Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΩΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΧΗΜΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΣΚΥΔΡΑ




  Συνάντηση την Τρίτη 22 Ιανουαρίου είχε ο Βουλευτής Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής με τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Μαυραγάνη Γιώργο.

Κοπή πίτας φίλων παραδοσιακής μουσικής






Στα παιδικά χορευτικά τμήματα του πολιτιστικού συλλόγου

Τι ζήτησαν οι Δήμαρχοι από τον νέο Περιφερειάρχη





 
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δ.Πασόης παρουσίασε στοιχεία που αφορούν την ακριτικότητα του Δήμου και των επιπτώσεων της κρίσης στην αλματώδη τουριστική ανάπτυξη

Κοπή βασιλόπιτας εργαζομένων Π.Ε. Πέλλας παρουσία του νέου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απ. Τζιτζικώστα





Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διοικητηρίου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας των εργαζομένων, παρουσία του νέου Περιφερειάρχη κ. Απόστολου Τζιτζικώστα ο οποίος βρίσκεται στην περιοχή το τελευταίο διήμερο.

Ανακοίνωση-Δήλωση ενδιαφέροντος για την παραγωγή καπνού





Ο Α.Σ.  Αλμωπίας (πρώην ΕΑΣ Αλμωπίας)  ανακοινώνει στους κατοίκους του Ν.Πέλλας  ότι προτίθεται να δραστηριοποιηθεί στον τομέα του καπνού.

ΔΙΗΜΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΛΛΑΣ






Την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας επισκέπτεται αυτό το διήμερο (22-23 Ιανουαρίου 2013) ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, στο πλαίσιο της γνωριμίας  του με τις τοπικές αρχές και την τοπική κοινωνία της Π.Ε. Πέλλας και στόχο την επίσπευση της υλοποίησης των αναπτυξιακών έργων της περιοχής, που είναι ενταγμένα στο ΕΣΠΑ.


Το Δ.Σ του ΙΝΚΑ Μακεδονίας

            Συγκροτήθηκε σήμερα σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΙΝΚΑ Μακεδονίας, μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 11 Δεκεμβρίου 2012 στη Θεσσαλονίκη.

Καρατζοβίτικο Καρναβάλι

Ότι και να κάνετε 
ούτε στο
 μασκαριλίκι
 δεν μπορείτε
 να με φτάσετε

Επανεξετάζει τις κινήσεις του ο Δήμαρχος Αλμωπίας.




 Την αρχική αισιοδοξία των αλλαγών στον Δήμο Αλμωπίας , έχει διαδεχθεί τώρα η αμφιβολία , αμφισβήτηση  και ότι άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς .

Και σήμερα στη Πέλλα ο Α. Τζιτζικώστας




Την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας επισκέπτεται ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας  σήμερα 23 Ιανουαρίου 2013.

(3)