Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Παρόν ο κόσμος , απόντες οι άρχοντες από τις κινητοποιήσεις




Συγκινητική είναι η συμπαράσταση του απλού εμπορικού κόσμου της Αριδαίας προς τους αγωνιζόμενους αγρότες. Αρκετοί δε προσφέρουν ότι μπορούν για να διευκολύνουν την προσπάθειά τους (΄όπως νερά , σάντουϊτς κλπ. )

Απόμακροι μέχρι στιγμής δείχνουν οι επίσημοι φορείς , όπως ο Δήμος και ο Εμπορικός Σύλλογος , που δεν μπήκαν στον κόπο μέχρι τώρα τουλάχιστον να βγάλουν μια ανακοίνωση συμπαράστασης
Μια εβδομάδα μετά την έναρξη των κινητοποιήσεων των αγροτών , ο Δήμαρχος Αλμωπίας, αρνείται πεισματικά να εκδοθεί από τον Δήμο έστω και μια ανακοίνωση συμπαράστασης. Σύμφωνα με πληροφορίες θεωρεί ότι αν εκδοθεί  ανακοίνωση ,υποκύπτει στις επισημάνσεις μερίδας του Τύπου για αυτή τη παράλειψή του . Μετά από πολλά δημοσιεύματα αναγκάζεται να είναι παρόν στις διάφορες συσκέψεις των αγροτών . Σήμερα μάλιστα έστω και με μισή καρδιά αναγκάστηκε να πάρει μέρος  ακόμα και στη πορεία. Να σημειωθεί πάντως ότι σχεδόν όλοι οι σύμβουλοι της παράταξής του είναι υπέρ της έκδοσης ανακοίνωσης, ο ίδιος όμως φέρεται να αρνείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)