Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ «Ο Αγ. Θεόδωρο Γαβρά»



Ο Σύλλογος Ποντίων Έδεσσας «Ο Αγ. Θεόδωρος Γαβράς» προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους, στην κοπή βασιλόπιτας που θα γίνει την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 7.30 μ.μ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ


Την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου, ο Δήμαρχος Αλμωπίας επισκέφθηκε το
Πολεοδομικό Γραφείο του Δήμου Έδεσσας.

Συνάντηση εργασίας Αντιπεριφερειάρχη και Δημάρχου Πέλλας


Συνάντηση εργασίας Αντιπεριφερειάρχη και Δημάρχου Πέλλας

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα 18/1, μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη κ. Θεόδωρου Θεοδωρίδη και του Δημάρχου Πέλλας κ. Γρηγόρη Στάμκου. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας κ. Χρήστος Πασσαλής.

ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ


Το Επιμελητήριο Πέλλας, μέλος της ΚΕΠΑ – ΑΝΕΜ που είναι μέλος του Ενδιάμεσου φορέα διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ 2007-2013 (ΕΠΑΝ ΙΙ) ΕΦΕΠΑΕ

ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΟΔΗΜΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ ΣΕ ΦΛΕΓΟΝΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΖΗΤΑ Ο ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΤΖΑΜΤΖΗΣ

Με επιστολή του προς την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας ,ο Ιορδάνης Τζαμτζής ζητά να τεθούν προς συζήτηση θέματα που αφορούν την περιοχή . Η επιστολή έχει ως εξής:

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΣΕ ΧΩΡΙΑ


Κλιμάκιο του ΚΥ Αριδαίας στα πλαίσια του πιλοτικού  προγράμματος  πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στα σχολεία, που σχεδιάστηκε από την  3ης ΥΠΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και τους Διευθυντές των Κέντρων Υγείας.θα επισκεφθεί :

ΑΓΡΙΕΨΕ Ο Γ ΠΕΤΣΟΣ ΜΕ ΤΟΝ Θ ΠΑΓΚΑΛΟ



Δριμεία επίθεση εναντίον του Θεόδωρου Πάγκαλου εξαπέλυσε ο Γιώργος Πέτσος, με αφορμή τα γραφόμενα του αντιπροέδρου της κυβέρνησης στο βιβλίο του «Με τον Ανδρέα στην Ευρώπη» όπου αναφέρει ότι ο κ. Πέτσος όταν ήταν πρόεδρος του ΟΣΕ διατηρούσε υπερπολυτελές γραφείο.

(3)