Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Ο Φούλε χάρισε τον όρο «μακεδονικός» στην ΠΓΔΜ



Την έναρξη ενταξιακού διαλόγου υψηλού επιπέδου μεταξύ Ευρωπαϊκής Ένωσης και Σκοπίων εγκαινίασαν στην ΠΓΔΜ ο αρμόδιος για τη διεύρυνση της Ε.Ε. επίτροπος Στέφαν Φούλε και ο πρωθυπουργός της γείτονος Νίκολα Γκρούεφσκι.

Ανύπαρκτο έργο και με βούλα ,στον Αργάγγελο

Παρά τους αντίθετους ισχυρισμούς του  πρώην Δημάρχου Εξαπλατάνου Σταύρου Τουφεγγόπουλου , ότι δεν υπάρχουν εικονικά εργα, η πραγματικότητα είναι διαφορετική . Στο Αρχάγγελο και με βούλα αποδείχτηκε ότι ενώ πληρώθηκε έργο το 2010 , αυτό ποτέ δεν έγινε . Χαρακτηριστική είναι η καταγγελία του Παράσχου Τσάνταλη , επικεφαλής τότε της αντιπολίτευσης ,η οποία δημοσιεύεται στην εφημερίδα Γεγονότα του Ν. Πέλλας.

Τα εκλογικά κέντρα στην Πέλλα Για την εκλογή προέδρου στο ΠΑΣΟΚ


Από την Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ,ανακοινώθηκαν τα εκλογικά κέντρα για την εκλογή προέδρου στο κόμμα .

Εκλογές στο Σωματείο οικοδόμων Αλμωπίας



Προσκαλούνται όλα τα μέλη του Σωματείου Οικοδόμων Αλμωπίας σε τακτική εκλογοαπολογιστική συνέλευση, η οποία θα γίνει στης 24 Μαρτίου 2012 και ώρα 14:00-20:00 στην Αριδαία στο καφέ πίτσα Βενέτσια απέναντι από το Δασάκι.

Αναστάτωση στην Ίδα




Άνω –κάτω και πάλι οι κάτοικοι της ΄Ιδας. Αφορμή αυτή τη φορά οι δηλώσεις του προέδρου της  ΔΕΥΑ Αλμωπίας ότι το Τοπικό Συμβούλιο συμφώνησε στην πρόταση που έγινε πριν λίγες μέρες στο Δημαρχείο .

Καθαρίζουν την Αριδαία οι Almopistas


Οι Αλμωπίστας
 αρχίζουν τις δράσεις τους για το 2012. Αυτή την Κυριακή 18 Μαρτίου, στις 4 το απόγευμα,

Συνελήφθη 34χρονος για ναρκωτικά στο Λιποχώρι



 
Συνελήφθη σήμερα (16.03.2012) το πρωί στο Λιποχώρι Πέλλας, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών, ένας ημεδαπός 34 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή.


7ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ


                                                                                                                                                     Χθες (15 Μαρτίου 2012) στις 13:00 ώρα, στο Δημαρχιακό  Μέγαρο του Δήμου Πέλλας, έγινε συνάντηση της Οργανωτικής Επιτροπής της Εκκίνησης του 7ου Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας  Αλέξανδρος».
Παραβρέθηκαν:


Ημερίδα αλληλεγγύης


                                         




Η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας προγραμματίζει την υλοποίηση Ημερίδας με θέμα «Οικονομική κρίση και οι συνέπειες της: Οι ευθύνες των πολιτών και των τοπικών αρχών».

Προσπάθεια ανάδειξης των ιστορικών στοιχείων της Έδεσσας



Σε συνέχεια της συνεργασίας του Δημάρχου Έδεσσας, κ. Δημήτρη Γιάννου με την Προϊσταμένη της 11ης Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, κα Αγγελική Κοταρίδη, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη κλιμακίου της 11ης ΕΒΑ στην Έδεσσα, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου.

Λάδι και πατάτα από τν Δήμο Αλμωπίας



 
  Ο Δήμος Αλμωπίας απευθύνθηκε σε παραγωγούς, αξιολογώντας την ποιότητα και το κόστος των προϊόντων ώστε να προσφέρει τη δυνατότητα στους παραγωγούς να διαθέσουν απευθείας – χωρίς τη μεσολάβηση μεσαζόντων - συγκεκριμένα γεωργικά προϊόντα στους δημότες του.

Mελέτη για τη διερεύνηση και αποτύπωση της τρέχουσας κατάστασης του εθελοντισμού»





Από το γραφείο τύπου του ΤΟ.ΣΥ.Νέων Δήμου Έδεσσας ανακοινώνεται το εξής:

Κάλεσμα για συμμετοχή στις κάλπες


Στήριξη σε Βενιζέλο από ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης
 

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για ναρκωτικά στα Γιαννιτσά Πέλλας




Συνελήφθησαν σήμερα (16.03.2012) τις πρώτες πρωινές ώρες, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών Πέλλας, τέσσερα άτομα ηλικίας 17 έως 26 ετών για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Εις Μνήμη Θεόφιλου Γάτσου



Στερνός χαιρετισμός του Αντιπεριφερειάρχη Θ. Θεοδωρίδη

Προσπάθεια ανάδειξης των ιστορικών στοιχείων της Έδεσσας



Σε συνέχεια της συνεργασίας του Δημάρχου Έδεσσας, κ. Δημήτρη Γιάννου με την Προϊσταμένη της 11ης Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, κα Αγγελική Κοταρίδη, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη κλιμακίου της 11ης ΕΒΑ στην Έδεσσα, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου.

Οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου

                                                               
    ΣΑΒΒΑΤΟ 17-3-2012  16.00              

«Χρήζει ιδιαίτερης επιστημονικής παρακολούθησης»


ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ O ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥΦΕΓΓΟΠΟΥΛΟΣ

Συναυλίες Δημοτικού Ωδείου Αριδαίας 2012



Παρασκευή 16 Μαρτίου Ώρα 18:00
Τάξη Δημήτρη Ουρούμη, Τάσου και Γιάννη Δίσκου, Γιώργου Αβραμίδη

Διανομή εντύπου υλικού με όλους τους Αθλητικούς και Πολιτιστικούς Συλλόγους



Ο Δήμος Έδεσσας μέσω του Αντιδημάρχου κ. Δημήτρη Γιώγα σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Πέλλας και του

Το ΚΕΚΠΑ Δήμου Αλμωπίας προσφέρει στα μέλη του ΚΑΠΗ δωρεάν ιατρικές εξετάσεις.




  Το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας-Αλληλεγγύης του Δήμου Αλμωπίας με προτεραιότητα την πρόληψη σε θέματα υγείας της Τρίτης Ηλικίας, θα πραγματοποιήσει δωρεάν  προληπτικό έλεγχο για ζάχαρο, χοληστερίνη και τριγλυκερίδια.

(3)