Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

Ατέλειωτος μπουκαλότοπος κάτω από γέφυρα στο Λουτράκι


Από αριστερά: Π. Τζέκος, Π.Παπαπέρου και Χ. Τσάπης
Από νωρίς ξεκίνησαν να διορθώνουν ορισμένες κακοτεχνίες  από παλιά στο Λουτράκι , ώστε να είναι έτοιμοι  για την αρδευτική περίοδο. Η γέφυρα  προς το γήπεδο του χωριού δημιουργούσε πρόβλημα  , καθώς δυσκολευότανε να περάσει το νερό.

ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ AΛΜΩΠΙΑΣ

 

, Την Πέμπτη 29η Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 19:00 (7.00'μ.μ) πρόκειται να ειδική, δια ζώσης  συνεδρίαση λογοδοσίας της δημοτικής αρχής (εγκ. 98/8182/26.01.2024 του ΥΠ.ΕΣ.)

Ανακοίνωση της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας – Ενημέρωση σχετικά με την Αφρικανική Πανώλη των χοίρων

 

 


 

          Από το Τμήμα Υγείας Ζώων και Κτηνιατρικής Αντίληψης, Φαρμάκων και Εφαρμογών της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής:

Έβαλε φωτιές στον ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης με την επιστολή του - Ζητούν σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής για την αμφισβήτησή του

Έβαλε φωτιές στον ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης με την επιστολή του - Ζητούν σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής για την αμφισβήτησή του
 

Σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής, για την Τετάρτη, ζητούν μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την επιστολή - «βόμβα» του Στέφανου Κασσελάκη με φόντο το ερωτηματολόγιο.

Άρχισε η κάθοδος των Θεσσαλών αγροτών

 Άρχισε η κάθοδος των Θεσσαλών: Πρώτο ραντεβού στο Κάστρο πριν το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα

 

Προς το Κάστρο Βοιωτίας κατευθύνονται οι Θεσσαλοί αγρότες, οι οποίοι ξεκίνησαν την κάθοδό τους με τα τρακτέρ στις 11 το πρωί. Μέσω της Ε-65 οι αγρότες από Καρδίτσα και Φάρσαλα, με μικρές ταχύτητες κατευθύνονται προς το Κάστρο Βοιωτίας, όπου θα διανυκτερεύσουν.

Επιστολή Κασσελάκη στην ΠΓ: Σταματήστε να κυνηγάτε χίμαιρες

Μπουρλότο από Κασσελάκη, δεν πήγε στην ΠΓ και έστειλε επιστολή: Σταματήστε να κυνηγάτε χίμαιρες 

 

 
 Με επιστολή του προς τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης, επιλέγοντας να μην παρευρεθεί στη συνεδρίαση του ανώτατου κομματικού οργάνου.

Ανοιχτή συνέλευση ενάντια στους νέους Ποινικές Κώδικες

 https://www.efsyn.gr/sites/default/files/styles/main/public/2024-02/afisa_1.jpg.webp?itok=vAR9m2DA

Σε έκτακτη γενική συνέλευση ενάντια στους νέους Ποινικές Κώδικες καλεί σήμερα (18:00) στην Πάντειο η «ανοιχτή συνέλευση ενάντια στο νέο ΠΚ και την πολιτειακή εκτροπή», η οποία τονίζει την ανάγκη για άμεσο συντονισμό και συνοργάνωση του αγώνα, ώστε να μην περάσει το επίμαχο νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης, που αναμένεται να ψηφιστεί το επόμενο διάστημα.

Ενεργοποιήθηκε η πλατφόρμα για την επιστολική ψήφο

 επιστολική ψήφος

 

Σε λειτουργία τίθεται από σήμερα, η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους επιστολικής ψήφου.

Νέα Σύμβουλος στην Χρυσή

 Ορκίστηκε πριν λίγες μέρες νέα σύμβουλος στην κοινότητα Χρυσής Αικατερίνη Τσορμπαζόγλου του Νικολάου 

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ


 

Ο καιρός

 Στο ανατολικό και το νότιο Αιγαίο γενικά αίθριος καιρός. Στις υπόλοιπες περιοχές πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία, τις Σποράδες, την ανατολική Θεσσαλία, την Εύβοια, τη δυτική Στερεά και την Πελοπόννησο.

ΠΑΡΟΙΜΙΑ 


 Λυχνίας σβησούσης πάσα εξουσία ομοία 

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 1-4 (Highlights)

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 1-4: Ερυθρόλευκος θρίαμβος και «φωτιά» στο πρωτάθλημα
 
 
Ο Ολυμπιακός «πάτησε» την Τούμπα και μπαίνει δυνατά στη διεκδίκηση του τίτλου.

(3)