Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Περίκλειας - Λαγκαδιάς:



Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Περίκλειας - Λαγκαδιάς:

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΥΡΑ ΛΟΥΤΡΩΝ ΠΟΖΑΡ :Από στολίδι , σκουπίδι









Κάποτε ήταν το καμάρι των Λουτρών Πόζαρ. Όχι και πολύ μακρυά στον χρόνο. Ασφαλώς οι εποχές το ξεπέρασαν αλλά και ο ανθρώπινος παράγοντας , αντί να να το κάνει συμβατό με τις εποχές , προτίμησε να το καταντήσει ερείπιο.

Φιλανθρωπική μουσική εκδήλωση.





Η ΔΗΚΕ Αλμωπίας σε συνεργασία με τοΣύλλογο Καρκινοπαθών Εδέσσης και περιχώρων σας καλούν, τη  Δευτέρα 17 Νοεμβρίου στις 5.00 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο Αριδαίας, όπου θα πραγματοποιηθεί Φιλανθρωπική μουσική εκδήλωση.

Εκδήλωση Εδεσσαίων Θεσσαλονίκης



 




Εκδήλωση πραγματοποίησε ο Σύλλογος Εδεσσαίων Θεσσαλονίκης στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς, με την ευκαιρία της πρόσφατης επετείου απελευθέρωσης της πόλης από τον τουρκικό ζυγό.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ



 
Τη Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 14:00΄ στο Δημοτικό Κατάστημα  Αριδαίας  σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87 τεύχος Αʼ), είναι προγραμματισμένη έκτακτη - κατεπείγουσα Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής σύμφωνα με την παρ.6 εδ. γ΄ του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ 87/Α/07.06.2010), με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Αντιδήμαρχος ο Γ. Σαββίδης



Με απόφαση του Δημάρχου Αλμωπίας Δημήτρη Μπίνου , οριζεται Αντιδήμαρχος Διοικητικών, Παιδείας, Πολιτισμού,   Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου τον Δημοτικό Σύμβουλο Γιώργος Σαββίδης . Στον Αντιδήμαρχο δεν θα παρέχεται αντιμισθία, ενώ θα έχει  θητεία δυόμισι ετών, εντός της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, δηλαδή μέχρι 28/02/2017.

ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ










ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ 
ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ: Δικαίωση των συνεχών παρεμβάσεων και πιέσεων για την αυτοτέλεια των Νοσοκομείων μας



       Με τροπολογία σε Νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας «Σύσταση Επιστημονικών και Ιατρικών Εταιρειών και λοιπές διατάξεις» και στο άρθρο 19 που κατατίθεται σήμερα Τρίτη 11 Νοεμβρίου στη Βουλή, ικανοποιείται απόλυτα το αίτημα των πολιτών του Νομού μας και δικαιώνονται πλήρως, οι συνεχείς προσπάθειες του Γιώργου Καρασμάνη για να επαναλειτουργήσουν αυτόνομα  τα Νοσοκομεία της Έδεσσας και των Γιαννιτσών.

«Επαγγελματικά δικαιώματα και δια βίου μάθηση τεχνικών επαγγελμάτων»



«Επαγγελματικά δικαιώματα και δια βίου μάθηση τεχνικών επαγγελμάτων»


 συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας (Διεύθυνση Ανάπτυξης),

Εκδήλωση με θέμα: “Όλυμπος: 2.918 μ. Μύθου και Ιστορίας”



 



Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας και την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας θα πραγματοποιήσουν στις 23 Νοεμβρίου 2014 εκδήλωση με θέμα τον Όλυμπο



Ερώτηση της Θ. Τζάκρη για την κεφαλαιοποίηση των οφειλών άνω των 20.000 ευρώ των ασφαλισμένων στον ΟΑΕΕ



    Ερώτηση προς τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας  κατέθεσε στη Βουλή η βουλευτής κ. Θ. Τζάκρη, με τον οποία τον ρωτά αν προτίθεται να υιοθετήσει την πρόταση της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου για την κεφαλαιοποίηση των οφειλών, η οποία στηρίζεται στις παρακάτω παραμέτρους:

Μεγάλη διάκριση για την Άννα Αθανασιάδου του ΦΟ Αριδαίας




Μια πολύ μεγάλη διάκριση σημείωσε η αθλήτρια άρσης βαρών του ΦΟΑ Αθανασιάδου Άννα, όπου

ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ







Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014, στις 13:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη),  με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤV και στην ΑΛΜΩΠΙΑ




Οσο πλησιάζουμε την 21η Νοεμβρίου και ενώ συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες στο κέντρο εκπομπής της Κάτω Κορυφής φαίνεται πως η Αλμωπία έρχεται πιο κοντά στην τηλεοπτική ψηφιακή εποχή.

Σαν να ήταν χθες



Η μία φωτογραφία είναι από τις 23-1-20

Απαλλάχτηκε από το ελεγκτικό συνέδριο ο Στ. Τουφεγγόπουλος




Το ελεγκτικό συνέδριο απάλλαξε ,σύμφωνα με αδιασταύρωτες μέχρι στιγμής πληροφορίες τον πρώην Δήμαρχο Εξαπλατάνου Σταύρο Τουφεγγόπουλο , από την καταβολή χρηματικού ποσού που του είχε καταλογιστεί, για το έργο αμμοχαλικοστρώσεων που δεν έγιναν ποτέ.

Ημερίδα για τα επαγγελματικά δικαιώματα τεχνικών επαγγελμάτων στο πλαίσιο της δια βίου μάθησης



 

                  
Το θεσμικό-νομικό πλαίσιο αδειοδότησης και δικαιωμάτων των τεχνικών επαγγελμάτων έχει αλλάξει, ενώ νέες επαγγελματικές προοπτικές δημιουργούνται μέσω προγραμμάτων πιστοποιημένης κατάρτισης, επιμόρφωσης και άρσης των εμποδίων κινητικότητας για εργασία στο εσωτερικό της

Συνεδρίαση Δ.Σ. Σκύδρας για τον προϋπολογισμό και το Ο.Π.Δ.



Με αποκλειστικά θέματα ημερήσιας διάταξης:

Ημερίδας Συμβουλευτικής - Επαγγελματικού Προσανατολισμού





Την Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014 στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Έδεσσας, πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα Συμβουλευτικής - Επαγγελματικού Προσανατολισμού, που οργάνωσε η κ. Μελίνα Αν. Αλμπάνη Υπεύθυνη στο Κέντρο Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού

Το πρόγραμμα των αγώνων της ΕΠΣ Πέλλας



 

Τετάρτη 12-11-2014

Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 8η αγωνιστική

(3)