Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

ΟΜΑΔΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ-


 




Την Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012 η Λέσχη Αξ/κών Γιαννιτσών φιλοξένησε τα μέλη της ΟΜΑΔΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ- ΟΜΓ, στην δεύτερη Γενική Συνέλευση.

Απέσυραν το 17ο θέμα από τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου Αλμωπίας




Απέσυρε χθες η πλειοψηφία  από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας το 17 ο  θέμα που είχε τίτλο
Τροποποίηση της αριθμ. 313/2011 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας.

ΑΓΩΝΕΣ TAEKWON DO ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ¨Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ¨ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ



    Την Κυριακή 18 Μαρτίου 2012 ο Αθλητικός Σύλλογος Μακεδονίας ¨Μ.Αλέξανδρος¨ Γιαννιτσών διοργανώνει Διασυλλογικούς Αγώνες TAEKWON DO στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Γιαννιτσών.

Από σήμερα ξεκινά η ελεγχόμενη στάθμευση στο κέντρο της ¨¨Εδεσσας



Από σήμερα 1-3-2012 ξεκινάει η ελεγχόμενη στάθμευση στο κέντρο της Έδεσσας, όπου έχουν καθοριστεί οι θέσεις στάθμευσης.

Παιδί και ύπνος

Ο Δήμος Αλμωπίας και το ΚΕ.Κ-ΠΑ σας προσκαλεί στην ομιλία που θα πραγματοποιηθεί, σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης <<Όραμα>>, με θέμα :

Αντιπλημμυρικά έργα στην Αλμωπία




ΘΕΤΙΚΑ γνωμοδότησε χθες  Τετάρτη  ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο Αλμωπίας  επί των μελετών  της Περιφρειακής  ενότητας Πέλλας  για αντιπλημμυρικά έργα στην περιοχή της Αλμωπίας συνολικού  ‘ύψους 10.500.000 ευρώ, τα οποία και θα εκτελέσει μέσα από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ

Πορεία του ΠΑΜΕ στην Αριδαία



Πορεία πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Πέμπτης 1 Μαρτίου μέλη του ΠΑΜΕ στο κέντρο της Αριδαίας .Διέσχισαν του κεντρικούς δρόμους  κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα κατά του μνημονίου και της  τρόϊκας

Κατάσχεση αυτοκινήτων ΔΕΥΑ Αλμωπίας


Στην κατάσχεση αυτοκινήτων της ΔΕΥΑ Αλμωπίας προχώρησε το πρωί ο πρώην πρόεδρος του  τοπικού συμβουλίου  Λουτρακίου    που είχε στα χέρια του εδώ και καιρό δικαστική απόφαση για οφειλές της ΔΕΥΑ  στο πρόσωπό του .
Κύκλοι του Δήμου αφήνουν να εννοηθεί  ότι κατά κάποιο τρόπο βρέθηκαν προ απροόπτου , αν και ήταν γνωστές  οι αποφάσεις . 

Προβλήματα ύδρευσης στην Εδεσσα


Το πρωί του Σαββάτου, 25 Φεβρουαρίου, ημέρα της αποκορύφωσης των καρναβαλικών εκδηλώσεων της Έδεσσας,

Θυελλώδεις άνεμοι δημιούργησαν προβλήματα στην περιοχή της Δ.Ε. Βεγορίτιδας



Θυελλώδεις άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Βεγορίτιδας κατά τη διάρκεια της χθεσινής νύχτας δημιούργησαν σημαντικά προβλήματα στην περιοχή.

«ΜΕΡΚΕΛ: Οι Γερμανοί ξανάρχονται».


Με μεγάλη επιτυχία  συμμετείχε το Εδεσσαϊκό Θέατρο και φέτος στην κεντρική αποκριάτικη παρέλαση με το σατυρικό θέμα: «ΜΕΡΚΕΛ: Οι Γερμανοί ξανάρχονται».

Αλμωπός-Αξός 3-1


Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και το δυνατό αέρα, που δυσκόλευε τις κινήσεις των παικτών στο γήπεδο, η ομάδα του Αλμωπού κατάφερε να παίξει οργανωμένα, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για γκολ και πήρε τη νίκη με 3-1.

(3)