Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Η «πρώτη » του Μακεδονικού ΄Ιδας στην Α1 κατηγορία



Η 1η Σεπτεμβρίου 2012 ,θεωρείται ιστορική για τον Μακεδονικό ΄Ιδας που κάνει την πρώτη του

Στα χαρτιά παίρνουν το παιχνίδι οι Γαλατάδες





Τους πρώτους βαθμούς χωρίς να κουραστεί παίρνει ο Ολυμπιακός Γαλατάδων, αφού ο αντίπαλός του Μ.Α. Εσωβάλτων  δεν δήλωσε συμμετοχή στο κύπελλο, γιαυτό και τιμωρείται να μη παίξει στο πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος . Τους βαθμούς τους παίρνει ο Ολυμπιακός Γαλατάδων , χωρίς αγώνα.

Εγγραφές στις ακαδημίες του Αλμωπού




Ο Α.Π.Ο. Αλμωπός ανακοινώνει την έναρξη της λειτουργίας των ακαδημιών της ομάδας για το έτος 2012-2013.

Η Κλήρωση των λαϊκών κατοικιών της Αριδαίας





Οριστική λύση σε ένα πρόβλημα που ταλαιπώρησε εδώ και πολύ καιρό τους δικαιούχους των Λαϊκών κατοικιών, δημιουργώντας προοπτική και ελπίδα για τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους.

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή





Επίσημη συνάντηση είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας . Θεόδωρος Θεοδωρίδης με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας Ιωάννη Ζαχαρόπουλο. Ο κ. Ζαχαρόπουλος είναι απόφοιτος της Ανώτατης Διακλαδικής Σχολής Πολέμου Θεσσαλονίκης και διαθέτει ευρεία εμπειρία σε θέματα ασφάλειας, καθώς έχει υπηρετήσει σε θέσεις ευθύνης με ποικίλες αρμοδιότητες όπως η δίωξη των ναρκωτικών, τα εγκλήματα κατά της ιδιοκτησίας, η τροχαία, κ.ά. Η καταγωγή του είναι από τις Σέρρες.

Αμεση δημοπράτηση του δρόμο Χαλκηδόνα-Γιαννιτσά ζητά ο Θ.Θεοδωρίδης



Την άμεση δημοπράτηση του δρόμου Χαλκηδόνας- Γιαννιτσών ,ζητά ο Αντιπεριφερειάρχης  Θ. Θεοδωρίδης από τις αρμόδιες Υπηρεσίες ,ενώ ζητά να πληροφορηθεί αν αληθεύουν οι πληροφορίες που δημοσιοποίησε ο βουλευτής Γιώργος Καρασμάνης  ότι τα κονδύλια που προορίζονταν για τον συγκεκριμένο δρόμο ,τα πήρε η Περιφέρεια  Κ.Μακεδονίας για αναβάθμιση του Περιφερειακού δρόμου της Θεσσαλονίκης.
Η επιστολή του έχει ως εξής:

Ληστεία εντός οικίας σε βάρος 87χρονης στην Κρύα Βρύση Πέλλας




Σήμερα (31.08.2012) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Κρύα Βρύση, όπως καταγγέλθηκε, τέσσερα

ΣΤΟ "ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ" ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΠΡΟΜΑΧΟΙ.









Καζάνι που βράζει είναι η κοινωνία των Προμάχων με την συμπεριφορά των υπευθύνων υγείας και τις υποτιθέμενες παροχές προς τους κατοίκους..

Μπατιγκόλ και τρόϊκα

Άμα δείτε αυτή τη τρόϊκα να της πείτε να έρθει εδώ στο "ΦΡΑΓΜΑ" στους Προμάχους να τους πει μερικά φωνήεντα ο Μπατιγκόλ

Τίμησαν τον Άγιο Ιωάννη στον Πρόδρομο




Για μια ακόμα χρονιά τίμησαν στον Πρόδρομο στο ομώνυμο εκκλησάκι τον Άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο, το πρωί της Τετάρτης. Για πρώτη φορά φέτος τελέστηκε Θεία Λειτουργία, μετά την ανακαίνιση που έγινε με την βοήθεια του Παράσχου Τσάνταλη. Ακολούθησε δεξίωση από τον Μορφωτικό και Πολιτιστικό Σύλλογο "Αη Γιάννης ο Πρόδρομος".

Στην Αθήνα Δ.Πασόης –Ν.Παρούτογλου





Στις εργασίες του έκτακτου Συνεδρίου της ΚΕΔΕ στην Αθήνα,   παραβρέθηκαν τη Πέμπτη ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Πασόης και ο Αντιδήμαρχος Νίκος Παρούτογλου

Έναρξη υποβολής αιτήσεων για ωρομίσθιο εκπαιδευτικό προσωπικό στα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ







Αρχίζει την Δευτέρα 03/09/2012 και θα συνεχιστεί μέχρι και την Παρασκευή 07/09/2012 από 08:00 έως 14:00 η υποβολή αιτήσεων για τις θέσεις ωρομίσθιου εκπαιδευτικού προσωπικού που θα καλύψει τις ανάγκες των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων των Ι.Ε.Κ. του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, για το έτος κατάρτισης  2012-2013.

Δήμοι: Διήμερο λουκέτο μετά τον «αγιασμό»





Tελικά, ούτε η συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά, ούτε τα 35 εκατ. ευρώ Σταϊκούρα από τα ΠΟΕ, αλλά ούτε και η παρουσία Στυλιανίδη στη σύναξη των «γαλάζιων» δημάρχων κατάφεραν να

(3)