Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

"Φεστιβάλ μαθητικής έκφρασης και δημιουργίας 2014" στην Αριδαία





Την Παρασκευή 2 Μαΐου 2014 πραγματοποιήθηκε στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο της Αριδαίας εκδήλωση με τίτλο: "Φεστιβάλ μαθητικής έκφρασης και δημιουργίας 2014", με θέμα τις παρουσιάσεις των Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων που υλοποιήθηκαν από τα σχολεία της Αλμωπίας κατά τη φετινή σχολική χρονιά.

Παρουσίαση υποψηφίων του Δημήτρη Πασόη






Έγινε το απόγευμα της Παρασκευής , ξαφνικά η παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων του συνδυασμού του Δημήτρη Πασόη  «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ», στο Ξενιτίδειο στην Αριδαία.

Υποψήφιος Δημ. Συμβουλος ο Γ. Καρασαββίδης


ΟΡΙΣΜΟΙ ΔΙΑΤΗΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ 3/4&7 -5-2014


                                                   
                                                                                                                       
ΣΑΒΒΑΤΟ 3-5-2014    17.00
28η αγωνιστική

Φώτης Σιώπης :Κίνδυνοι από φθορές σε φωτιστικές κολώνες







Για πλήρη αδιαφορία καταγγέλλει για μία ακόμα φορά την Δημοτική Αρχή Αλμωπίας ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Φώτης Σιώπης  με τον Συνδυασμό του Γιάννη Σηφάκη

Παρουσίαση υποψηφίων Δ. Πασόη





'Σήμερα Παρασκευή 2 Μαΐου 20:30 θα πραγματοποιηθεί, ανοιχτή

Παρουσίαση υποψηφίων «Αλληλεγγύης»




 
Συνέντευξη τύπου στα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας παραχώρησ τη Πέμπτη

2/5, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας και εκ νέου υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης με την «Αλληλεγγύη» Θεόδωρος Θεοδωρίδης. Στη συνέντευξη, η οποία πραγματοποιήθηκε στο εκλογικό κέντρο της «Αλληλεγγύης» στην Έδεσσα, έγινε επίσης η παρουσίαση των υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων Πέλλας.

ΜΑΧΗΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ του ΠΑΜΕ σε ΕΔΕΣΣΑ & ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ






       Με αγωνιστικές απεργιακές συγκεντρώσεις & πορείες σε Έδεσσα & Γιαννιτσά συμμετείχε το ΠΑΜΕ στην Πρωτομαγιάτικη απεργία. Με αγωνιστικό παλμό και με συμμετοχή εργαζομένων, αγροτών , αυτοαπασχολούμενων & νεολαίας πραγματοποιήθηκαν απεργιακές συγκεντρώσεις  στους «Μ.Καταρράκτες» της Έδεσσας & στη Πλατεία ΕΠΟΝ ( Πεζόδρομος ) στα Γιαννιτσά.

Γενική συνέλευση της ΓΕΚΟΣΑ






Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ. ΓΕ.Κ.Ο.ΣΑ καλεί σε τακτική επαναληπτική γενική συνέλευση όλα

Διακοπές ρεύματος σε χωριά της Αλμωπίας


Διακοπές ρεύματος  έχουν προγραμματιστεί για τη Δευτέρα και την Τρίτη σε πολλές περιοχές της Αλμωπίας:

Συνελήφθη Αλβανός που διευκόλυνε την είσοδο στην σε δύο μη νόμιμους μετανάστες στην Άψαλο




Συνελήφθη σήμερα (02.05.2014) πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Πέλλας, ένας υπήκοος Αλβανίας ηλικίας 40 ετών, για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών.

2o ΓΕΛ ΕΔΕΣΣΑΣ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗ 51-60




Προσπάθησαν για τη νίκη και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με όλες τους τις δυνάμεις οι αθλητές του 2ου ΓΕΛ Έδεσσας απέναντι στα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη, γνωρίζοντας την ήττα τελικά με 51-60 απέναντι στην πανίσχυρη ομάδα του Βασίλη Αγγελή. Οι παίκτες του λυκείου της Έδεσσας

Συνέντευξη τύπου & παρουσίαση υποψηφίων της «Αλληλεγγύης»



 


    Συνέντευξη τύπου θα παραχωρήσει ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας και εκ νέου υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης με την «Αλληλεγγύη» κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης την Παρασκευή, 2/5, στις 13:00 στο εκλογικό κέντρο της «Αλληλεγγύης» στην Έδεσσα, Αριστοτέλους 2.

Γίναμε η γενιά του τίποτα.



          Αντώνης Μπουρδάνης

Πρόεδρος

ΤΟ.ΣΥ.Ν Δήμου Έδεσσας

Σταγώνες» στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο στην Αριδαία.







Την Κυριακή 13 Απριλίου και ώρα 07:00μμ η ομάδα «Αλμωπία Η2Ο» παρουσίασε σαν πρώτη της δράση το ντοκιμαντέρ της Νέλλης Ψαρού «Σταγώνες» στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο στην Αριδαία. Η απήχηση των κατοίκων της Αριδαίας και της Έδεσσας στο κάλεσμα της ομάδας υπήρξε παραπάνω από ικανοποιητική και ελπιδοφόρα.

(3)