Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Κέντρα Εκτίμησης και Πιστοποίησης της Αναπηρίας





Οι ανάπηροι της χώρας μας έχουν χαρακτηρίσει δικαίως τα ΚΕΠΑ ως σφαγεία, που κατακρεουργούνται δικαιώματα σε επιδόματα και συντάξεις αλλά και στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, οδηγώντας στην εξαθλίωση κυριολεκτικά δεκάδες χιλιάδες ανάπηρους και τις οικογένειες τους. Γιατί όταν μειωθεί το ποσοστό αναπηρίας κάτω από το 67% χάνουν το επίδομα αλλά και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Συνελήφθη 27χρονος ημεδαπός για απόπειρα κλοπής σε περίπτερο, παράβαση της νομοθεσίας περί εκρηκτικών υλών, απειλή και εξύβριση στα Γιαννιτσά





Επιπλέον σε βάρος του 28χρονου εκκρεμεί δικαστική απόφαση για διακεκριμένη κλοπή 

Συγχαρητήρια από τον Αντιπεριφερειάρχη για την κατάκτηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παγκορασίδων από τον σύλλογο «Μέγας Αλέξανδρος»



   
    Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, με επιστολή του, συγχαίρει τον Αθλητικό Σύλλογο 

ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ UNIVERSAL STUDIOS ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΤΟΥ Δ.ΙΝΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΠΙΑ ΣΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!!!!

 
    Ευχάριστα είναι τα νέα για το γυμναστήριο  UNIVERSAL STUDIOS του Δημήτρη Ινδόπουλου στα Γιαννιτσά , καθώς επιλέχθηκε ως το κορυφαίο γυμναστήριο  και ανήκει πια στα TOP GREEK GYMS, όπου περιλαμβάνονται τα καλύτερα γυμναστήρια ανά την Ελλάδα.

Συγχαίρουν «εθελοντές» στη Θηριόπετρα





Με αφορμή την πρωτοβουλία εθελοντικής ομάδας κατοίκων της Τ.Κ. Θηριόπετρας, υπό την καθοδήγηση του κ. Βασίλη Παπαδόπουλου,

Βραβείο στον Καρατζοβίτικο ουρανό





Η μαθήτρια της Β’ Τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας Φωτεινή Σιώπη βραβεύτηκε  στο Διαδημοτικό Μαθητικό Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό, που οργανώθηκε από το ΤΕΕ και τους Δήμους που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα SEAP – PLUS, με θέμα: «Ζωγραφίζω τι κάνουμε στην πόλη μας για να καθαρίσουμε τον ουρανό της».

Τελετή αποφοίτησης 21 εκπαιδευομένων του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Γιαννιτσών



 



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στα Γιαννιτσά, η τελετή αποφοίτησης 21 εκπαιδευομένων του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Γιαννιτσών. Την εκδήλωση άνοιξε με ομιλία της για το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας η διευθύντριά του Σουζάνα Αντωνακούδη,

Προτάσεις για την ανάπτυξη των λουτρών Παρανεστίου

            
Τον τρόπο ανάπτυξης και αξιοποίησης των λουτρών Παρανεστίου συζήτησε στην τελευταία συνεδρίασή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας.

Σεισμική δόνηση αισθητή στη Πέλλα




Σεισμική δόνηση μεγέθους 4.5 ρίχτερ με επίκεντρο το νότιο τμήμα

Ανακοίνωσε υποψηφιότητα για τον δήμο Πέλλας ο Σ. Καστερίδης



Σε γνωστό ξενοδοχείο των Γιαννιτσών έγινε τη Δευτέρα 1 Ιουλίου η πρώτη προσέγγιση, σε μία ανοιχτή διαδικασία από τον Στάθη Καστερίδη. Πολύς ο κόσμος που παραβρέθηκε, με εκπλήξεις σε ότι έχει να κάνει με τις παρουσίες πολλών στελεχών που ανήκαν προηγούμενα σε άλλα… ‘’στρατόπεδα’’.

«Εργοστάσια Απορριμμάτων: Το μεγάλο φαγοπότι των εργολάβων».



Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) παρουσιάζει την ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013, στις 11.30 το πρωί, στο Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Παύλου Μελά «ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ»

Προσκύνημα σε Β.Ελλάδα και Βουλγαρία



 



Η Ιερά Μητρόπολις Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας διοργάνωσε διήμερη προσκυνηματική εκδρομή για την Σύναξη Νέων της Έδεσσας στην Βόρειο Ελλάδα και στη Βουλγαρία. Τους εκδρομείς συνόδευσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. ΙΩΗΛ, υπεύθυνος της Συνάξεως.

(3)