Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Κομματικοί κατά ανταρτών στη Νέα Δημοκρατία



Σκληρές αναμένονται οι κόντρες στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές στη Πέλλα.
Από τις πρώτες συγκεντρώσεις φάνηκε η συγκρότηση των μετώπων που ήδη δημιουργούνται. Από την μία οι σκληροί κομματικοί , κυρίως προσκείμενοι στον Σαμαρά που μπορούν να πιέζουν χρησιμοποιώντας τις γνωστές κλασσικές μεθόδους ,εκμεταλλευόμενη την εξουσία και από την άλλοι αυτοί που συγκρότησαν «ανεξάρτητα» ψηφοδέλτια, γιατί είναι πιο κοντά στα προβλήματα του κόσμου και βρίσκονται καθημερινά στον κόσμο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ της 29 - 30 .03.2014 και 2-4-2014



Σάββατο 29-3-2014 16.00
Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ 25η αγωνιστική

Οι διαιτητές των αγώνων της Τετάρτης 16.00





 Α1-27η αγωνιστική

Η ώρα των ικανών στον Δήμο Αλμωπίας




ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΔΕΝ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Ολοκλήρωση διαδικασίας των αναγνωρίσεων των ιαματικών φυσικών πόρων,



 
Ολοκλήρωση διαδικασίας των αναγνωρίσεων των ιαματικών φυσικών πόρων,


Την ολοκλήρωση της διαδικασίας, με την δημοσίευση στο ΦΕΚ των αναγνωρίσεων των ιαματικών φυσικών πόρων, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για επενδύσεις τον τομέα αυτό ζητά επιτακτικά το Δ.Σ. του Πανελληνίου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας.

Συγγνώμη Αρχιστράτηγε, Θεόδωρε Κολοκοτρώνη.




Του Σταύρου Βιτάλη, Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου.  

Η μεταπολιτική, ο μεγάλος κίνδυνος για την Κοινωνία και την Δημοκρατία.



 Γράφει ο ιατρός Κώστας Δανάς

Σύγκλιση δημοτικού συμβουλίου Έδεσσας



                 
 Για την Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014 και ώρα 17.00΄  είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου΄Εδεσσας  για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Ένας μήνας (από 18 Απριλίου και μετά ) η προβολή των υποψηφίων στα ηλεκτρονικα μέσα και το διαδίκτυο



ΟΙ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥΣ


Περιορισμοί ξανά στα ηλεκτρονικά μέσα και το διαδίκτυο για την προβολή των υποψηφίων . Ο χρόνος που επιτρέπεται να προβληθούν είναι ένας μήνας πριν τις εκλογές και όχι νωρίτερα. Αυτό προβλέπεται από τον σχετικό νόμο , σε αντίθεση με τις εφημερίδες όπου δεν υπάρχει περιορισμός.

Συνάντηση του Θεόδωρου Θεοδωρίδη με το νέο Διοικητή της ΙΙας Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού Υποστράτηγο Δημήτριο Αλεβίζο







Συνάντηση με το νέο Διοικητή της ΙΙας Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού, Υποστράτηγο Δημήτριο Αλεβίζο είχε σήμερα ο  Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Αναπτυξιακού Σχεδιασμού-Προγραμματισμού της Π.Κ.Μ. κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης,

Ερωτήματα προς τον Δήμαρχο Αλμωπίας





Προς τον Κύριο
Δήμαρχο Αλμωπίας

Κύριε Δήμαρχε,

Πολύς κόσμος στην πρώτη του Γρ. Στάμκου





 Πολύ κόσμο είχε στην πρώτη του προεκλογική  συγκέντρωση ο δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος. Ήταν εκεί σχεδόν όλος ο κομματικός μηχανισμός της Ν.Δ., ένας από τους τρεις Νεοδημοκράτες βουλευτές του νομού και εκ νέου υποψήφιοι
Ασκησε κριτική σε προηγούμενες διοικήσεις, οι οποίες όπως είπε είχαν πολύ περισσότερα χρήματα στη διάθεσή τους .Ανέφερε συγκεκριμένα παραδείγματα, ενώ απάντησε και τους επικριτές του λέγοντας ότι ο ίδιος δεν αναλώθηκε σε δημόσιες σχέσεις.
Κατήγγειλε ότι υπήρχαν έργα που υπερκοστολογήθηκαν 10 φορές πάνω από το κανονικό , αλλά δεν ανέφερε για ποιο λόγο δεν καταγγέλθηκαν για να μην ζημιωθεί ο Δήμος  αποδεχόμενος τέτοια έργα.

Πλημμύρισε χαμόγελα το κέντρο τηςΑριδαίας





Με το σύνθημα υποδεχόμαστε την άνοιξη με street tennis, και πέρα από τις προσδοκίες των διοργανωτών είχε η εκδήλωση street tennis που έγινε στην κεντρική οδό της πόλης της Αριδαίας.

ΜΗ ΤΕΛΕΣΗ Ή ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΓΩΝΑ - ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΑΓΩΝΑ

Δύο αναμετρήσεις διακόπηκαν στον  πρώτο όμιλο της Α κατηγορίας .Πρόκειται για τα παιχνίδια Γαρέφι-Ριζό και Άψαλος Ίδα. Ο ΚΑΠ σε τέτοιες περιπτώσεις προβλέπει τα εξής:

 
    Για τις παρακάτω περιπτώσεις παράβασης ισχύουν όσα καθορίζουν τα άρθρα 17 και 21 του Κ.Α.Π. :

(3)