Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Θανατηφόρο τροχαίο




Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε  τις απογευματινές ώρες στο δρόμο Αραβησσού –Ν. Μυλοτόπου στο ύψος του Αχλαδοχωρίουμε αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της μια 39χρονη γυναίκα Το όχημα που οδηγούσε εξετράπη και έπεσε σε αποστραγγιστικό κανάλι.


Συνεδριάζει τη Παρασκευή το Δημοτικό Συμβούλιο ΄Εδεσσας



Για την ερχόμενη Παρασκευή 29 Ιουνίου είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της ΄Εδεσσας  στις 19.00 με τα εξής θέματα στη ημερήσια διάταξη:


Ανάληψη καθηκόντων του Υπουργού Μακεδονίας Θράκης Θεόδωρου Καράογλου



    Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα, στις 12 το μεσημέρι, στο Διοικητήριο, η ανάληψη καθηκόντων του Υπουργού Μακεδονίας Θράκης  Θεόδωρου Καράογλου.

Κανένα πρόβλημα με το επίδομα λουτροθεραπείας


 Ο  Ε.Ο.Π.Υ.Υ. ,θα χορηγεί κανονικά  το επίδομα λουτροθεραπείας σε αυτούς που το έχουν ανάγκη . Αυτό διαβεβαιώνει τους υπεύθυνος των Λουτροπόλεων  ο πρόεδρος   του Πανελλήνιου Σύλλογου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας,Ανέστης Αναστασιάδης (δεξιά στη φώτο)


Αριστεια Γυμνασίου Προμάχων



Α ΤΑΞΗ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ



                                             
                           
                                                               
Αριστεία - Βραβεία  -  Σχολικό Έτος2011-2012                         

Αριστεία - Βραβεία - Σχολικό Έτος2011-2012 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΕΤΡΑΙΑΣ



                                
Τάξη: Α - Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ                                                        

Αριστεία - Βραβεία - Σχολικό Έτος2011-2012 2ου Γυμνασίου Αριδαίας



                                                        
Τάξη: Α - Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ                       

Εκδήλωση για τον Επαγγελματικό προσανατολισμό





Με αφορμή την ανακοίνωση των βαθμολογιών των πανελληνίων εξετάσεων 2012, γίνεται σήμερα Ενημερωτική Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ




Ο Σύλλογος Ποντίων Έδεσσας «Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΑΒΡΑΣ» συνεργάζεται με τον Φιλοπρόοδο Σύλλογο Μέγας Αλέξανδρος και το Σύλλογο Εδεσσαίων Καλλιτεχνών «Ο ΑΠΕΛΛΗΣ» και πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα «τα παιδιά κοντά στην παράδοση».

ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ

Σήμερα αναμένεται η ανακοίνωση των βαθμολογιών των υποψήφιων στις εφετινές πανελλαδικές εξετάσεις, στις οποίες και αναμένεται μεγάλη αποτυχία στα μαθήματα της Θετικής και...

Συνελήφθη 27χρονος Κύπριος για κατοχή ναρκωτικών στη Νέα Πέλλα




Συνελήφθη χθες (24.06.2012) τις πρώτες πρωινές ώρες, από Αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πέλλας, ένας υπήκοος Κύπρου 27 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Απολογισμός Δήμου Αλμωπίας τη Παρασκευή



           
Σε  ειδική δημόσια  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  Αλμωπίας,  στο  Δημοτικό  Κατάστημα  Αριδαίας και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού  Συμβουλίου, την  29η 

(3)