Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Διαδρομή στην Άσπρη Πέτρα των Προμάχων


Το βουνό μας προσφέρεται για θαυμάσιους περιπάτους. Ελάτε να το γνωρίσετε από κοντά. Την Κυριακή 10/4

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΥΔΡΟΝΟΜΕΩΝ

  Ο Δήμος Αλμωπίας προκειμένου  να καλύψει τις θέσεις υδρονομέων στα αγροκτήματα του Δήμου και των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου (Δημοτικών Ενοτήτων Αριδαίας και Εξαπλατάνου),

Eξαιρετική μουσική βραδιά

Μια εξαιρετικής ποιότητας μουσική βραδιά απήλαυσαν όσοι παρευρέθηκαν στο γεμάτο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο την Κυριακή 3 Απρίλη στην συναυλία του “Κώστας Θεοδώρου Quartet που οργάνωσαν το Κέντρο Τεχνών «Εν χορώ», ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Αλμωπίας «Ο ΑΡΙΩΝ» και ο Δήμος Αλμωπίας.

ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ-ΕΟΡΔΑΙΚΟΣ 0-1

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα γνώρισε η ομάδα του Αετού Σκύδρας που μετά την Επανωμή έχασε και μέσα στην έδρα της από την ομάδα του Εορδαικού με 0-1 σκορ .

IΣΟΠΑΛΙΑ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ , ΗΤΤΑ Ο ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ

Προσθήκη λεζάντας

I
ΙΣΟΠΑΛΗ 1-1   αναδείχθηκε στη Κρανούλα η Αναγέννηση Γιαννιτσών ,ενώ ο Αετός Σκύδρας έχασε εντός ΄εδρας από τον Εορδαϊκό με 0-1. Τα αποτελέσματα:

ΡΙΖΟ- ΠΑΛΑΙΦΥΤΟ 2-1

ΣΕ εξ αναβολής αγώνα για τον β΄όμιλο της Α κατηγορίας το Ριζό   νίκησε με 2-1 το Πλαίφυτο . Το σκορ διαμορφ΄ωθηκε ως εξής:
48΄  1-0  Σέλγου
55΄ 1-1  Μητσόπουλος
76΄2-1   Σαρίδης

ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ ΑΝΩ ΚΑΛΛΙΝΙΚΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 1-0

ΣΤΗΝ επόμενη φάση του κυπέλου ερασιτεχνών Ελάδας πέρασε ο Εδεσσαϊκός που νίκησε στην Έδεσσα την Ανω Κλλινλικη Φλώρινας με 1-0. ,με γκολ που πέτυχεο Γιάντσης.

ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Στα γραφεία της επιχείρησης των Λουτρών βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ,σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην Διευθύνων σύμβουλος Χρήστος Δόλδης . Ο σκοπός της παρουσίας του δεν διευκρινίστηκε

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΒΟΜΒΑ ΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗΝ ΕΑΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

¨ΒΟΜΒΑ" αναμένεται μέχρι την Παρασκευή στην ΕΑΣ Αλμωπίας με απρόβλεπτες συνέπειες,σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες .Η κατάσταση δεν είναι και η καλύτερη στην πάλαι ποτέ κραταιά συνεταιριστική  οργάνωση.

ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΑΡΙΔΑΙΑΣ- ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ

ΠΟΛΥ σύντομα ο Δήμος Αλμωπίας πρόκειται να δώσει αναλυτικά  και κατά δημαρχιακή θητεία και κατά Δήμο  τις ωφειλές που δημιουργήθηκαν

ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ

Ο επίτροπς διαβούλευσης AGAPIO REN απεφάνθη επί της πολιτικής κρίσης που επικρατεί: Το ψάρι βρωμάει από την ουρα....

(3)