Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Παρουσίαση του ημερολογίου 2012 Γιαννιτσά 1912, τέλος μιας εποχής.




Ο Δήμος Αλμωπίας, η Μικρασιατική Εστία Ν. Πέλλας και η Σχολική Σύμβουλος Φιλολόγων Ν. Πέλλας σας προσκαλούν την Κυριακή 11 Μαρτίου 2012 και ώρα 11.00 στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο της Αριδαίας για την παρουσίαση του ημερολογίου 2012 που εξέδωσε η Μικρασιατική Εστία Ν. Πέλλας με τίτλο: Γιαννιτσά 1912, τέλος μιας εποχής.

Ανοίγουν οι ασκοί της… ηθικής στον Δήμο Αλμωπίας ;



Ανεξέλεγκτες διαστάσεις αναμένεται να πάρουν  οι βαρύγδουπες   δηλώσεις της πλειοψηφίας του Δήμου Αλμωπίας  περί … ηθικής  ,

Αιχμές του Συμπαραστάτη του Δημότη για την πλειοψηφία του Δήμου Αλμωπίας




«Χαστούκι» στις περιβόητες εξαγγελίες της πλειοψηφίας του Δήμου Αλμωπίας περί διαφάνειας και  των λοιπών συναφών εξαγγελιών  περιέχει  σύμφωνα με πληροφορίες  η ετήσια έκθεση του Συμπαραστάτη του Δημότη Σταύρου   Κλεισούρη

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου

Στα σημερινά παιχνίδια σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Η ζωή της Εντίθ Πιάφ στην μουσικοθεατρική παράσταση:



«Edith Piaf: το σπουργίτι»
24 & 25 Μαρτίου ώρα 9μμ στο Ξενιτίδειο

ρχίζουν σύντομα οι έλεγχοι σε προμηθευτές και εργολάβους που είχαν συναλλαγές με τους Δήμους

 Μετά την ολοκλήρωση των ελέγχων που κάνουν οι οικονομικοί επιθεωρητές για έργα και προμήθειες στους πρώην Δήμους Αριδαίας και Εξαπλατάνου  , αναμένεται να αρχίσουν φορολογικοί έλεγχοι  σε όσους έχουν προσφύγει στη δικαιοσύνη για να διεκδικήσουν  την πληρωμή των έργων  και των προμηθειών . Οι  έλεγχοι αφορούν ζητήματα της  φορολογικής  νομοθεσίας  και αν αυτή τηρήθηκε το επίμαχο χρονικό διάστημα.  .

Συγχαρητήρια του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Γυμνασίου Αριδαίας


Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Αριδαίας επιθυμεί να συγχαρεί την πολιτιστική ομάδα 2010-11 του γυμνασίου μας, για την τιμητική διάκριση που έλαβαν στο 7ο  Διεθνές Φεστιβάλ Animation  Αθήνας.
Συγκεκριμένα, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στην κ

(3)