Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ & ΝΕΩΝ


Δεκατέσσερις αθλητές και αθλήτριες του Φ.Ο.Αριδαίας 
προκρίθηκαν και θα συμμετάσχουν
 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών και νέων,
 που θα διεξαχθεί στο Λιτόχωρο από
3 έως 5 Δεκεμβρίου 2010

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ




Την Τρίτη 30 Νοεμβρίου το απόγευμα πραγματοποιήθηκε τακτική συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου στον Δήμο Μεγάλου Αλεξάνδρου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 5-12-2010


Την Κυριακή 5-12-2010 ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ (Ε.Ο.Σ.) Γιαννιτσών προγραμματίζει ορειβατική ανάβαση στο Πάικο (κορυφή Γκόλα Τσούκα). Η εκκίνηση θα γίνει από το Χώρο Υποδοχής Ορειβατών του Ε.Ο.Σ. (κοντά στις κεραίες) στο Ελευθεροχώρι ώρα 8.30 π.μ.

ΑΝΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΞΕΡΟΒΟΥΝΙ ΤΟΥ Ε.Ο.Σ.


Την περασμένη Κυριακή 28/11/2010 ο Ελληνικός Ορειβατικός Όμιλος (Ε.Ο.Σ.) Γιαννιτσών πραγματοποίησε την προγραμματισμένη ορειβατική ανάβαση στο Βέρμιο από το χωριό Ξερολίβαδο ως την κορυφή Ξεροβούνι (υψόμετρο 1804 m).

ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ

Λίγο ελλειψε να τινάξει στον αέρα ο διαιτητής Τσαλκάνης το  εξ αναβολής παιχνίδι Αρη Λουτρακίου -Νίκης Καλής που τελείωσε με νίκη των φιλοξενούμενων  0-1.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΕΤΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

    Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας δέχθηκε πολλές προτάσεις ( αυτοπροτάσεις και ετεροπροτάσεις), για την πρόσληψη προπονητή. Όλοι οι προταθέντες είναι αξιόλογοι προπονητές.

Ο ΑΗ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΚΚΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΛ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Θεατρική παράσταση με τίτλο: <<Ο Άη Βασίλης κόκαλο>>
Κυριακή 19/12/2010 ώρα: 6.00μ.μ. & Δευτέρα 20/12/2010 ώρα:6.00μ.μ. στην ΕΥΞΕΙΝΟ ΛΕΣΧΗ ΑΡΙΔΑΙΑΣ
ΕΙΣΟΔΟΣ: ΔΩΡΕΑΝ
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Εσπερινό ΕΠΑΛ Αριδαίας
ΠΑΙΖΟΥΝ: ο Άη Βασίλης, η Βασιλούλα, η κόρη του Άη Βασίλη, τα 3 γουρουνάκια, η μάγισσα Παράκακη, το κακοκοράκι, ο Τζεπέτο με τον Πινόκιο, η Χιονάτη με τους 4 νάνους , τα κακικαντζαράκια και ο καλός ο λύκος με την Κοκκινοσκουφίτσα....

ΣΤΟΝ ΑΕΤΟ ΣΚΥΔΡΑΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΑΝ οι πληροφορ'ιες μας για τον προπονητή Γιώργο Τυριακίδη. Μετά τη σύντομη παραμονή του στον πάγκο του Αλμωπού ο εργατικός προπονητής ,αναλαμβάνει τις τύχες του Αετού Σκύδρας μετά την παραίτηση του Λεωνίδα ΜΠΊΛΗ. Ο Γιώργος Τυριακίδης ευχαριστε'ι τη διοίκηση του Αλμωπού ,τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους για την καλή συνεργασία.

Κανόνι 416.000 ευρώ από Ιταλική Εταιρία στην ΕΑΣ Γιαννιτσών




Οι υψηλοί τόνοι κυριάρχησαν στη Γενική συνέλευση της ΕΑΣ Γιαννιτσών στη διάρκεια της οποίας ψηφίστηκε ο ισολογισμός της περιόδου 2007 & 2008

Σε απελπιστική κατάσταση οι ροδακινοπαραγωγοί ».

Μέσα στην γενικότερη οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μια πολυάριθμη  παραγωγική τάξη πληρώνει και επί πλέον βαρύτατο τίμημα λόγω της ανεπάρκειας, της ανικανότητας και της αδιαφορίας της Πολιτείας να διασφαλίσει το ελάχιστο εισόδημά των παραγωγών και την επιβίωσή τους.

ΟΙ ΝΕΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΠΝΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ

Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα που διοργανώθηκε το Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010 στις 10 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Γιαννιτσών με σκοπό την ενημέρωση των καπνοπαραγωγών του Νομού Πέλλας σχετικά με την ομάδα μέτρων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) που προτείνονται ως αντιστάθμισμα της απώλειας από τη μείωση των επιδοτήσεων στον καπνό κατά τα έτη 2011-2013.

O Ασλανίδης στον Εδεσσαϊκό

Ένας Γιαννιτσώτης με θητεία όμως αρκετών χρόνων και μεγάλη προσφορά στον Εδεσσαϊκό ως ποδοσφαιριστής

(3)