Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Τα λειτουργικά –ευεργετικά τρόφιμα ως μέσον πρόληψης και διαχείρισης χρονίων νοσημάτων. Αλήθειες και Μύθοι.





    Ασφυκτικά γεμάτη ήταν η αίθουσα του Δημοτικού Συμβούλιου του Δήμου Πέλλας το απόγευμα  της Δευτέρας 24-2-2014 στην 11η εκδήλωση της 18ης περιόδου 2013-14 του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστήμιου Γιαννιτσών, που οργανώθηκε από την Ιστορική και Λαογραφική Εταιρεία Γιαννιτσών «Ο Φίλιππος» σε  συνεργασία με την ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α. Δήμου Πέλλας.

“ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΕΥΠΑΘΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΟΜΑΔΩΝ Ν. ΠΕΛΛΑΣ” (Α.Σ. ΣΕΠΑ)



 




Στην πόλη των Γιαννιτσών πραγματοποιήθηκε στις 23/2/2014 η ημερίδα που διοργανώθηκε από την Αναπτυξιακή Σύμπραξη “ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΕΥΠΑΘΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΟΜΑΔΩΝ Ν. ΠΕΛΛΑΣ”

Με τον Χατζηδημητρίου τα έχουν στον συνδυασμό του Δημάρχου





Μένεα πνέουν στην εναπομείνασα παράταξη του Δημάρχου Αλμωπίας με τον Σάκη Χατζηδημητρίου,

Απλήρωτες καθαρίστριες με σύμβαση έργου στα σχολεία της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης





Ερώτηση προς τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κατέθεσε στη Βουλή η βουλευτής κ. Θ. Τζάκρη με την οποία ζητά να προβεί στην επίλυση του προβλήματος που προέκυψε από την μη καταβολή των ήδη δεδουλευμένων αποδοχών στους εργαζόμενους με σύμβαση έργου καθαριστές και καθαρίστριες στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας και των τεσσάρων δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.

Βοήθεια στους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ"


Για λαϊκισμό και ύπουλα χτυπήματα κάνει λόγο ο Ν, Παπανικολάου



Λίγο πριν ανακοινώσει τις αρχές του συνδυασμού του, ο Νίκος Παπανικολάου για τον Δήμο Πέλλας, εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση , με αφορμή δημοσίευμα στο διαδίκτυο. Η ανακοίνωση έχει ως εξής

Περιφέρεια Λάτσιο / Ρώμης - ΕΠΣ Πέλλας 3-0




Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι που διεξήχθει για την πρώτη αγωνιστηκή ημέρα του τουρνουά ΄΄ ROMA CAPUT MUNDI ΄΄ η Μικτή ομάδα της ΕΠΣ Πέλλας ητήθηκε με 3-0 απο την περιφέρεια του Λάτσιο & Ρώμης.

(3)