Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Παραιτήθηκε ο Πέτρος Τζέκος




Πριν καλά-καλά

Προγράμματα για άνεργους





Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Ανάταση Στην Πέλλα» προσκαλεί τους/τις κατοίκους των Δήμων Αλμωπίας, Έδεσσας, Πέλλας, Σκύδρας που ανήκουν σε μία από τις παρακάτω ομάδες δυνητικών ωφελουμένων:

ΓΕΝΙΚΗΣΥΝΕΛΕΥΣΗΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ Ν ΠΕΛΛΑΣ




   

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Πέλλας Συγκαλεί Γενική Συνέλευση των Μελών του, την Μ. Δευτέρα  29-4-2013  και ώρα 18.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Νομαρχίας Πέλλας στην Έδεσσα με τα παρακάτω θέματα :

Σύσκεψη για την εξωστρέφεια των ελληνικών αγροδιατροφικών προϊόντων,



Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος προήδρευσε σε ευρεία σύσκεψη για την εξωστρέφεια των ελληνικών αγροδιατροφικών προϊόντων,

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ



Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Πέλλας ενημερώνει πως τις ημέρες αυτές των εορτών του Πάσχα θα υπάρξει εντατικοποίηση και συντονισμός ελέγχων, αφού παρατηρείται αυξημένη ζήτηση τροφίμων ζωικής προέλευσης, με σκοπό την προστασία των καταναλωτών και την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς τροφίμων.

Δύο Χρυσά και Ένα Ασημένιο μετάλλιο ο Ν.Ο.Γ. στην Καστοριά.




 

Με απόλυτη επιτυχία και ιδανικές καιρικές συνθήκες, διοργανώθηκαν την Κυριακή 21 Απριλίου 2013 στην πανέμορφη λίμνη της Καστοριάς, οι διασυλλογικοί αγώνες κωπηλασίας «Κώστας Γεωργίου»

Επίσκεψη μελών ΚΑΠΗ στο Γηροκομείο





Το Γηροκομείο Έδεσσας επισκέφτηκαν μέλη του ΚΑΠΗ Έδεσσας για ανταλλαγή ευχών ενόψει του Πάσχα με τους ηλικιωμένους που φιλοξενούνται στο Γηροκομείο.

Ορκωμοσία Δημοτικού Συμβούλου





Νέος Δημοτικός Σύμβουλος Έδεσσας ορκίστηκε ο  Ιωάννης Κίτκας στη θέση του παραιτηθέντος Γεώργιου Σίπκα.


ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ 50 ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «COMENIUS»



Πενήντα μαθητές από το ΓΕΛ Πολίχνης και σχολεία από χώρες όπως η Γαλλία, η Ισπανία, η Ιταλία, η Πολωνία και η Λετονία, που συμμετέχουν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Comenius», υποδέχτηκε στο Διοικητήριο ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου.

Οι αντίπαλοι του Αλμωπού στα μπαράζ για την Γ΄Εθνική




 

Φροντίδα για το περιβάλλον


 9/Θ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ 3ο ΑΡΙΔΑΙΑΣ                                                                                     

Πρόσληψη προσωπικού για 2 μήνες στον Δήμο Αλμωπίας με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου





Ο Δήμος θα προσλάβει προσωπικό  με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δυο [2] μηνών, συνολικού αριθμού δέκα έξι  (16) ατόμων, προς κάλυψη των αναγκών της υπηρεσίας καθαριότητας, για τις εξής κατά αριθμό ατόμων ειδικότητες:

Λ Υ Σ Ι Σ Τ Ρ Α Τ Η από την έκφραση Πρεμιέρα σήμερα στο Ξενιτίδειο



 
Πρεμιέρα σήμερα στο Ξενιτίδειο για την νέα θεατρική παράσταση της έκφρασης Αλμωπίας “Λ Υ Σ Ι Σ Τ Ρ Α Τ Η” του Αριστοφάνη σε διασκευή, στίχους και σκηνοθεσία Γιώργου Κιουρτσίδη.

(3)