Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν. ΠΕΛΛΑΣ - ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ 1-4



                 
       Σε φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Νέας Πέλλας,
η ΔΟΞΑ Μελισσίου, του Σάκη Ντιμτσούδη, μετά από πολύ καλή εμφάνιση συνέτριψε τον τοπικό Μ. Αλέξανδρο με σκορ 4-1.

Εθνικός Γιαννιτσών –Αλμωπός 1-1





Ομάδα των ισοπαλιών στα…φιλικά τείνει να γίνει ο Αλμωπός.

Αναγέννηση Γιαννιτσών-Πέλλα 4-1





Φιλικό για δοκιμές και συμπεράσματα.

Αμπελιές –Εδεσσαϊκός 1-2



Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι στις Αμπελιές,

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΗΦΑΚΗΣ: «Σωστή απόφαση η προκήρυξη εκλογών»




Σωστή απόφαση η προκήρυξη εκλογών, ο λαός θα εγκρίνει το σύγχρονο αριστερό ριζοσπαστικό πρόγραμμα που θα προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ και θα τον προκρίνει για την διαχείριση της κρίσης

Σε φιλικό Πρόμαχοι –Απόλλων Κρ. Βρύσης 0-2





Καλό παιχνίδι στους Προμάχους

Χωρίς ταμείο ανεργίας οι υδρονομείς του Δήμου Αλμωπίας



Χωρίς ταμείο ανεργίας αναμένεται να μείνου οι υδρονομείς του Δήμου Αλμωπίας , καθώς ο χρόνος εργασίας τους δεν αρκεί για να συμπληρώσουν τα απαραίτητα ένσημα.

Φιλικός Αγώνας του Εθνικού Γιαννιτσών με τον Αλμωπό Αριδαίας



Στο Δημοτικό Στάδιο της Νέας Τραπεζούντας,  

Άρης Αμπελιών – Εδεσσαϊκός σε φιλικό αγώνα




Ακόμα ένα δυνατό φιλικό τεστ σήμερα Σάββατο (29/8)

Αυλαία για το Aridea Cup.









Ολοκληρώθηκε το διεθνές τουρνουά της Tennis Europe που φιλοξενήθηκε στην Αριδαία, Aridea Cup. Ο Αϊτόρ Ζερδίλας αναδείχθηκε πρωταθλητής στο μονό των αγοριών και η Εμμανουέλα Αντωνάκη κατέκτησε τον τίτλο στο μονό των κοριτσιών. Ο Ζερδίλας και η Αντωνάκη πρωταγωνίστησαν και στα τουρνουά των διπλών.

Μεταστέγαση Νηπιαγωγείων στην Αριδαία


Από αριστερά: Χ. Γεωργίου, Δ. Μπίνος. Γρ. Ταρασίδης ,Δ. Βέσκος




Ο Δήμος Αλμωπίας στα πλαίσια της καλύτερης λειτουργίας των σχολικών μονάδων και με παράλληλη κατεύθυνση την εξοικονόμηση χρημάτων, προχωρά άμεσα στην μεταστέγαση του 3ου και του 5ου Νηπιαγωγείου στο πέτρινο κτίριο που στέγαζε μέχρι πέρσι το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας.

Πλησιάζει τον ΣΥΡΙΖΑ η Ν.Δ.



 
Οριακή διαφορά στην πρόθεση και την εκτίμηση ψήφου μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας καταγράφεται στην πρώτη προεκλογική μέτρηση της Metron Analysis, που δημοσιεύεται το Σάββατο στην εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, με το κόμμα της Αριστεράς να χάνει δυνάμεις.

Πέταξαν αυγά σε Λαπαβίτσα και Τσανάκα



Επίθεση με αυγά δέχτηκαν το βράδυ της Παρασκευής στην Καβάλα οι τέως βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Αλεξάνδρα Τσανάκα και Κώστας Λαπαβίτσας, λίγο πριν ξεκινήσει η συγκέντρωση της νεοσύστατης παράταξης Λαϊκή Ενότητα, όπου έχουν πλέον ενταχθεί και οι δύο, στην πλατεία Καπνεργάτη.

Μουσική βραδιά από τον Ορφέα Ριζαρίου

Λαϊκή  παραδοσιακή βραδιά

Εκδηλώσεις στη Θηριόπετρα


Σύγχρονο αθλητικό καφενείο


Συγχαρητήρια του Φ.Ο. Αριδαίας στους επιτυχόντες στα ΑΕΙ και AΤΕΙ





Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φ.Ο.Αριδαίας συγχαίρει όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που εισήχθησαν σε σχολές ΑΕΙ  και AΤΕΙ της πατρίδας μας. Αυτή η επιτυχία είναι η ηθική δικαίωση και η επισφράγιση της επίπονης προσπάθειας τους όλα αυτά τα χρόνια.
Ειδικά για τους αθλητές του συλλόγου μας, νοιώθουμε την ανάγκη να τους εκφράσουμε τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια, γιατί πέτυχαν στον βασικό στόχο του συλλόγου: «Πρώτοι στα μαθήματα, πρώτοι στον αθλητισμό».
Τους ευχόμαστε καλές σπουδές, γρήγορη αποφοίτηση και να είναι χρήσιμοι πολίτες στην κοινωνία, που προσδοκά λύσεις από την νεολαία, στα αδιέξοδα που έχει περιέλθει η χώρα μας.


                                                   Το Δ.Σ.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΩΝ ΛΟΓΩ ΕΚΛΟΓΩΝ



                             
   Οι εκλογές  στους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβρη  που είναι και μήνες τουρισμού αλλά και λουτροθεραπείας του κόσμου θα έχουν σαν συνέπεια το  κλείσιμο των Ελληνικών Λουτροπόλεων

(3)