Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Τελευταίοι «λεονταρισμοί»Πασόη . Το Φλεβάρη αποχαιρετά τα όπλα



Σε μία  ύστατη προσπάθεια να περισώσει ότι περισώζεται , ο απερχόμενος Δήμαρχος Αλμωπίας Δ.Πασόης, αναζητώντας παράλληλα και μία καλή αιτιολογία για να μην είναι ξανά υποψήφιος , ζήτησε από  συμβούλους του να ξεκαθαρίσουν  την θέση τους εν όψει των ερχόμενων εκλογών

Οι αγώνες Μπάσκετ της ΕΚΑΣΚΕΜ





Σάββατο 17-1-2014
Α1
18.00

Οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου


Δημήτρης Τσίπας

Σάββατο  18.01.2014 15.00








Α1 18η αγωνιστική

Ανοικτό κάλεσμα του Αλμωπού



 



Το διοικητικό Συμβούλιο του Αλμωπού εύχεται σε όλα τα μέλη της ποδοσφαιρικής οικογένειας της ομάδας μας, σε όλα τα σωματεία του δήμου μας τους ποδοσφαιριστές και το φίλαθλο κοινό καλή χρονιά με υγεία και αγωνιστικές επιτυχίες.

Από τον Γαζή Εβρενός στους Ρωμιούς εμπόρους. Η πρώιμη ιστορία των Γιαννιτσών.








       Εντυπωσιακή ήταν η προσέλευση του κόσμου την Τετάρτη 15-1-2014 -παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες- στην 7η εκδήλωση της 18ης περιόδου 2013-14  του Ανοικτού Λαϊκού Πανεπιστήμιου Γιαννιτσών, που οργανώνεται, όπως πάντα, από την Ιστορική και Λαογραφική Εταιρεία Γιαννιτσών «Ο Φίλιππος» σε συνεργασία με την ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Πέλλας. Ο επίκουρος καθηγητής της νεοελληνικής ιστορίας στο τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας  του Α.Π.Θ. Φωκίων Κοτζαγεώργης  στην φιλόξενη αίθουσα του Δημοτικού Συμβούλιου  του Δήμου Πέλλας  ανέπτυξε το ενδιαφέρον θέμα:  «Από τον Γαζή Εβρενός στους Ρωμιούς εμπόρους. Η πρώιμη ιστορία των Γιαννιτσών».

Κοπή πίτας στο ΚΔΑΠ - ΜΕΑ Γιαννιτσών






Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου, στις 11.00 το πρωί, στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ) στα Γιαννιτσά, η καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας του Κέντρου της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α. Πέλλας. 

Ισοπαλία για τους Παίδες και ήττα για τη μικρή Νέων της ΕΠΣ Πέλλας



ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ
ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ 0-0

Σημαντικές τροπολογίες κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ στο ν/σ του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, που συζητείται στη βουλή.




Αναλυτικά:

Παρουσίαση βιλίου στην Άρνισσα από τον ΣΥΡΙΖΑ





Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Έδεσσας – Βεγορίτιδας διοργανώνει  την Κυριακή 19 Ιανουαρίου και ώρα 11:00 π.μ. στο Παρθεναγωγείο Έδεσσας παρουσίαση του βιβλίου «22 πράγματα που μας λένε για την ελληνική κρίση και δεν είναι έτσι».

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από το βοήθεια στο σπίτι



Το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι Αριδαίας θέλει να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στο σύλλογο συνταξιούχων Τ.Ε.Β.Ε.Ε και Ο.Α.Ε.Ε. για την προσφορά τους σε τρόφιμα και κρέας.

Αυτοί που μένουν και αυτοί που φεύγουν από τον συνδυασμό του Δ. Πασόη



Λίστα που του ετοίμασε έμπιστος εξωθεσμικός του συνεργάτης φέρεται να έχει στα χέρια του ο Δήμαρχος Αλμωπίας. Σε αυτήν σημειώνονται οι εκλεγμένοι που δεν πρόκειται να είναι υποψήφιοι ξανά μαζί του, αυτοί που αναζητάν άλλη στέγη , αυτοί που βρίσκονται σε δίλημμα ,

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στην Κορυφή



Μέχρι τις 11.00 θα διαρκέσει η διακοπή

(3)