Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ




Αγαπητοί συμπολίτες,

Τηρώντας την υπόσχεση που είχαμε δώσει στις εκλογές του 2006, ερχόμαστε (ο πρώην συνδυασμός ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ) να υπενθυμίσουμε ότι μετά από τόσα χρόνια αγώνα και πίστης στις αξίες της ζωής, και πηγαίνοντας κόντρα στο κομματικό κατεστημένο που εξέθρεψε ανυπαρξία κανόνων και τους υπάρχοντες τους κατέστησε ευέλικτους και προσαρμόσιμους σε προσωπικούς στόχους, που διαμόρφωσε στη χώρα μας την ατμόσφαιρα ανομίας (ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΑΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΒΙΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ).

Οι αγώνες του Σαββατοκύριακου στην ΕΠΣ Πέλλας



Σάββατο  16.30

Ενημέρωση των μαθητών για την ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών




Στα πλαίσια των δράσεων που πραγματοποιεί το τμήμα Περιβάλλοντος, Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Συντήρησης Πρασίνου του Δήμου Αλμωπίας για την προστασία του

Προβλήματα νεφροπαθών




Οι νεφροπαθείς της χώρας μας βιώνουν με τον πιο δραματικό τρόπο και ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, τις επιπτώσεις υποβάθμισης της δημόσιας υγείας, της παραπέρα εμπορευματοποίησής της.

Συλλαλητήριο του ΚΚΕ την Πέμπτη στην Αριδαία



  
 

   Η Νομαρχιακή Οργάνωση Πέλλας του ΚΚΕ διοργανώνει συλλαλητήριο στην Κεντρική Πλατεία  της Αριδαίας  ενάντια στη νέα αντιλαϊκή λαίλαπα, τον νέο αντεργατικό προϋπολογισμό την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου στις  7.30’ το απόγευμα .

Ευχές του ΚΕ.Κ.Π.-Α για την «παγκόσμια ημέρα τρίτης ηλικίας»





Ο ΟΗΕ από το 1990 έχει καθιερώσει την 1η Οκτωβρίου ως «Παγκόσμια ημέρα της τρίτης ηλικίας» για να αποδώσει φόρο τιμής στους ηλικιωμένους.

Στη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Ευρώπης από 1-5 Οκτωβρίου στο Στρασβούργο συμμετέχει η βουλευτής Θ. Τζάκρη




Στο Στρασβούργο βρίσκεται από σήμερα η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Θεοδώρα Τζάκρη προκειμένου να συμμετάσχει ως τακτικό μέλος και ως εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ στην Κοινοβουλευτική

Μήνυμα Δημάρχου Αλμωπίας Δημήτρη Πασόη για την Παγκόσμια ημέρα τιμής στην τρίτη ηλικία



 
Αγαπητοί Φίλοι και Φίλες,
Η 1η Οκτωβρίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία. Αποτελεί μία σημαντικότατη ημέρα που μας θυμίζει ότι η κοινωνία μας  οφείλει να σέβεται και να τιμά  τους ανθρώπους που έδωσαν, κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες, το δικό τους αγώνα για τη ζωή, για την πρόοδο και τον κέρδισαν.

Πορεία υλοποίησης εγγειοβελτιωτικών έργων στο Ν. Πέλλας που έχουν ενταχθεί ή πρόκειται να ενταχθούν στα Μέτρα 321 και 322 του Προγράμματος «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013»



 
Από το γραφείο της βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Θεοδώρας Τζάκρη ανακοινώνεται ότι η πορεία

Σέρβοι: Θα είμαστε δίπλα στον αδελφό ελληνικό Λαό, όποτε και όπως χρειαστεί.




Με τη σαφή, κάθετη και κατηγορηματική θέση, πως ο σέρβικος Λαός, θα βρεθεί αμέσως δίπλα στον αδελφό ελληνικό Λαό, όποτε και όπως χρειαστεί, ολοκληρώθηκε η δεύτερη φάση των συνομιλιών του Προέδρου του ΠΑΜ κ. Σταύρου Βιτάλη(κατάγεται από το Μάνδαλο), με Σέρβους, επικεφαλής Πατριωτικών-Δημοκρατικών Οργανώσεων και Αξιωματούχων της σερβικής Παλλαϊκής Άμυνας.

Προβληματίζουν οι εμφανίσεις του Αλμωπού




Προβληματισμό προκαλεί στο φίλαθλο κόσμο και τους πολλούς φίλους του Αλμωπού η εμφάνιση

Εκδρομή στη Κωνσταντινούπολη



 
Κωνσταντινούπολη 25-28 Οκτωβρίου
Τριήμερο στην πρωτεύουσα του Βυζαντίου, με οργανωμένες δραστηριότητες και περιηγήσεις στην Πόλη.

«Στελέχωση Υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πέλλας »




Σε απάντηση της ερώτησης του Βουλευτή Πέλλας κ. Ιορδάνη Τζαμτζή, που κατέθεσε από τις 4 Σεπτεμβρίου σχετικά με τη Στελέχωση των αστυνομικών τμημάτων του νομού Πέλλας, το Υπουργείο Δημοσίας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη  αναφέρει τα εξής:

Eκδήλωση-ομιλία του Νικολάου Λυγερού, με θέμα «Στρατηγική Ελληνική ΑΟΖ»



Eκδήλωση-ομιλία του Νικολάου Λυγερού, με θέμα «Στρατηγική Ελληνική ΑΟΖ», είναι προγραμματισμένη  για τις  10/10/2012 και ώρα 20:30, στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως στην Έδεσσα.

ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ :ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ







Παρόντες  μέχρι να λάμψει η αλήθεια στον πρώην Δήμο Εξαπλατάνου ,δηλώνουν ο Παράσχος Τσάνταλης καιτα μέλη του πρώην συνδυασμού ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
Σε ανακοίνωσή τους που έδωσαν στη δημοσιότητα αναφέρουν :

Χρ. Μπίνος «Δεν αποχώρησα»




Ο δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Δήμαρχος Αριδαίας Χρήστος Μπίνος διευκρινίζει ότι δεν αποχώρησε από την

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ Δ.Δ.ΤΣΑΚΩΝΩΝ





> Σας ενημερώνει οτι ξεκινήσαν οι εγραφες στο συλλόγο,  θα διδάσκονται:

Στις 11.00 η μετάδοση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας





Στις 11. 00 το ΡΑΔΙΟ Αλμωπία θα μεταδώσει την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας της περασμένης Παρασκευής

Φιλικά παιχνίδια του Πανεδεσσαϊκού





Στα πλαίσια της προετοιμασίας της ενόψει της έναρξης του αντίστοιχου πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ στο οποίο συμμετέχει στον πολύ δύσκολο Γ' όμιλο, η παιδική ομάδα του Πανεδεσσαϊκού πραγματοποίησε δύο φιλικά παιχνίδια μέσα στην προηγούμενη ομάδα αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τον Ζαφειράκη Νάουσας και τον ΑΟΚ Γουμένισσας.

Εκδήλωση σήμερα για την Τρίτη ηλικία



Το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας -Αλληλεγγύης του Δήμου Αλμωπίας  διοργανώνει  για όλα τα

Συνεχίζονται οι εργασίες ανακατασκευής της γέφυρας του Αγίου Γεωργίου



 
Συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς οι εργασίες ανακατασκευής της γέφυρας του Αγίου Γεωργίου στην Εθνική Οδό Έδεσσας-Θεσσαλονίκης που ξεκίνησαν πριν περίπου ένα μήνα.

(3)