Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΝΟΜΟ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΚΛΕΙΣΤΑ θα είναι τα σχολεία τη Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου σε Εδεσσα, Βεγορίτιδα, Αριδαία και Εξαπλάτανο. Σύμφωνα με τον νομάρχη Μιχάλη Καραμάνη  για τις υπόλοιπες περιοχές θα ληφθεί απόφαση το πρωί.

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ

ΜΑΛΛΟΝ στον ύπνο και την μη διάθεση έπιασε τους αποχωρούντς δημοτικούς άρχοντες η νέα χιονόπτωση  της Πέμπτης. Στην Αλμωπία τα παράπονα ήταν πάρα πολλά γιατί άργησαν να βγούν τα μηχανήματα, Τα ίδια περίπου παράπονα κάνουν και στην Εδεσσα.

ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΟΝΟΜΕΤΡΟ Η ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ.


 ΑΡΧΙΣΑΝ να "ακούγονται ' τα πρώτα ονόματα που πρόκειται να αναλάβουν πόστα στον Δήμο Αλμωπίας

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ

Ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων της ΕΠΣ Πέλλας της 18 και 19 Δεκεμβρίου  ως εξής:

ΜΕ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ και μάλιστα πολιτικές διαβλέπουν αθλητικοί παράγοντες του χωριού,  πίσω απο΄την αδυναμία συμμετοχής του Αρη Λυτρακίου  στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας.

ΚΑΜΠΑΝΑ ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑΣ

Η ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ δημοσιοποίησε  τις ποινές και τα χρηματικά πρόστιμα που επιβλήθηκαν στους ποδοσφαιριστές που αναγράφηκαν στα Φ.Α. της 4/5-12-2010 των πρωταθλημάτων της Α1, Α & Β ερασιτεχνικής κατηγορίας,, περιόδου 2010/11.
ΦΩΤΙΑΔΗΣ Δ. 461998 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΩΡΟΘΕΑΣ 1. 10
 
Τα πρόστιμα των παραπάνω ποινών πρέπει να καταβληθούν στην Γραμματεία της Ένωσης Πέλλας μέχρι 20-12-2010.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΩΣΤΕ Χρήστο ο Τάκης Ρουμελιώτης τα βλέπει όλα τρπλά , γιατί είχε πει οτι θα πληρώσει το στοίχημα  που έχασε για τις εκλογές τώρα που χιόνισε?......................

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου



Το Σάββατο 18/12/10 και ώρα 20.00, στην κεντρική αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών, θα πραγματοποιηθεί η  Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών.

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο ΚΕΚΥΚΑμεΑ Πέλλας


Μέσα σε μια ζεστή, παιδική ατμόσφαιρα πραγματοποίησε το Κ.Ε.Κ.Υ.Κ.Α.μεΑ. Πέλλας χριστουγεννιάτικη γιορτή,  την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010 στις εγκαταστάσεις του, η οποία περιλάμβανε  χριστουγεννιάτικα ποιήματα, τραγούδια και σκέτς.

ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΣΤΗ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗ

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ η προγραμματισμένη για το βράδυ ρεμπέτικη βραδυά στη Πολυκάρπη . Η εκδήλωση θα γίνει τη Κυριακή.

ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ-ΑΡΑΒΗΣΣΟΣ 2-1

ΣΕ εξ αναβολής αγώνα της Α1 κατηγορίας ο Αρης ΠΡ. Ηλία νίκησε τον ΠΑΟΚ Αραβησσού2-1. Το σκορ άνοιξε στο 17 ο Θεόφιλος Δημητριάδης . Ισοφάρισε  στο 55 ο Μιχάλης Δημητριάδης και ο Αποστολούδας στο73΄έκανε το 2-1.

ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ
 οδικής βοήθειας
 δι αλληλογραφίας...

ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ λόγω  της κακοκαιρίας η προγραμματισμένη για  αύριο Παρασκευή εκδρομή του 1 ου  Γυμνασίου Αριδαίας  στη Θεσσαλονίκη.

ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

Σήμερα Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου τα σχολεία με απόφαση του νομαρχη θα παραμείνουν κλειστα λόγω χιονόπτωσης. Η ΄κίνηση στο ορεινό οδικό δίκτυο γίνεται μόνο με αλυσίδες.

(3)