Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Τα αποτελέσματα των αγώνων κυπέλλου στην ΕΠΣ Πέλλας


Τα αποτελέσματα των αγώνων για το κύπελλο της ΕΠΣ Πέλλας το Σαββάτο 21 Σεπτεμβρίου έχουν ως εξής:

Μαζέψτε τους Μπάμπηδες...

Μαζέψτε τους Μπάμπηδες...Συστημένο στο Μαξίμου από το antinews.gr για τις απόψεις Παπαδημητρίου σε σχέση με την τιμολόγηση του νερού

Πώς θα «χτίζεται» το αφορολόγητο από το 2020

Στην αύξηση του ύψους των δαπανών που θα πρέπει να πραγματοποιούν κάθε χρόνο οι μισθωτοί, οι συνταξιούχοι και οι κατ’ επάγγελμα αγρότες για αγορές αγαθών και παροχές υπηρεσιών, προκειμένου να κατοχυρώνουν το αφορολόγητο όριο εισοδήματος των 8.636 ευρώ, αποφάσισε να προχωρήσει το υπουργείο Οικονομικών από το 2020.

Φούρναρης καλείται να πληρώσει πρόστιμο 500 ευρώ για ένα κουλούρι 80 λεπτών

Επειδή δεν έκοψε απόδειξη... στη μητέρα του
Αυστηρότητα χωρίς αντίκρισμα φαίνεται πως εξασκούν οι ελεγκτές της εφορίας, κυνηγώντας μετά μανίας τη … φοροδιαφυγή της τυρόπιτας την ίδια ώρα που άλλοι φοροδιαφεύγουν κατά εκατομμύρια και μάλιστα με τον νόμο.

Αλλάζουν όλα στην λειτουργία των εφοριών

Την αλλαγή του μοντέλου λειτουργίας των ΔΟΥ, σε ό,τι έχει σχέση με τις συναλλαγές τους με τους πολίτες, προανήγγειλε από το...

Σε απεργιακό κλοιό η χώρα την Τρίτη

Σε απεργιακό κλοιό η χώρα την ΤρίτηΣε απεργιακό κλοιό η χώρα την ΤρίτηMεγάλη απεργία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου σχεδόν σε όλη τη χώρα και σε όλους τους κλάδους, κατά του νέου αναπτυξιακού νομοσχεδίου που φέρνει στη Βουλή η κυβέρνηση.



Ο καιρός σήμερα

Βελτιωμένος εμφανίζεται σήμερα ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας, σύμφωνα με τη πρόγνωση της ΕΜΥ, με τους ανέμους ωστόσο να πνέουν ισχυροί και την θερμοκρασία να σημειώνει αισθητή πτώση.
Πιο αναλυτικά,

(3)