Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Play Offs: Προφήτης Ηλίας - Πέλλα 1-0.




 
Σε ένα γενικά κακό παιχνίδι, το πρώτο ημίχρονο σημάδεψαν δυο τρεις φάσεις ή μία εκ τω οποίων ήταν το τέρμα των γηπεδούχων στο 10ο λεπτό, ύστερα από τριπλή ολιγωρία και λάθη της αμυντικής  γραμμής tvn filojeno;ymenvn

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας στην Ετήσια Γενική Τακτική Συνέλευση του του Ελληνικού Συνδέσμου Μικρών Υδροηλεκτρικών Έργων




Στην εύρυθμη λειτουργία των μικρών υδροηλεκτρικών έργων και στην προσφορά τους στην βελτίωση του ενεργειακού συστήματος της χώρας και στην προστασία των υδατικών πόρων, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον χαιρετισμό  του, ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Πασόης στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Ελληνικού Συνδέσμου Μικρών Υδροηλεκτρικών Έργων που πραγματοποιήθηκε στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο στην Αριδαία. .

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας με Ποντιακούς Συλλόγους για τον προγραμματισμό των επίσημων εκδηλώσεων της Ημέρας Μνήμης Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου



 

    Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠέλλαςΘεόδωρος Θεοδωρίδης συναντήθηκε τη Δευτέρα (15/4) με εκπροσώπους όλων των Ποντιακών Συλλόγων και Σωματείων της Π.Ε. Πέλλας για τον προγραμματισμό των επίσημων εκδηλώσεων της Ημέρας Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.

Η Γενική Συνέλευση των Αστυνομικών Πέλλας








 Τα σοβαρά προβλήματα που μεγαλώνουν καθημερινά , μαζί με αυτά της υπόλοιπης κοινωνίας ,απασχόλησαν μεταξύ άλλων την Ετήσια Γενική  Συνέλευση της ΄Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων  Ν. Πέλλας, τη Δευτέρα.

Λαϊκό γλέντι της Δόξας Εξαπλατάνου.



 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το λαϊκό γλέντι που οργάνωσε  η ομάδα της Δόξας  Εξαπλατάνου στην αίθουσα του πρώην Δημαρχείου.

Το νέο Δ.Σ. του Μορφωτικού Συλλόγου Εξαπλατάνου




Συγκροτήθηκε σε Σώμα  το νέο Δ.Σ. του Μορφωτικού Συλλόγου «Μενέλαος Λουντέμης» Εξαπλατάνου που εξελέγη από τις εκλογές της 7ης Απριλίου 2013 και είναι το εξής:

Ο Γιάννης Σηφάκης ξανά πρόεδρος του ΕΣΜΥΕ




  Ο ΕΣΜΥΕ ( Ελληνικός Σύνδεσμος Μικρών Υδροηλεκτρικών Έργων) εξέλεξε σε δύο γενικές συνελεύσεις στην Αθήνα και την Αριδαία αντίστοιχα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του.
Μετά την εκλογή του το νέο ΔΣ του Συνδέσμου συγκροτήθηκε ως εξής :


Στο Ναύπλο μαθητές του 1ου Γυμνασίου Αριδαίας



Ομάδα μαθητών της Γ΄ τάξης του 1ου Γυμνασίου Αριδαίας που συμμετέχει σε δύο πολιτιστικά προγράμματα κατά το σχολ. Έτος 2012-2013 με τα παρακάτω θέματα:

«Φεστιβάλ Μαθητικής Έκφρασης και Δημιουργίας»









Στις 23,24,25 και 26 Απριλίου 2013 θα πραγματοποιηθεί το «Φεστιβάλ Μαθητικής Έκφρασης και Δημιουργίας»  ως εξής:

Συνελήφθη 27χρονος υπήκοος Αλβανίας για απόπειρα ληστείας στον Παλιό Μυλότοπο

 

Συνελήφθη χθες (14.04.2013) το βράδυ, από αστυνομικού του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών, ένας υπήκοος Αλβανίας 27 ετών, για απόπειρα ληστείας 47χρονου υπεύθυνου σε κατάστημα  mini market.

1η τηλεδιάσκεψη του 2ου Γυμνασίου Αριδαίας με το «St George College» της Αδελαΐδας της Αυστραλίας



Το τμήμα Α1 του 2ου Γυμνασίου Αριδαίας πραγματοποίησε την 1η τηλεδιάσκεψη με το «St George College» της Αδελαΐδας της Αυστραλίας.

Ισως την «γλυτώσει» η Πυροσβεστική Αριδαίας


Ανθρωποι που αγαπούν την Αλμωπία και ο λόγος τους βαραίνει ,έχουν αναλάβει σύμφωνα με πληροφορίες ,

Ημερίδα στην ΄Εδεσσα με θέμα: "ΣΧΕΔΙΑ ΔΡΑΣΗΣ ΑΕΙΦΟΡΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΟΤΑ"



Παρουσίαση Σχεδίου Δράσης Αειφόρου Ενέργειας Δήμου Έδεσσας
και των Δήμων Καλαμαριάς, Πυλαίας Χορτιάτη, Παύλου Μελά, Νεάπολης Συκεών

Συγχαρητήρια ΑΛΜΩΠΟΎ



 


Ο Α.Π.Ο. Αλμωπός Αριδαίας θέλει να συγχαρεί τις ομάδες του Ριζού και του Πλαγιαρίου

ΦΟ Αριδαίας – Αστέρας Λάρισας 68-75



 


Σε ένα παιχνίδι με μονόπλευρο ενδιαφέρον, αφού ο Αστέρας Λάρισας καιγόταν για τη νίκη για να παραμείνει στην κατηγορία, ο ΦΟΑ έκανε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του φέτος αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για φέτος.

(3)