Σάββατο 15 Ιουλίου 2023

ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ : Ρημάζουν τον κοσμάκι στα πρόστιμα , αφήνουν τον Δήμο να ασυδοτεί

 ΤΗΝ στιγμή που η Πυροσβεστική καλεί τους απλούς πολίτες  να καθαρίζουν τα οικόπεδα τους που έχουν χόρτα (και καλά κάνει) για την πρόληψη πυρκαγιών , ο Δήμος Αλμωπίας γράφει στα παλιά του τα παπούτσια οδηγίες  και εγκυκλίους προφανώς γιατί δεν τολμά να τον ελέγξει και να επιβάλλει τα νόμιμα. Σύμφωνα με δημοσίευμα  τοπικής ηλεκτρονικής εφημερίδας

Από σήμερα οι αιτήσεις για Κοινωνικό Τουρισμό

Μεγίστη - Καστελόριζο

Αιτήσεις για δωρεάν ή χαμηλού κόστους διακοπές με το Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν από σήμερα το πρωί Σάββατο (15/7) έως και τα μεσάνυχτα της Τρίτης (18/7) οι συνταξιούχοι του ΟΑΕΕ.

Λήγει η προθεσμία για υποβολή του Μηχανογραφικού

 Αποτελέσματα Πανελληνίων

 

 Tα μεσάνυχτα της ερχόμενης Δευτέρας (17 Ιουλίου 2023) λήγει η προθεσμία που έχουν οι υποψήφιοι των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων για να υποβάλουν το Μηχανογραφικό τους.

Καταθέτουν ως κατηγορούμενοι ο Δήμαρχος Αλμωπίας και συνεργάτες του


ΚΛΗΣΕΙΣ  να απολογηθούν ως εν δυνάμει κατηγορούμενοι ,  φέρονται να πήρανε  ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χ. Μπάτσης και συνεργάτες του, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες τις οποίες μεταφέρουμε με επιφύλαξη.

Αίθριος και ζεστός καιρός.



Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια, με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

(3)