Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Αλμωπός- Πρ.Ηλίας 2-0





Με 2-0 επικράτησε δίκαι ο Αλμωπός επί του μαχητικού Πρ. Ηλία και έκανε ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου . ΄Εγινε ένα ωραίο παιχνίδι που ικανοποίησε τους 1000 και πλέον φιλάθλους που το παρακολούθησαν .

Τα αποτελέσματα των αγώνων μπαράζ της Α1



Στους σημερινούς αγώνες μπαράζ σημειώθηκαν τυα εξής αποτελέσματα:

Παρακολούθηση Χαιρετισμών στη Γουμένισσα




Την Δ’ Ακολουθία των Χαιρετισμών της Θεοτόκου παρακολούθησαν τα μέλη του ΚΑΠΗ Έδεσσας στην Ιερά Μονή Οσίου Νικοδήμου στον Πεντάλοφο Γουμένισσας.

Ημερίδα για τη σχολική βία




    Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης παραβρέθηκε και χαιρέτησε την Ημερίδα για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της σχολικής βίας που οργάνωσαν οι Σχολικοί Σύμβουλοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας και πραγματοποιήθηκε στις 15/4 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Μητρόπολης.


Πού πηγαίνουν τα λεφτά που παρακρατούνται από τα υδροηλεκτρικά;




Ο δήμος Αλμωπίας  είναι η περιοχή με τη μεγαλύτερη πυκνότητα εν λειτουργία και υπό κατασκευή Μικρών Υδροηλεκτρικών Έργων από κάθε άλλο δήμο της επικράτειας. Χαρακτηριστικά αναφέρεται η συνολική πυκνότητα των έργων η οποία είναι 31,2 KWe/ Km2 (εγκατεστημένα kW ανά τετραγωνικό χιλιόμετρο).

Συλλογή τροφίμων από το Δήμο Αλμωπίας και το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ν. Πέλλας



 

Ο Δήμος Αλμωπίας σε συνεργασία με το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ν. Πέλλας διοργανώνει εκδήλωση συλλογής τροφίμων την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Απριλίου 2013 στην κεντρική πλατεία της Αριδαίας.

Την Κυριακή εκλογές στον Σύλλογο Κυνηγών Αλμωπίας






 Το Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Αλμωπίας συγκαλεί Γενική Συνέλευση, προς ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21/4/2013 στα γραφεία του Συλλόγου. 

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 44 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ .



 

ΤΟΥ ΑΝΕΣΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΤΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΑΙΓΙΝΑΣ  ΚΑΙ ΕΠΤΑΠΥΡΓΙΟΥ

Η γιορτή της άνοιξης στην Αριδαία




Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί της Αλμωπίας υποδέχονται την άνοιξη με μια γιορτή αφιερωμένη

Προχωρά το αποχετευτικό της Αριδαίας

Την  προώθηση των υποέργων «Προμελέτη εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων οικισμού Αριδαίας» και «Παροχή υπηρεσιών τεχνικού συμβούλου για την κατασκευή του αποχετευτικού δικτύου ακαθάρτων και της εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων οικισμού Αριδαίας»

Κινητοποίηση ΠΑΜΕ στα Γιαννιτσά



 



Το Σάββατο 13 Απριλίου δυνάμεις της Αγωνιστικής Συνδικαλιστικής ΠΑράταξης (Α.Σ.ΠΑ.)                    Ιδ. Υπαλλήλων-Εμποροϋπαλλήλων του κλαδικού σωματείου Γιαννιτσών, μαζί με δυνάμεις του ΠΑΜΕ, προχώρησαν σε μαζική εξόρμηση στο κεντρικό κατάστημα της Carrefour ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ στα Γιαννιτσά,

(3)