Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Οι διαιτητές των Μπαράζ




Ορίστηκαν οι διαιτητές που θα διευθύνουν τα παιχνίδια  της 3ης αγωνιστικής  των πλαίη –οφ της Τετάρτης

Συναυλία Βυζαντινής Μουσικής στην Άψαλο






Μια μοναδική βραδιά είχαν την ευκαιρία να ζήσουν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Αψάλου.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΜΜΑΘΗΤΩΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΤΟΥ ΓΕΛ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΤΟ ΕΤΟΣ 1993



 
Καλούμε όλους τους συμμαθητές και συμμαθήτριες μας,
απόφοιτους από το ΓΕΛ ΑΡΙΔΑΙΑΣ την χρονιά 1993,

O αποχαιρετισμός











Γράφει ο Μύρων Κομνηνός

Διάψευση ελπίδων για τα δάνεια στα υπερχρεωμένα νοικοκυρά




Του Εμμανουήλ Εμμανουηλίδη
δικηγόρος, υπ. διδάκτορας Νομικής Θεσσαλονίκης

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΑΡΧΕΛΑΟΣ - Α.Σ. ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ 57-47




 
Δεν είχε αντίκρυσμα η φιλότιμη προσπάθεια των παικτών του Πανεδεσσαϊκού απέναντι στον ισχυρό Πιερικό - Αρχέλαο το μεσημέρι του Σαββάτου.

Ευχαριστήρια του Μακεδονικού Ίδας στους ανθρώπους που στήριξαν την ομάδα





Μετά την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πέλλας ο Μακεδονικός Ίδας από ευχαριστεί τους ανθρώπους που βοήθησαν και στήριξαν την ομάδα.

Συγκεριμένα η Διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί:

Ημερίδα με θέμα παρουσίαση των Σχεδίων Δράσης Αειφόρου Ενέργειας των Δήμων ‘Έδεσσας, Νεάπολης – Συκεών, Καλαμαριάς , Παύλου Μελά , Πυλαίας – Χορτιάτη Εγκαίνια Έκθεσης Φωτογραφίας



O Δήμος Έδεσσας και η Αναπτυξιακή Εταιρεία ΟΤΑ  Ανατολική Α.Ε/ Περιφερειακό Ενεργειακό Κέντρο Κεντρικής Μακεδονίας, με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του έργου CitySEC και της διαμόρφωσης των Σχεδίων Δράσεων Αειφόρου Ενέργειας ( ΣΔΑΕ ),

Αγάπη για το περιβάλλον



ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΊΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ



Το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ν. Πέλλας προσκαλεί τους καταστηματάρχες αρχικά του Δήμου Έδεσσας σε μια πιλοτική προσπάθεια διάθεσης προϊόντων σε άτομα, οικογένειες, ιδρύματα που τα έχουν ανάγκη.
Τα προϊόντα μπορεί είναι:

Έκθεση Παρθεναγωγείο Έδεσσα



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΔΕΣΣΑΙΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ
« Ο ΑΠΕΛΛΗΣ »
ΕΚΘΕΣΗ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ – ΞΥΛΟΓΛΥΠΤΙΚΗΣ

Εθελοντική αιμοδοσία από το ΕΠΑΛ Εδεσσας



   Την Πέμπτη 11 και την Παρασκευή 12 Απριλίου 2013 πραγματοποιήθηκε στο χώρο του 1ου ΕΠΑ.Λ. Έδεσσας εθελοντική αιμοδοσία για  δέκατη συνεχόμενη χρονιά με πολύ μεγάλη επιτυχία.

ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ Ο ΓΚΟΥΡΟΥΛΙ ΤΟΥ ¨Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ¨






    Διεξάγεται στο Σάββατο 20 Απριλίου 2013 μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις στον χώρο του Επαγγελματικού KICK BOXING Κ1 στο Κλειστό Γυμναστήριο Κανηθου ¨ΤΑΣΟΣ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ¨ στην Χαλκίδα.

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ « Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ KICK BOXING – SEMI CONTACT ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ



Επίσημη πρόσκληση έλαβε ο αθλητικός Σύλλογος Μακεδονίας ο «Μέγας Αλέξανδρος» Γιαννιτσών από την ομοσπονδία της Βουλγαρίας για συμμετοχή σε Διεθνές Τουρνουά KICK BOXING & SEMI CONTACT , το οποίο διεξάγεται  υπό την αιγίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας WAKO.

Άλλοι πέντε στη Διοίκηση του Εδεσσαϊκού




Την Δευτέρα 15-4-2013 έγινε η Γ.Σ. (έκτακτη -συμπληρωματική) κατά την οποία συμπληρώθηκαν 5 κενές θέσεις στο Δ.Σ. από τους

(3)