Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Διαμαρτυρία εργαζόμενων στο «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» στην ΄Εδεσσα








Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας προχώρησαν τη Δευτέρα εργαζόμενοι στο  πρόγραμμα «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ»  στο Διοικητήριο της  ΠΕ Πέλλας, στην Έδεσσα

Η εκδήλωση του Επιμελητηρίου Πέλλας



Το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013 πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, ετήσια εκδήλωση του Επιμελητηρίου Πέλλας. O Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Θεόδωρος Θεοδωρίδης  μεταξύ άλλων τόνισε την προσπάθεια που γίνεται από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας να παίξει ηγετικό ρόλο.

Aργοναύτης Καλαμαριάς - ΦΟ Αριδαίας 88-61




Σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σήμερα ο ΦΟΑ αγωνίστηκε εκτός έδρας με το δυνατό Αργοναύτη Καλαμαριάς που διεκδικεί μαζί με τον Ηρακλή Κοζάνης το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Το παιχνίδι ήταν εξαρχής πολύ δύσκολο και μαζί με τις δύο σημαντικές απουσίες (Μπεγλόπουλος, Αθανασιάδης) ο ΦΟΑ έπρεπε να υπερβάλει εαυτό για να πάρει κάτι από αυτό το παιχνίδι.

Παρόν ο κόσμος , απόντες οι άρχοντες από τις κινητοποιήσεις




Συγκινητική είναι η συμπαράσταση του απλού εμπορικού κόσμου της Αριδαίας προς τους αγωνιζόμενους αγρότες. Αρκετοί δε προσφέρουν ότι μπορούν για να διευκολύνουν την προσπάθειά τους (΄όπως νερά , σάντουϊτς κλπ. )

Στ. Καραμαριάς : Έχουν δίκιο οι αγρότες





Στο πλευρό των αγροτών της Αλμωπίας που βρίσκονται σε κινητοποίηση , βρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Αγροτικών Θεμάτων του Δήμου Αλμωπίας  Σταύρος Καραμαριάς .

ΙΔΟΥ Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ!




Αμετανόητοι οι ανεύθυνοι ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς που γίνονται η αιτία για την αύξηση των αδέσποτων ζώων!

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ Ο «Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» ΣΤΟ KICK BOXING



     Με συμμετοχή 250 αθλητών ολοκληρώθηκε το Διασυλλογικό πρωτάθλημα KICK BOXING την περασμένη Κυριακή στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης. Τους αγώνες διοργάνωσε ο τοπικός σύλλογος πολεμικών τεχνών “CORPUS” σε συνεργασία με την Ελληνική ομοσπονδία KICK BOXING και υπεύθυνο διοργανωτή τον Κιουρτίδη Γιώργο.

Ξεκινά αύριο η καταβολή οφειλών σε ροδακινοπαραγωγούς απευθείας στους λογαριασμούς των δικαιούχων



Έπρεπε να ξεσηκωθεί ο αγροτικός κόσμος για να σκύψουν οι αρμόδιοι στο πρόβλημα και των απλήρωτων ροδακινοπαραγωγών .΄Ετσι άρον –άρον αποφασίστηκε η πληρωμή. Μένει να δούμε πως θα γίνει στη πράξη και τι θα πάρουν οι αγρότες .

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ «ΒΑΡΟΣΙ» ΕΔΕΣΣΑΣ




Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΒΑΡΟΣΙ» Έδεσσας προσκαλεί τα μέλη του στην ετήσια Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 6.30 μ.μ.

Συνάντηση αγροτών της Αλμωπίαςμε τον Υπουργό Εσωτερικών




 
Με τον υπουργό Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη , συναντήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας σο Διοικητήριο στην ΄Εδεσσα ,αντιπροσωπεία αγροτών της Αλμωπίας με επικεφαλής τον πρόεδρο της Συντονιστικής Επιτροπής Διονύση Δρένο.

Διαμαρτυρόμενοι αγρότες και εργαζόμενοι υποδέχτηκαν τον υπουργό εσωτερικών στην ΄Εδεσσα



 

Ευρεία σύσκεψη και συνέντευξη τύπου του Υπουργού Εσωτερικών στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΛΛΑΣ ΕΞΕΛΕΞΕ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ



 


    Ο ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας οργανώθηκε στο επίπεδο της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας με την εκλογή 9μελούς Νομαρχιακής Επιτροπής. Η νομαρχιακή συνέλευση πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 10 Φλεβάρη στο Πνευματικό Κέντρο Σκύδρας.

Συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας σε Ημερίδα για την ανάπτυξη της Κτηνοτροφίας





Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης συμμετείχε στην Ημερίδα: «Στρατηγική για την έξοδο από την κρίση και την ανάπτυξη της κτηνοτροφίας» που οργάνωσε ο Σύνδεσμος Ελληνικής Κτηνοτροφίας την περασμένη Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο «Νικόλαος Γερμανός» στην Θεσσαλονίκη.

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠ. ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ








Τον Υπουργό Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη δέχθηκε σήμερα, στις 11 το πρωί, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης.

« Εισαγωγές μεταχειρισμένων αγροτικών μηχανημάτων »



Το Γραφείο Γεωργικών Μηχανημάτων (πρώην ΥΕΒ), της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας,

Hμερήσια εκδρομή στο Ελατοχώρι Πιερίας.



Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατάνης, πραγματοποίησε ημερήσια εκδρομή στο χιονοδρομικό κέντρο Ελατοχωρίου της Πιερίας.

Εκδήλωση στο Ξενιτίδειο τη Πέμπτη



 
Η ΔΔΕ Πέλλας κήρυξε στις 16-01-2012 την έναρξη μιας σειράς εκδηλώσεων μνήμης και προβολής συμμετέχοντας στον εορτασμό της Επετείου των 100 χρόνων από την Απελευθέρωση της Μακεδονίας από τον Οθωμανικό ζυγό.

Ο ΠΑΝΩ ΜΑΧΑΛΑΣ

 

Γράφει ο Τρύφων Ούρδας

Εδεσσαϊκός –Πέλλα 1-0




Ο Εδεσσαϊκός νίκησε με 1-0 τη Πέλλα το απόγευμα της Δευτέρας σε παιχνίδι που αναβλήθηκε τη Κυριακή λόγω θανάτου του  γιού του παλιού ποδοσφαιριστή της ομάδας Ιάκωβου Παπαδόπουλου. Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του παιδιού.

Θ. Θεοδωρίδης: Να σκύψει η Αθήνα στο πρόβλημα των αγροτών



Η κυβέρνηση οφείλει  να καταλάβει ότι η περιφέρεια  δεν πρέπει να ερημώσει . Οι αγρότες θέλουν να μείνουν στον τόπο τους και να καλλιεργήσουν την γη τους .

Εμπαιγμός των νέων αγροτών






Μόνο εμπαιγμό και γραφειοκρατία συναντάν οι νέοι αγρότες του νομού , σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου  Νέων Αγροτών Πέλλας ,τη Δευτέρα στο μπλόκο των αγροτών .

Στον Ευρπίδη Στυλιανίδη στην ΄Εδεσσα αντιπροσωπεία των αγροτών





Με τον υπουργό Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη , θα επιδιώξει να συναντηθεί στις 5 το απόγευμα αντιπροσωπεία των αγροτών της Αλμωπίας , στην ΄Εδεσσα στο Διοικητήριο ,

Πορεία αγροτών στην Αριδαία






Δυναμική πορεία στους δρόμους της Αριδαίας έκαναν πάνω από 500 αγρότες από όλη την Αλμωπία προκειμένου να διαδηλώσου και ναι να κάνουν γνωστά τα αιτήματα τους.

Με βροχές και χιόνια θα κυλήσει η εβδομάδα

 


Νεφώσεις, βροχές, καταιγίδες και χιόνια είναι τα χαρακτηριστικά του καιρού αυτής της εβδομάδας. Με νεφώσεις ξημέρωσε η Κυριακή στη Μακεδονία και στη Θράκη.

Οργισμένοι οι επιχειρηματίες της ευρύτερης περιοχής των Λουτρών Πόζαρ




Η κατάσταση δεν πάει άλλο με περιστατικά που είναι βέβαιο ότι σύντομα πρόκειται να  προκαλέσουν ανεπανόρθωτες ζημιές  στον τουρισμό ,υποστηρίζουν επιχειρηματίες της ευρύτερης

(3)