Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Μεταβατική Διοίκηση στα Λουτρά Πόζαρ





ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΓΙΟΣ ΠΡΟΣ Δ. ΠΑΣΟΗ

 «ΕΞΑΓΟΡΑΖΑΤΕ ΨΗΦΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ»

Η νέα Διοίκηση της ΔΕΥΑ Αλμωπίας



Ψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο η νέα Διοίκηση της ΔΕΥΑ Αλμωπίας ως εξής .

«Συνταγματικά προβληματικός ο επανέλεγχος στο Δημόσιο»

Συνταγματικά προβληματικός ο επανέλεγχος στο Δημόσιο



Με άρθρο του, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Διοικητικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, Κώστας Παπαδημητρίου, Ειδικός Επιστήμονας στον «Συνήγορο του Πολίτη», Εμπειρογνώμονας για θέματα Διοίκησης στο Δ.Σ. του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης, Διδάκτωρ Διοικητικής Επιστήμης, κάνει λόγο για «διάχυτη εντύπωση περί ύπαρξης εκτεταμένων παρατυπιών - παρανομιών» κατά τη διαδικασία ελέγχου μετατροπής συμβάσεων υπαλλήλων από Ορισμένου Χρόνου ή Έργου σε Αορίστου Χρόνου,

Τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων LED στην Έδεσσα





Στο τελικό στάδιο της υλοποίησής του βρίσκεται το έργο αντικατάστασης των λαμπτήρων πυρακτώσεως με λαμπτήρες τύπου LED σε δρόμους, πλατείες και δημοτικά κτήρια της Έδεσσας.
Το έργο έχει ενταχθεί

Έλεγχοι και παρεμβάσεις στις παιδικές χαρές από τον Δήμο Έδεσσας







Μεγάλη αναστάτωση στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δημιούργησε η απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών για την αυστηροποίηση του πλαισίου λειτουργίας των παιδικών χαρών και μάλιστα χωρίς να δίνεται χρονικό περιθώριο για τη συμμόρφωση στις νέες απαιτήσεις.
Ανταποκρινόμενος ο Δήμος Έδεσσας

ΣΚΥΔΡΑ «ΕυρωπαΪκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2014»








«Ντου – Ντου – Ντου, Ποδήλατα Παντού». Αυτό ήταν το αντιπροσωπευτικό σύνθημα που σκαρφίστηκαν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σκύδρας δίνοντας και το στίγμα των εκδηλώσεων που συντόνισε ο Δήμος Σκύδρας στο πλαίσιο της συμμετοχής του στην «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας (Μετακίνησης) – European Mobility Week» από τις16 έως τις 22 Σεπτεμβρίου 2014.

(3)