Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

22 ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ



Είκοσι δύο κόμματα και συνδυασμοί θα λάβουν τελικά μέρος στις βουλευτικές εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012. Η επίσημη ανακήρυξη των κομμάτων ολοκληρώθηκε - όπως απαιτεί η σχετική
νομοθεσία - από τον Άρειο Πάγο.

Οι «μακεδονομάχοι» πήραν τ΄ όπλο τους

Οι εθνικιστικοί κύκλοι στη χώρα μας θεωρούν ότι το ζήτημα των σχέσεων Ελλάδας - FYROM αποτελεί προνομιακό τους πεδίο για επιθέσεις στον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ. Εμφανιζόμενοι ως σύγχρονοι “μακεδονομάχοι”, ορισμένοι πρώην βουλευτές του ΛΑΟΣ και νυν νεοδημοκράτες,

Το νέο Δ.Σ. του Μαδεδονικού ΄Ιδας



Συγκροτήθηκε σε Σώμα  μετά τις εκλογές της 27-5-2012 το νέο Δ.Σ. του Μακεδονικού ΄Ιδας ,ως εξής:

Ο Μακεδονικός ΄Ιδας ευχαριστεί τον ΄Ομιλο Επιχειρήσεων Νικόλαος Βάκκος



Ο Α.Σ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΙΔΑΣ ευχαριστεί δημόσια τον κ. Νικόλαο Βάκκο για την ευγενική χορηγία,προσφέροντας μια τηλεόραση LCD 32''. με σκοπό την δημιουργία λαχειοφόρου αγοράς

Συνελήφθησαν σε περιοχή του Δήμου Πέλλας τρία άτομα για κλοπές στο Κιλκίς





Συνελήφθησαν χθες (03.06.2012) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών , τρεις ημεδαποί 26, 29 και 30 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών και απείθεια.

Εξιχνιάστηκαν 12 διαρρήξεις χρυσοχοείων και κοσμηματοπωλείων στην ευρύτερη περιοχή της Πιερίας και της Πέλλας(Αριδαία-Γιαννιτσά)



Η λεία της οργάνωσης ανέρχεται στις 75.500 ευρώ

Γενική Συνέλευση Απόλλωνα Κρ. Βρύσης





    Το Δ.Σ. του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ προσκαλεί όλους τους φίλους της ομάδας  να παρευρεθούν στην πρώτη Γενική Συνέλευση του συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Ιουνίου και ώρα 8:00 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο της Κρύας Βρύσης.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΝΕΣΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥΜΠΑΣ
«Η ΕΝΩΣΗ»

Δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα περιβάλλοντος στη Πλατάνη



Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος ο Πολιτιστικος Σύλλογος Πλατάνης σε συνεργασια με την Τοπική Κοινότητα Πλατάνης και το ΤΟ.ΣΥ.Νέων Δήμου Έδεσσας

Δύο νίκες για την Α.Δ. Πέλλας στο 8ο τουρνουά αστυνομικών


 




Με ακόμη δύο νίκες ολοκλήρωσε τη συμμετοχή της η Α.Δ. Πέλλας στο 8ο τουρνουά αστυνομικών διευθύνσεων Βορ. Ελλάδος που διεξήχθη στις Σέρρες.

Δήλωση του ΤΟ.ΣΥ.Νέων Δήμου Έδεσσας για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012.




΄΄ Στην διάρκεια της πολύχρονης παρουσίας μας στα τοπικά δρώμενα, με διάφορες δημόσιες παρεμβάσεις είχαμε τονίσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο που πρέπει να έχει η νεολαία στις εξελίξεις που αφορούν την χώρα μας.

Στο στόχαστρο Γερμανών οι Ιαματικές πηγές





ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ παρά τυχαία ήταν τελικά η επίσκεψη του εντεταλμένου της Άγκελα Μέρκελ για την Ελλάδα, Χανς Γιόαχιμ Φούχτελ, στα Λουτρά Πόζαρ.(στη φώτο με τον Δήμαρχο Αλμωπίας Δημήτρη Πασόη)

Εγκαίνια νέου Ιερού Ναού Δωροθέας


 
 ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012

6:30μ.μ Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός Εγκαινίων και κατάργιση των Ιερών Λειψάνων

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν. ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ 1-2


 Έχασε την ευκαιρία ο Μέγας να αλλάξει από τώρα κατηγορία

(3)