Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ

Κατόπιν υπογραφής της σχετικής σύμβασης υπηρεσιών, μεταξύ του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας – Κοινωνικής Ασφάλισης και των δικηγόρων – μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών, άρχισε η λειτουργία της Δράσης «Υποστήριξη Εφαρμογής του Ν. 3869/2010

Εγγραφές στο Εσπερινό Λύκειο ΕΠΑΛ


Το Εσπερινό ΛΥΚΕΙΟ Αριδαίας προχωρεί στο 3ο χρόνο λειτουργίας. Και δίνει πληροφορίες σε όσους/ες ενδιαφέρονται για την εγγραφή τους για το νέο σχολικό έτος 2011-2012.

ΣΤΙΣ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ DAN ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ TAEKWON DO

    Διεξάγονται την Κυριακή 19 Ιουνίου 2011 στις 9 το πρωί οι προαγωγικές εξετάσεις μαύρων ζωνών και νταν στην Θεσσαλονίκη , στο ΕΘΝΙΚΌ Γυμναστήριο Μίκρας (γήπεδο χαντμπωλ).

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΣΟΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΙΣ: Χρεάζευται νέο μοντέλο ανάπτυξης


Οι Λουτροπόλεις χρειάζονται ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης τόνισε στον χαιρετισμό του

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Πασόης, στη Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Δήμων και Κοινοτήτων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας.
Συγκεκριμένα είπε :

«Δωρεάν διανομή προϊόντων στους απόρους της χώρας – Πρόγραμμα Ε.Ε. 2011- αίτηση ενδιαφέροντος των δικαιούχων»


Από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής , γίνεται γνωστό ότι, σύμφωνα με τον Κανονισμό (Ε.Ε.) 807/2010  της Επιτροπής, το πρόγραμμα 2011 της δωρεάν διανομής τροφίμων για την Ελλάδα περιλαμβάνει ζυμαρικά λευκασμένο μακρύσπερμο ρύζι, φέτα και γραβιέρα ΠΟΠ. Ως φορείς υλοποίησης ορίζονται σύμφωνα με την Κ.Υ.Α. αριθμ. 22830/05-04-2011 (ΦΕΚ Β΄ 660):

Oμάδα αγροτών διένειμε δωρεάν φρούτα που έστειλαν ροδακινοπαραγωγοί από το Νομό Πέλλας

.


Σε μια πράξη αλληλεγγύης και πατριωτισμού, ομάδα αγροτών από τη Μακεδονία και εθελοντών, διένειμε δωρεάν χθες στο Σύνταγμα, φρούτα που έστειλαν ροδακινοπαραγωγοί από το Νομό Πέλλας.

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»


«Θα συνεχίσω καθημερινά να είμαι κοντά στους συμπολίτες μου. Εξάλλου ο κυρίαρχος λαός με έστειλε εκεί να τον υπηρετήσω και μόνο αυτός μπορεί να αποφασίσει για μένα.

Αρδευτική περίοδος-Υποχρεώσεις Υδρονομέων




            Κατά το προηγούμενο έτος παρατηρήθηκε το φαινόμενο  στο τέλος της αρδευτικής περιόδου να μην έχουν παραδώσει όλοι οι υδρονομείς τις καταστάσεις των στρεμμάτων που ποτίστηκαν με ελεύθερη ροή καθώς και των KW που καταναλώθηκαν κατά γεώτρηση και υπόχρεο με επακόλουθο να έχουμε συνεχή παράπονα από φορολογούμενους ότι δεν πότισαν των αριθμό των στρεμμάτων που χρεώθηκαν ή δεν έχουν καθόλου χωράφια .

ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΑΣΚΑΛΩΝ –ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Στις 6/6/2011 συγκροτήθηκε το νέο Δ.Σ. ως εξής:

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΙ ΠΕΛΛΑΣ



 Kατά τη γενική συνέλευση των μελών του συζητήθηκε το  θέμα των διδάκτρων της επόμενης σχολικής περιόδου    2011 – 2012 .

(3)