Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Στο κλαμπ των παντρεμένων ο Ν. Παρούτογλου




Στο κλαμπ των παντρεμένων από σήμερα ο Αντιδήμαρχος Αλμωπίας Ν. Παρούτογλου. Παντρεύεται σε …γνώριμο χώρο , στο Δημαρχείο με την Μαρία Πατσάνη . Ευχές για ό,τι καλύτερο

Οι αγώνες της ΕΠΣ Πέλλας με λίγα λόγια και ουσία



 



Ίδα-Αψαλος0-3
Πρώτη νίκη για τον ΄Ολυμπο με νέο προπονητή στον πάγκο σήμερα. Η ΄Ιδα υπέστη την τέταρτη ήττα στο πρωτάθλημα. Τα γκολ

12΄ 1-0 Σωτ. Κόγιος
85΄ 2-0  Σωτ. Κόγιος
90΄ 3-0 Θαν. Τσολερίδης


Τρίζουν οι «καρέκλες» Προπονητών της Α1



Οι καρέκλεςτουλάχιστον  τριών προπονητών της Α1 τρίζουν και τα περιθώρια στενεύουν .

ΝΕΑ ΤΟΥ ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ








Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το 2ο τουρνουά street μπάσκετ 3 on 3 που πραγματοποιήθηκε στον πεζόδρομο της ΄Εδεσσας το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Τα αποτελέσματα των αγώνων στην ΕΠΣ Πέλλας





Απόλλων Κ.Β.   -Πρ.Ηλίας O-O τελικο
Αποβολή 20΄Μουρουτζίδης


Ξέχασε ότι πήρε απαντήσεις ο Χ. Μπίνος από τον Συμπαραστάτη του Δημότη





Απαντήσεις σε σειρά ερωτήσεων  που είχε υποβάλλει στον Συμπαραστάτη του Δημότη Σταύρο Κλεισούρη πριν 4 μήνες ,ζήτησε ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην Δήμαρχος Αριδαίας Χρήστος Μπίνος

Ενδιαφέροντα παιχνίδια στην ΕΠΣ Πέλλας



 
Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό και αυριανό πρόγραμμα της ΕΠΣ Πέλλας . Τα παιχνίδια και οι διαιτητές που τα διευθύνουν είναι :

Εξηγήσεις για την επέκταση του ΧΥΤΑ Αλμωπίας





 


Λεπτομερή αναφορά στο έργο της επέκτασης του ΧΥΤΑ Αλμωπίας έκανε στη συνεδρίαση της Παρασκευής ο Δήμαρχος Δημήτρης Πασόης.

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία περιβαλλοντικής αδειοδότησης ΕΟ «Μαυροβούνι-Έδεσσα»




Υπογράφηκε τη Πέμπτη  (27/9) η Απόφαση τροποποίησης των περιβαλλοντικών όρων για το τμήμα «Μαυροβούνι-τέλος παράκαμψης Έδεσσας» και παράτασης ισχύος του τμήματος «Μελίσσι-Μαυροβούνι-Έδεσσα-Βρυττά» της Εθνικής Οδού Νέας Χαλκηδόνας-Έδεσσας-Φλώρινας. Με τη συγκεκριμένη Απόφαση ολοκληρώνεται η διαδικασία της περιβαλλοντικής αδειοδότησης η οποία αποτελεί σημαντική προϋπόθεση για την τελική ένταξη του δρόμου στο ΕΣΠΑ.

Εκλογές στις "Αλησμόνητες Πατρίδες Αλμωπίας"




Ο σύλλογος "ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ" μετά από 7 συναπτά έτη προσφοράς στον πολιτισμό και την παράδοση των προσφύγων της Μ. Ασίας. και της Α. Θράκης με αξιόλογη δράση, προχωρά στην διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου δίνοντας έτσι τη ευκαιρία και σε άλλα μέλη του συλλόγου να δραστηριοποιηθούν.

Μαθήματα χορού από τους Ακρίτες Αλμωπίας


Καλή παράσταση, κακοί ηθοποιοί






Εκπληκτική παράσταση έδωσε τη Παρασκευή στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας , η ελάσσονα αντιπολίτευση (παράταξη Χ. Μπίνου),προκειμένου να κερδίσει τις εντυπώσεις. Δεν περίμενε όμως το τέλος για να εισπράξει τα όποια χειροκροτήματα ,αλλά αποχώρησε για μια ακόμα φορά .

Εκδήλωση για την Τρίτη ηλικία στην Αριδαία




Το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας -Αλληλεγγύης του Δήμου Αλμωπίας  διοργανώνει  για όλα τα

Στον Αρχηγό Στρατού Ξηράς Ο Γιώργος Καρασμάνης για το Κέντρο Νεοσυλλέκτων Γιαννιτσών



Συνάντηση με τον Αρχηγό Ξηράς Γκίνη Κωνσταντίνο στο Πεντάγωνο είχε χθες Πέμπτη μεσημέρι ο Γιώργος Καρασμάνης. Αντικείμενο ήταν η σχεδιαζόμενη κατάργηση των 15 από τα 25 Κέντρα Νεοσυλλέκτων στην επικράτεια, ένα εκ των οποίων ως γνωστό λειτουργεί στα Γιαννιτσά.

(3)