Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Ευχαριστήρια του Μακεδονικού Ίδας στους ανθρώπους που στήριξαν την ομάδα





Μετά την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πέλλας ο Μακεδονικός Ίδας από ευχαριστεί τους ανθρώπους που βοήθησαν και στήριξαν την ομάδα.

Συγκεριμένα η Διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί:


 



Η διοίκηση του Α.Σ Μακεδονικός Ίδας ευχαριστεί από καρδίας τον Παράσχο Τσάνταλη διότι σε κάθε προσπάθεια που έγινε όλα αυτά τα χρόνια βρισκόταν πάντα δίπλα μας.
Σας ευχαριστούμε θερμά
Ευχόμαστε να είστε πάντα δίπλα μας στην προσπάθεια που κάνουμε για την ανάπτυξη του αθλητισμού στην περιοχή μας..

Με εκτίμηση
Α.Σ Μακεδονικός Ίδας





------------------------------------------------

Η διοίκηση του Α.Σ Μακεδονικός Ίδας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδίας τον Νικόλαο Βάκκο για την βοήθεια που προσέφερε όλη την χρονιά στην ομάδα. Στις δύσκολες ημέρες που περνάμε,κινήσεις σαν και του κ..Βάκκου δίνουν ελπίδα στην προσπάθεια που κάνουμε όλοι για την ανάπτυξή του αθλητισμού στην περιοχή μας.

Με εκτίμηση
Α.Σ Μακεδονικός Ίδας




-------------------------------------------------------

Η διοίκησή του Α.Σ Μακεδονικός Ίδας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον Βενιαμίν Τσεσμετζή για την μεγάλη προσφορά που έχει επιδείξει τα τελευταία χρόνια στον σύλλογο..

Με εκτίμηση
Α.Σ Μακεδονικός Ίδας








-------------------------------------------------

Η διοίκηση του Α.Σ Μακεδονικός Ίδας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον Ευστάθιο Καλαιτζίδη για την πρόσφορα της αθλητικής εμφάνισης (φόρμες) που πραγματοποίησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδος..

Με εκτίμηση
Α.Σ Μακεδονικός Ίδας
------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------

 
Με αφορμή το πέρας των αγώνων του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας ,η διοίκηση του Α.Σ Μακεδονικού Ίδας θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια όλα τα μέλη της ομάδος,τους ποδοσφαιριστές,τον προπονητή Πέτρο Παπαπέτρου καθώς και όλους τους χορηγούς του συλλόγου για την πλήρη στήριξη πού επέδειξαν την φετινή σεζόν στην ομάδα. Επίσης η διοίκηση του Α.Σ Μακεδονικού Ίδας θα ήθελε να ευχαριστήσει την διοίκηση του Α.Σ Μ.Αλέξανδρου  Όρμας, για την άψογη φιλοξενία που επιφύλαξε στην ομάδα της Ίδας στην μεταξύ μας νοκ άουτ αναμέτρηση που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο. Ευχόμαστε στην ομάδα της Όρμας ολόψυχα καλή πορεία στο επόμενο πρωτάθλημα της Α1 ερασιτεχνικής κατηγορίας με όσο τον δυνατόν λιγότερες περιπέτειες..

Με εκτίμηση

Α.Σ Μακεδονικός Ίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)