Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

3ο καλοκαιρινο καμπ καλαθοσφαίρισης του Πανεδεσσαϊκού.



 


Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για την έναρξη του 3ου καλοκαιρινού καμπ καλαθοσφαίρισης του Πανεδεσσαϊκού.

Στο πλευρό των πληγέντων αγροτών από τις πρόσφατες χαλαζοπτώσεις βρίσκεται η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.



 
Στο πλευρό των πληγέντων αγροτών από τις πρόσφατες χαλαζοπτώσεις βρίσκεται τόσο ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γεώργιος Καρασμάνης όσο και ο Αναπληρωτής Υπουργός κ. Πάρις Κουκουλόπουλος, από την πρώτη στιγμή που εκδηλώθηκαν τα δυσμενή καιρικά φαινόμενα.

Συνελήφθησαν δύο άτομα για κλοπή στο Παλαίφυτο


Συνελήφθησαν χθες (19.06.2014) το μεσημέρι στο Παλαίφυτο Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών, δύο ημεδαπές ηλικίας 60 και 14 ετών, για κλοπή.

Ο Γιάννης Σηφάκης και ο συνδυασμός «ΑλλάΖΟΥΜΕ την Αλμωπία» στο πλευρό των εργαζομένων του Δήμου Αλμωπίας

 

   Ο Γιάννης Σηφάκης, επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «ΑλλάΖΟΥΜΕ την Αλμωπία» παρευρέθηκε, μετά από πρόσκληση των εργαζομένων του Δήμου Αλμωπίας,

Ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας σχετικά με τον αντιφυματικό εμβολιασμό.




Το πρόγραμμα αντιφυματικού εμβολισμού για το σχολικό έτος 2013-2014 της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγιεινής του Υπουργείου Παιδείας είναι:

Ανακοίνωση του συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού σχολείου Αριδαίας σχετικά με τις προϋποθέσεις καταβολής του επιδόματος στήριξης τέκνων



Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι σε εφαρμογή του Ν. 4093/2012,  οι οικογένειες δικαιούνται επίδομα παιδιών (επίδομα Α21) βάσει αυστηρά εισοδηματικών κριτηρίων:

Πρωτόκολλο συνεργασίας της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, για εξαγωγές δερμάτων βοοειδών και προβάτων.






Πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και της Γενικής Επιθεώρησης Ποιότητας, Ελέγχου και Καραντίνας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας,  για εξαγωγές δερμάτων βοοειδών και προβάτων, υπέγραψαν ο Υπουργός Γιώργος Καρασμάνης και ο ομόλογός του κ. ZHI Shuping.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΥΝΗΓΩΝ



                    
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αλμωπίας

16ο Πολιτιστικό Αντάμωμα Προμάχων

 




Ο Μορφωτικός Σύλλογος Προμάχων «ΟΙ ΠΡΟΜΑΧΟΙ» σας προσκαλεί στο 16ο Πολιτιστικό Αντάμωμα στις 5 & 6 Ιουλίου 2014.
 Στο αντάμωμα θα συμμετέχουν χορευτικά συγκροτήματα από πολλές περιοχές της Ελλάδος με πλούσιο πρόγραμμα. Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμάς η παρουσία σας.
 Μετά την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων θα ακολουθήσει γλέντι υπό τον ήχο της ορχήστρας του Γιάννη Βέσκου, «Μακεδονικός Ήχος».


Γιαννιτσά: Εντοπίσθηκαν οι ληστές με τα καλάσνικοφ

 


Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών Πέλλας περίπτωση ληστείας στο Βενζινάδικο του Γ. Παπαδόπουλου , προέδρου του κόμματος  ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ  τον Αύγουστο του έτους 2013 στα Γιαννιτσά.

Μηνύουν τον ΕΛΓΑ για το χαλάζι





Μηνυτήριες αναφορές και αγωγές αποζημίωσης κατά του νομικού προσώπου του ΕΛΓΑ και των νομίμων εκπροσώπων του για τις ζημιές που έχουν υποστεί και πρόκειται να υποστούν από την επιδειχθείσα βαριά αμέλεια της μη έγκαιρης ενεργοποίησης του συστήματος της εναέριας αντιχαλαζικής προστασίας αποφάσισε να καταθέσει η Ένωση Κονσερβοποιών Ελλάδος.

Ζωντανή η Ελλάδα μετά το 0-0 με την Ιαπωνία



Αν και έπαιζε με δέκα παίχτες από το 38ο λεπτό μετά την αποβολή του Κώστα Κατσουράνη με δεύτερη κίτρινη, η εθνική Ελλάδας κράτησε το μηδέν απέναντι στην φλύαρη Ιαπωνία στο «Ντας Ντούνας» της Νατάλ.

O ΔΕΚΑΕΠΤΑΧΡΟΝΟΣ GREGORY PAROS, ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΑΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ «ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΛΟ»(ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ) ΠΡΟΠΟΝΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΒΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΥ.






Την ώρα που η κρίση μαστίζει τον τόπο και οι Έλληνες παρακαλούν να βρουν μια δουλειά στο εξωτερικό, υπάρχουν παιδιά που κάνουν αντίθετη διαδρομή. Εντυπωσιακό, αλλά αληθινό… Το όνομα του Greg Paros…

(3)