Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

ΥΠΕΞ για Τουρκία: "Δεν έχει κανένα δικαίωμα να απειλεί την Ελλάδα με πόλεμο"

ΥΠΕΞ για Τουρκία: "Δεν έχει κανένα δικαίωμα να απειλεί την Ελλάδα με πόλεμο" 
Αυστηρή απάντηση στην Τουρκία έδωσε το ΥΠΕΞ, τονίζοντας για ακόμη μια φορά ότι η Ελλάδα "θα υπερασπιστεί τα νόμιμα συμφέροντα και δικαιώματα της εφόσον παραστεί η ανάγκη". Η ανακοίνωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Αίθουσα "Μανώλης Γλέζος" στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο - Όλοι όρθιοι για τον "πρώτο παρτιζάνο"

Ο Μανώλης Γλέζος
Ευρωβουλευτές και πολιτικοί από όλο το δημοκρατικό τόξο τίμησαν τη μνήμη του σπουδαίου αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και της Αριστεράς στην εκδήλωση για την ονοματοδοσία αίθουσας της Ευρωβουλής "Μανώλης Γλέζος", με ομόφωνη απόφαση του Προεδρείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. 

Εβαλαν σε... καραντίνα τον καθηγητή Λύτρα μετά την έρευνα - σοκ για τις ΜΕΘ

Εβαλαν σε... καραντίνα τον καθηγητή Λύτρα μετά την έρευνα - σοκ για τις ΜΕΘ
 
 
Αντί η μελέτη για τους θανάτους διασωληνωμένων εκτός ΜΕΘ να γίνει αντικείμενο βαθιάς ανάλυσης, το Μαξίμου έκοψε κάθε πρόσβαση των στοιχείων από τον Θ.Λύτρα.

Ζωγράφου: Στο «μικροσκόπιο» όσα ακολούθησαν της επιχείρησης των ΟΠΚΕ - Πυροβολισμοί, δόκιμος-πληροφοριοδότης και σοβαρές καταγγελίες

Πυροβολισμοί στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου (ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)

Σημαντικές είναι οι υλικές ζημιές που προκλήθηκαν από την αστυνομική επιχείρηση που διεξήχθη την Τρίτη στην Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου, κατά τη διάρκεια της οποίας ένας 30χρονος σεσημασμένος πυροβολήθηκε από αστυνομικό. Την ίδια ώρα, φοιτητές καταγγέλλουν και «σπάσιμο πορτών την ώρα που άνθρωποι κοιμόντουσαν στα δωμάτιά τους» αλλά και «δέσιμο χεριών».

Robert Cormier: Πέθανε ο ηθοποιός που πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Heartland» σε ηλικία 33 ετών

Copyright: Ιnstagram

 

 

Πέθανε την Παρασκευή σε ηλικία 33 ετών ο ηθοποιός Ρόμπερτ Κόρμιερ (Robert Cormier), ο οποίος υποδυόταν τον Finn Cotter στη μακροχρόνια δραματική σειρά «Heartland».

Παπανικολάου κατά Μητσοτάκη για τις ΜΕΘ: «Αμόρφωτος αρνητής της επιστήμης, απαιτούσε στοιχεία για το αυτονόητο»

https://www.documentonews.gr/wp-content/uploads/2022/08/mitsotakis-6-1024x683.jpg

 

Η δημοσίευση της αποκαλυπτικής μελέτης του καθηγητή Λύτρα σχετικά με την θνησιμότητα των διασωληνωμένων με κορονοϊό ασθενών που δεν εισήχθησαν στη ΜΕΘ εξέθεσε ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Καραμπόλα με έναν τραυματία έξω από τα Γιαννιτσά




Tροχαίο ατύχημα με έναν τραυματία έγινε σήμερα Τετάρτη γύρω  στις 7.00 το πρωί λίγο έξω από τα Γιαννιτσά, στο ύψος του πολυκαταστήματος JUΜBO, στο 2ο χλμ της εθνικής οδού Γιαννιτσών - Έδεσσας.

Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός την Τετάρτη 28/9


 

Καλοκαίρι από την Παρασκευή έως και την Κυριακή προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου, ωστόσο, από το βράδυ της Κυριακής και μετά τις 3-4 Οκτωβρίου μπαίνουμε σε... χειμωνιάτικες διαθέσεις του καιρού.

Στο 2o Hμαθια Quality Εντυπωσίασε η Ημαθία στο Ηράκλειο Κρήτης


ΗΤΑΝ ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΟ 4ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ «ΗΜΕΡΕΣ

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ 2022»









(3)