειτουργήσουν τη Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου  λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών

ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΔΕΣΣΑΣ




Με απόφαση του Δημάρχου Έδεσσας τα σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων του Δήμου Έδεσσας θα παραμείνουν κλειστά στις 2 Φεβρουαρίου 2012.

Σε πλήρη ετοιμότητα ο μηχανισμός πολιτικής προστασίας


 



Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θ. Θεοδωρίδης παρόν σε «δύσκολα» σημεία του οδικού δικτύου

Χιονίζει στα ορεινά . Το πρωί θα αποφασιστεί αν θα λειτουργήσουν τα σχολεία .



Το έχει στρώσει για τα καλά στα ορεινά του νομού. Αυτή τη στιγμή χιονίζει  στην Αριδαία . Χρειάζεται μεγάλη προσοχή στους δρόμους. Συνεργεία του Δήμου Αλμωπίας ρίχνουν αλάτι.

Τα αποτελέσματα των αγώνων





Στην εμβόλιμη αγωνιστική στον 2ο  όμιλο της Α κατηγορίας σγημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα

Κίνημα κατά του χαρατσιού




Μετά την μαζική παρέμβαση της Τρίτης στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πέλλας αυτό που έγινε περισσότερο σαφές σε όλους μας ήταν η απαξίωση και η αποφυγή του Δήμου να πάρει μια ξεκάθαρη θέση και πρωτοβουλία οργάνωσης της αντίστασης του κόσμου. Επειδή όμως η ανάγκη για επιβίωση και η αξιοπρέπεια δεν μπορούν να περιμένουν πότε ο Δήμος θα πάρει θέση, ξεκαθαρίζουμε τα εξής: 

Σε επιφυλακή ο Δήμος Αλμωπίας


 

Ο Δήμος Αλμωπίας, ενημερώνει ότι βρίσκεται σε επιφυλακή ενόψει της επιδείνωσης των καιρικών φαινομένων, που σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία θα ξεκινήσουν από σήμερα το βράδυ 1 Φεβρουαρίου.

Οι Νέοι Αγρότες προσκαλούν στην ΥΠΑΙΘΡΟΣ 2020



Το Σάββατο, 4 Φεβ 2012, στις 12.00, στην Agrotica, στην αίθουσα Corona, η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών-ΠΕΝΑ, με την υποστήριξη και συνδιοργάνωση της HELEXPO-Agrotica, προσκαλεί στην παρουσίαση της πρότασης ΥΠΑΙΘΡΟΣ 2020 με κύριο εισηγητή τον Δρ Φώτη Βακάκη.

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών οχημάτων λόγω των δυσμενών καιρικών φαινομένων.



Με Αποφάσεις των τοπικών αρμοδίων Υπηρεσιών Τροχαίας, λόγω των δυσμενών καιρικών φαινομένων, απαγορεύεται η κίνηση φορτηγών αυτοκινήτων ωφέλιμου φορτίου άνω των 3,5 τόνων από την 16.00’ ώρα σήμερα (1-2-2012) μέχρι την 08.00΄ ώρα αύριο (2-2-2012), στο παρακάτω Εθνικό Οδικό Δίκτυο:

Να ορθώσει το ανάστημά της η Αλμωπία




Αναγνώστες του blog  μας , της εφημερίδας ΓΕΓΟΝΟΤΑ  και ακροατές του ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ προτείνουν στη  σύσκεψη που ετοιμάζει ο Δήμος Αλμωπίας

Ελεύθερη μεταφορά μικρών κατοικίδιων ζώων και ζώων

Σύλλογος Φίλων Ζώων «Η Ελπίδα» ενημερώνει το επιβατικό κοινό που εξυπηρετείται από την εταιρεία ΚΤΕΛ Πέλλας Α.Ε.,

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΕΛΩΝ ΚΑΠΗ



Την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου πρόκειται να  ξεκινήσουν οι εγγραφές των μελών του ΚΑΠΗ Δήμου Αλμωπίας.

Ο Γούλης Ιωαννίδης Γενικός Γραμματέας στον Δήμο Αλμωπίας;



Στο τελικό στάδιο βρίσκεται  το θέμα του Γενικού Γραμματέα  στον Δήμο Αλμωπίας.

Βιβλιοθήκη του Μορφωτικού συλλόγου Εξαπλατάνου



Βι



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αντιπαράθεση Ζέρζη -Κλεισούρη


Άλλη μια σκληρή αντιπαράθεση μεταξύ του Πέτρου Ζέρζη και του Συμπαραστάτη του Δημότη Σταύρου Κλεισούρη στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας .

ΧΟΡΟΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΛΩΡΟΥ «Ο ΠΛΑΤΩΝ»



Ο Μορφωτικός Σύλλογος Αλώρου σας προσκαλεί στον ετήσιο χορό του το ΣΑΒΒΑΟ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ στο κέντρο «ΚΟΣΜΑΣ» στο Άλωρο. Θα πάρουν μέρος οι καλλιτέχνες: Κουζουτζακ Κυριάκος, Νίκος Κρομλίδης, Σιδεράς Γρηγόρης, Ουσταπασίδης Δημήτρης, Μαχαιρίδης Γιάννης. Τιμή εισόδου 15 ευρώ (πλήρες μενού και απεριόριστο ποτό). Ώρα 20:30.

Τέλεση Αγιασμού στην Περιφερειακή Ενότητα





Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κκ. Ιωήλ τέλεσε Αγιασμό στο Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας κ. Θεόδωρου Θεοδωρίδη.

(3)