Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Σύσκεψη κατά της υποβάθμισης της Αλμωπίας



Ο Δήμος Αλμωπίας διοργανώνει την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου και ώρα 17.00μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα της Αριδαίας, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου

Ετοιμος στη πράξη ο Δήμος Αλμωπίας για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας




Παρά τις δυσκολίες ο Δήμος Αλμωπίας έδειξε στη πράξη ότι ήταν έτομος για την επέλαση του χιονιά .  Οι αιρετοί αλλά και οι επιφορτισμένοι  με το αντικείμενο της πολιτικής προστασίας και οι εργαζόμενοι του  Δήμου από την πρώτη στιγμή ήταν στις επάλξεις  και το κυριότερο ήταν πρακτικοί και αποτελεσματικοί .

ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΤΖΑΜΤΖΗΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΥΠΟΘΗΚΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ


                                                
 

 Ο προϋπολογισμός του Δήμου της Σκύδρας είναι εικονικός,  ανεφάρμοστος και αντιαναπτυξιακός .

ΧΟΡΟΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΛΩΡΟΥ «Ο ΠΛΑΤΩΝ»



Ο Μορφωτικός Σύλλογος Αλώρου σας προσκαλεί στον ετήσιο χορό του το ΣΑΒΒΑΟ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ στο κέντρο «ΚΟΣΜΑΣ» στο Άλωρο. Θα πάρουν μέρος οι καλλιτέχνες: Κουζουτζακ Κυριάκος, Νίκος Κρομλίδης, Σιδεράς Γρηγόρης, Ουσταπασίδης Δημήτρης, Μαχαιρίδης Γιάννης. Τιμή εισόδου 15 ευρώ (πλήρες μενού και απεριόριστο ποτό). Ώρα 20:30.

Άνιση τοποθέτηση αστυνομικών μεταξύ Αττικής και Θεσσαλονίκης»,



Ερώτηση προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη με θέμα «Άνιση τοποθέτηση αστυνομικών μεταξύ Αττικής και Θεσσαλονίκης», προς τον Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας με θέμα «Αύξηση των λουκέτων στις επαγγελματικές επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης» και προς τον Υπουργό Οικονομικών με θέμα «Καθυστερήσεις στις αιτήσεις εξαγοράς ενσήμων»  κατέθεσε ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης κος Θεόδωρος Καράογλου.

Αναβολή αγώνων του Σαββατοκύριακου




Λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στον Νομό μας, όλοι οι προγραμματισμένοι αγώνες τις 4/5-2-2012 ΑΝΑΒΑΛΟΝΤΑΙ.

Βασιλόπιτα του Αλμωπού,




 

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (1/2) το βράδυ η κοπή της Βασιλόπιτας του Αλμωπού, στο χώρο του εστιατορίου των Λουτρών Πόζαρ

Έκκληση προς τους κυνηγούς




Ο κυνηγετικός Σύλλογος Αλμωπίας καλεί τα μέλη του κυνηγούς  λόγω των καιρικών συνθηκών να μην βγουν  για κυνήγι .

Με αντιολισθητικές αλυσίδες η συγκοινωνία Αψαλος-Εδεσσα




Μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες γίνεται η συγκοινωνία  από την ΄Αψαλο για Έδεσσα . Ο δρόμος για Θεσσαλονίκη είναι ανοικτός ,αλλά χρειάζεται προσοχή . Με αλυσίδες γίνεται η συγκοινωνία σε πολλά ορεινά χωριά .Τα σχολεία όλων των βαθμίδων είναι  κλειστά .

(3)