Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Από νωρίς τα σχήματα




Δείπνο με μηνύματα το βράδυ της Δευτέρας στη Σωσάνδρα. Συμμετείχαν κυρίως νέοι , πρώην κοινοτάρχης της Σωσάνδρας -νομαρχιακός σύμβουλος

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝ.


Η τράπεζα αίματος προμάχων ιδρύθηκε το 2008 από τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Προμάχων.

Στην Επιτροπή Πολιτισμού, Παιδείας, Νεολαίας & Αθλητισμού της ΚΕΔΕ o Χρ. Χουρσόγλου




Μέλος της Επιτροπής Πολιτισμού, Παιδείας, Νεολαίας και Αθλητισμού της ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας) είναι ο Χρήστος Χουρσόγλου.

Κλειστά τα σχολεία αύριο στον Αρχάγγελο



 Τη διακοπή των μαθημάτων κατά την Τρίτη  14η Φεβρουαρίου 2012, στις σχολικές μονάδες  της Α/θμιας Εκπ/σης της Τοπικής Κοινότητας Aρχαγγέλου ,αποφάσισε ο Δήμαρχος Αλμωπίας


Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΠΡΟΣ Λ. ΠΑΠΑΔΗΜΟ: «ΠΑΡΑΛΑΒΑΤΕ ΚΡΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΕ ΑΠΟΙΚΙΑ»


 


                Επιστολή στον Πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο έστειλε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης σχετικά με την ψήφιση στη Βουλή της νέας δανειακής σύμβασης.

ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΧΑΡΑ «ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ» ΤΟΥ Γ. ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ




Μόνο καλά λόγια έχουν να πουν συνοδοιπόροι του Γιώργου Καρασμάνη για το ΟΧΙ που είπε για το μνημόνιο και το οποίο του στοίχησε την διαγραφή από τη Νέα Δημοκρατία.

Συγχαρητήρια στους εργαζόμενους στο Δημοτολόγιο Αλμωπίας







Θερμά συγχαρητήρια στους εργαζόμενους στο Δημοτολόγιο του Δήμου Αλμωπίας

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΛΛΑΣ





     Ένα ευχαριστώ, δεν είναι σίγουρα αρκετό για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη μας, σ’όλους όσους στήριξαν την προσπαθειά μας, για να προσφέρουμε περισσότερα χαμόγελα, ειδικά σ’εκείνα τα παιδιά που οι οικονομικές δυσκολίες των οικογενειών τους δεν επιτρέπουν την πρόσβαση στα οδοντιατρεία για έλεγχο της στοματικής υγείας και παροχή της απαιτούμενης θεραπευτικής αγωγής.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ



 
Στην Έδεσσα πραγματοποιήθηκε το επιστημονικό συνέδριο με τίτλο «Αρτηριακή Υπέρταση. Σχέση με τον καρδιαγγειακό κίνδυνο, Αντιμετώπιση στην κλινική πράξη». Το συνέδριο διοργάνωσε η Εταιρία Αθηροσκλήρωσης Βορείου Ελλάδος, σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Πέλλας και με την υποστήριξη του Δήμου Έδεσσας.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΡΓΩΝ ΜΕ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑ





Έχει ξεκινήσει και ολοκληρώνεται στις 29 Φεβρουαρίου 2012, η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων στο ειδικό πεδίο του διαδικτυακού τόπου του ΟΑΕΔ (http://ait.oaed.gr), από όσους ενδιαφέρονται να προσληφθούν σε Δήμους ως προσωπικό «για εκτέλεση έργων με αυτεπιστασία».

ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012



Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012, στις 12:00 το μεσημέρι, στην αίθουσα συνεδριάσεων του  πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης (Βασ. Όλγας 198,  Θεσσαλονίκη), με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

Χορός Π.Σ. Φιλυριάς


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Φιλυριάς «Η Φιλυριά», σας προσκαλεί στον ετήσιο χορό του συλλόγου, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012, στο κέντρο «Αλέξανδρος» στη Ραχώνα.

Τι ψήφισαν οι βουλευτές της Πέλλας






ΝΑΙ ψήφισαν το βράδυ για το μνημόνιο  οι βουλευτές του Πασοκ  Θ. Τζάκρη και Β. Γιουματζίδης  απουσίαζε  ο Ηλ. Θεοδωρίδης  ΟΧΙ ο βουλευτής της Ν.Δ.  Γ. Καρασμάνης . Οι δύο τελευταίοι διαγράφηκαν από τα κόμματά τους

Κλειστά σχολεία τη Δευτέρα





Με απόφαση του Δημάρχου Αλμωπίας τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου κλειστά θα παραμείνουν τα Δημοτικά σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί  σε Αρχάγγελο , Περίκλεια  Νότια Θεοδωράκι  Προμάχους   και Σαρακηνούς

(3)