Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

MIX. ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ: ΘΑ ΜΕ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ

ΣΕ ΕΝΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ...μετριοφροσύνης ο Νομάρχης ΜΙχάλης Καραμάνης παρουσίασε το έντυπο της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης Πέλλας  με τα υποτιθέμενα εργα της θητείας του, τη στιγμή που ο θεσμός ...καταργήθηκε .

Η ΔΕΥΑ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΔΕΝ Α ΠΕΛΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ. ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ

Κανέναν εργαζόμενο δεν απέλυσε η ΔΕΥΑ Αριδαίας τηλεφωνικά μετά τις εκλογές . Αυτό υποστήριξε  ο πρόεδρός  της Δημήτρης Παπακωνσταντίνου, απαντώντας στο δημοτικό συμβούλιο σε ερώτηση του δημοτικού συμβούλου Γιώργου Ταγκαλιδη ,

ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑ.Λ. ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2010




                                       

           Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΕΠΑ.Λ .ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Σας προσκαλεί

 Την  Κυριακή 19/12/2010 και την Δευτέρα 20/12/2010
 στην «ΕΥΞΕΙΝΟ ΛΕΣΧΗ»(πλησίον κέντρου υγείας Αριδαίας)
 και ώρα 18.00
Για την παράσταση

ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

ΜΕ πνεύμα αυτοκριτικής εμφανίστηκε η απερχόμενη Διοίκηση του Δήμου Αριδαίας στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που τελείωσε πριν από λίγο.

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ


ΜΕ τον πρώτο αέρα άρχισαν τα προβλήματα  με τις διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος Το βράδυ περιοχές της Αριδαίας έμεινα χωρίς ρεύμα . Μικροδιακοπές ρεύματος σημειώνονται μέχρι αυτή τη ώρα. Στη Πολυκάρπη  (φωτο) έπεσε δέντρο. Μεταξύ Αριδαίας -Τσάκων κόπηκε κολώνα της ΔΕΗ , ενώ μεταξύ Γαρεφείου- Δωροθέας.

Mπροστάρηδες οι ιστορικές ομάδες, όπως Aπόλλων Kαλαμαριάς, Kαστοριά κ.α.





Kαμία έκπληξη δεν μας προκάλεσε, η πρόσκληση από πλευράς μιας εκ των ιστορικότερων ομάδων στη Δ’ εθνική κατηγορία, της AE Aλεξάνδρειας, προς όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στο μοναδικό πρωτάθλημα που διοργανώνει η Eλληνική Ποδοσφαιρική OμοσπονδίαKράτος, τα τελευταία τουλάχιστον τέσσερα χρόνια, κάτι το οποίο πρώτα έπρεπε να τεθεί από την ανώτερη ποδοσφαιρική αρχή και μετά από τα σωματεία που είτε συμμετέχουν, είτε συμμετείχαν παλαιότερα στο πρωτάθλημα αυτό.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ 11 ΚΑΙ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010

                  ΟΡΙΣΤΗΚΑΝ οι διαιτητές που θα διευθύνουν τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου   Ως εξής:       

(3)