Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Στη Super League ο Ηρακλής, 3-3 η ΑΕΚ στη Ριζούπολη





Την άνοδο στη Super League εξασφάλισε και μαθηματικά ο Ηρακλής. Ο "Γηραιός" έφυγε με την ισοπαλία από την Κόρινθο (1-1 με την Παναχαϊκή) και "κλείδωσε" την επιστροφή του στα μεγάλα σαλόνια έπειτα από τέσσερα χρόνια, όπου θα ακολουθήσει την ΑΕΚ.

Ανανέωση την συνεργασία του με την Δόξα ο Γιάννης Τσαμαρδός.



Το τιμόνι της Δόξας Εξαπλατάνου θα συνεχίσει να κρατά   και την νέα αγωνιστική σεζόν  ο προπονητής Γιάννης Τσαμαρδός.

Νηνεμία στον Αλμωπό και στο βάθος Γ. Τυριακίδης;


Γ. ΤΥΡΙΑΚΙΔΗΣ
Κ. ΓΑΤΣΟΣ





Εδώ και ένα μήνα , επικρατεί πλήρης σιγή στον Αλμωπό. Πέρα από την «τυπική» ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας με τον προπονητή Λεωνίδα Μπίλη , δεν υπήρξε καμία άλλη ανακοίνωση ,

Διακοπή νερού στα Γιαννιτσά



 


Από την Τεχνική Υπηρεσία της Δ.Ε.Υ.Α. Πέλλας ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 05/06/2015 και ώρα 08.30 π.μ. έως 11.30

Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αλμωπίας




 
Για την Πέμπτη   4 Ιουνίου στις 11.00π.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα  Αριδαίας  είναι προγραμματισμένη η Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αλμωπίας  με τα  παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Σύγκληση της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος στη Λαμία, στις 5,6 και 7 Ιουνίου 2015




Συγκαλείται στη Λαμία, στις 5, 6 και 7 Ιουνίου 2015, η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, για να συζητήσει και να λάβει αποφάσεις για όλα τα κρίσιμα θέματα που απασχολούν τους Δικηγόρους.

Επίσκεψη μαθητών του 1ου Δ.Σ. στο Δημαρχείο Σκύδρας.





Μαθήτριες και μαθητές της Ε2΄ τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σκύδρας επισκέφτηκαν το Δημαρχείο, την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015, με τη συνοδεία του Διευθυντή τους και υπεύθυνου του μαθήματος της Κοινωνικής και Πολιτικής Αγωγής Κωνσταντίνου Τσιάτσια.

Βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης Αριδαίας





Πολύ πιο σοβαρή , από ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί , ήταν η βλάβη σε κεντρικό δίκτυο ύδρευσης στην

Ευχαριστήριο Ενωμένης Ρωμυωσύνης



 
Αγαπητοί φίλοι.
Κλείνοντας έναν κύκλο από τα ΄΄ΘΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑΤΑ΄΄ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι μας βοήθησαν προκειμένου να πραγματοποιήσουμε όλες αυτές τις δράσεις και εκδηλώσεις μας.

Στην διάσκεψη των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων των Κοινοβουλίων η βουλευτής Θ. Τζάκρη



 
Η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θ. Τζάκρη μετείχε στην Διάσκεψη των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων των Κοινοβουλίων στην Ρίγα της Λετονίας από 31 Μαΐου ως 2 Ιουνίου

Τα προγράμματα Δια Βίου Μάθησης στο Δήμο Σκύδρας.





Τέσσερα εκπαιδευτικά προγράμματα βρίσκονται στη φάση της υλοποίησης από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Σκύδρας, ενώ άλλα τέσσερα έχουν ολοκληρωθεί. Στην πρώτη περίπτωση ανήκουν τα εξής:

Συναντήσεις Δ. Μπίνου για το Κτηματολόγιο




Συναντήσεις που αφορούσαν στη διαδικασία κτηματογράφησης πραγματοποίησε τις προηγούμενες μέρες ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος.

ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ




           




       Στη Ζάκυνθο ετοιμάζεται να μεταβεί η Δημοτική Χορωδία Γιαννιτσών, που μαζί με την Χορωδία της Ένωσης Ποντίων Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης,

ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΕΔ/ΚΜ



 
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Κεντρικής Μακεδονίας, κατά την τακτική συνεδρίασή του, της Τρίτης 2-6-2015, μεταξύ των άλλων αποφάσεών του:
-διατύπωσε το αίτημα για:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΑΘΗΤΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 40 ΧΡΟΝΙΑ




Οι αποφοιτήσαντες το σχολικό έτος 1974-75 από το Γυμνάσιο Αριδαίας προσκαλούνται σε συνάντηση το Σάββατο 13 Ιουνίου και ώρα 21.00 στο Δασάκι Αριδαίας.

(3)