Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Κούλουμα έξω από το εργοστάσιο της Coca-Cola



Κούλουμα με βροχές και κρύο έκαναν  με τις οικογένειες τους οι 400 απεργοί τις coca cola έξω από το εργοστάσιο τις Θεσσαλονίκης στην θέρμη .Οι απεργίες συνεχίζονται για 26η μέρα αντιδρώντας για το κλείσιμο του εργοστασίου και μεταφορά του στην Βουλγαρία.

Πολιτική μουσική εκδήλωση






Η Πρωτοβουλία Γυναικών σε Δράση… και η Ανεξάρτητη Κίνηση Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Έδεσσας, σας προσκαλούν  στην πολιτική μουσική εκδήλωση-παράσταση του Jazza Slam Trio, με τίτλο «Nu Urban Blues».

Γ. Καρασμάνης:Δεν απαντώ σε κακοήθειες , ούτε στοχοποιώ κανέναν




Από το πολιτικό γραφείο του Γιώργου Καρασμάνη, δόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Καλό το τριήμερο για την Αλμωπία


Μια καλή ανάσα για την Αλμωπία ήταν το τριήμερο της Αποκριάς ιδίως για τις τουριστικές περιοχές οι οποίες γέμισαν με επισκέπτες σχεδόν στο εκατό τοις εκατό .

Τέλη-α Κούλουμα στη πλατεία της Αριδαίας





Απίθανος εθελοντής ο Τέλης Λαμπρίδης  έφτιαξε την καθαροδυτεριάτικη φασουλάδα με φασόλια Χρυσής ποτισμένα με νερό από το  καράντερε  και ταραμά  φτιαγμένο από αυγοτάραχο ψαριών που   ζουν  επίσης στο  καράντερε.

Παντός καιρού ποζαροκούλουμα


Τίποτα δεν πτοεί τους Ποζαρίτες , ούτε ο αέρας ούτε το κρύο  και γενικά τα τερτίπια του καιρού. Οργανώθηκαν καλά στο προαύλιο της Εκκλησίας στο ΄Ανω Λουτράκι  και γιόρτασαν  τα κούλουμα όπως γνωρίζουν αυτοί να τιμούν κάθε χρόνο .

Η Υπερκαρναβαλική Ομάδα Αλμωπίας ευχαριστεί





Η  Υπερκαρναβαλική  Ομάδα Αλμωπίας θέλει να ευχαριστήσει θερμά  όλους όσους βοήθησαν και φέτος

Απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 46χρονου στον Άσπρο





Χθες (26.02.2012) και περί ώρα 17:00΄, στο Δημοτικό Γήπεδο Άσπρου Πέλλας, μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα Β’ Ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος Πέλλας μεταξύ των ομάδων Ηρακλής Άσπρου-Μακεδονικού Άγρα,

Καλοφαγάς και πάσης Ελλάδος


 
Εγραψε και πάλι ο Καλοφαγάς στο Λουτράκι το τριήμερο της Αποκριάς . Ένωσε πολλές περιοχές της χώρας  με σημείο συνάντησης το Λουτράκι, όπου στην ταβέρνα του απόλαυσαν τα σπεσιαλιτέ ,αλλά συνάντησαν φοβερό κέφι  και γλέντησαν με την ψυχή τους






Φασολάδα στη κεντρική πλατεία της Αριδαίας τη Καθαρά Δευτέρα.




Παραδοσιακή φασολάδα σήμερα Καθαρά Δευτέρα στην Κεντρική πλατεία της Αριδαίας  ,διάφορα νηστίσιμα εδέσματα και ζωντανή παραδοσιακή μουσική .Μια προσφορά από το  Καφέ –de facto του Θανάση  Δέλιου  το τσιποράδικο  και τη "γυροφρένεια" του Τάκη Αναστασιάδη .

(3)