Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Απορία μεγάλη

Γιατί  Ζαβιόν
δεν πιστεύει κανείς
ότι είμαι παιδί σου;
 Ακόμα
 και η μαμά 
αμβιβάλλει…

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η


       Ο Δήμος  Αλμωπίας σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο  της Τοπικής Κοινότητας Λουτρακίου  σας προσκαλούν στον εορτασμό  του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012 στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου Λουτρακίου. Ιωάννου του Προδρόμου, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012 στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου Λουτρακίου. Ιωάννου του Προδρόμου, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012 στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου Λουτρακίου.

Ευχές Δήμου ΄Εδεσσας

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ



 Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Πέλλας, εκφράζει

Ενημέρωση για το Εντομο καραντίνας – Diabrotica Virgifera Le Conte.

H Δ.Α.Ο.Κ. ΠΕΛΛΑΣ ανακοινώνει ότι θα γίνουν ενημερώσεις για το νέο έντομο καραντίνας που προσβάλει το καλαμπόκι: Diabrotica virgifera Le Conte σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Αναβάλλεται ο χορός του ΑΡΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Αναβάλλεται ο ο προγραμματισμένος για  τη Παρασκευή 6 Ιανουαρίου χορός του ‘ Αρη Λουτρακίου , λόγω πένθους. Η νεώτερη ημερομηνία θα ανακοινωθεί εγκαίρως .

Στη «μαύρη» λίστα η Κατερίνα Μπαγκή



Πρώτη για «φάγωμα»΄ με τις  αναμενόμενες αλλαγές  στον Δήμο Αλμωπίας  φέρεται  η αντιδήμαρχος Κατερίνα Μπαγκή .

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΤΑΙΣΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ!!

Σήμερα στα Χανιά έγινε η δίκη του άνδρα, που απείλησε την πρόεδρο του φιλοζωικού συλλόγου Χανίων κ. Νατάσα Μπομπολάκη, επειδή ταίζει τα αδέσποτα τα οποία βρίσκονται κοντά στο σπίτι του.

Αναμένεται κακοκαιρία


Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ενόψει της επικείμενης κακοκαιρίας και των έντονων καιρικών φαινομένων, που  σύμφωνα με τις προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας,

(3)