Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Μόνιμος κάτοικος Λυκοστόμου νεαρή αρκούδα



Μέχρι και στο γήπεδο Λυκοστόμου πήγε σήμερα νεαρή αρκούδα που τριγυρνάει στο χωριό .

Τι γύρευαν οι Γερμανοί στα Λουτρά;




Πληθαίνουν τα ερωτηματικά για την επίσκεψη του Γερμανού Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Θεμάτων της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας κ. Hans-Joachim Fuchtel,  που συνοδευότανε από τον Γενικό Πρόξενο κ. Wolfgang Holscher-Obermaier  στα Λουτρά Πόζαρ.

ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ Δ ΕΘΝΙΚΗ


Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ, οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητών και παρατηρητών διαιτησίας, που θα διευθύνουν τους αγώνες της 5ης αγωνιστική του 3ου ομίλου του Βορρά, για την διαδικασία των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην Δ Εθνική, που θα γίνουν την Κυριακή, με ώρα έναρξης 5 μ.μ. και οι οποίοι είναι:

Τα "Λυμένα Κορδόνια" στη μάχη για το "River Party"


Ξεκίνησε η ψηφοφορία για το φετινό "River Party" στο Νεστόριο Καστοριάς

Συγκεκριμένα για τη νεανική σκηνή όπου θα επιλεγούν τα νεανικά συγκροτήματα μέσω της επίσημης σελίδας του river στο facebook. http://www.riverparty.gr/main/youthstage/338-2012-05-26-19-21-23.html

Στη Γ ΄Εθνική ο Φ.Ο.Αριδαίας




Ολα δείχνουν ότι τη θέση του Αιγινιακού στη Γ' Εθνική θα πάρει ο δεύτερος στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΚΑΣΚΕΜ δηλαδή ο ΦΟ Αριδαίας που έχει να αγωνιστεί στη συγκεκριμένη κατηγορία από το 1997!

Αγώνες κλασσικού αθλητισμού σχολείων Αλμωπίας Α΄ φάση



 
Στους αγώνες κλασσικού αθλητισμού σχολείων Αλμωπίας που έγινα τη Παρασκευή 1 Ιουνίου στο στάδιο Αριδαίας σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:




"Κύκνειο" άσμα του ΠΑΣΟΚ στο Λουτράκι




Μαζεύτηκαν ,είπαν ο καθένας τα δικά του , τα «έχωσε» ο ένας στον άλλο και τελικά ο καθένας τράβηξε τον δρόμο του προς το άγνωστο χωρίς πυξίδα. Κάπως έτσι περιγράφεται συνοπτικά το αποτέλεσμα  της σύναξης Πασοκτζήδων σε Ξενοδοχείο στο Λουτράκι ,με θέμα υποτίθεται τις εθνικές εκλογές.

Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


 

για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου

Στα άκρα Δήμαρχος Αλμωπίας και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας

Σφοδρή επίθεση δέχτηκε μετά τη χθεσινή  συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου  ο πρόεδρός του ,Κώστας Νικολαϊδης ,από τον Δήμαρχο Δημήτρη Πασόη .

Παραιτήθηκαν από την αποζημίωση για την χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας



 
Η αδικαιολόγητη αναβολή του θέματος για τη γνωμοδότηση εδρών ΤΑΞΙ  και η συζήτηση σε έκτακτη χθες  ,είχε και το κόστος της .

Γνωμοδότησαν για μία έδρα ΤΑΞΙ

Αφού το παίδεψε η Δημοτική Αρχή Αλμωπίας επί μία εβδομάδα , τελικά ,αποφάσισε  να προτείνει (προαιρετική ήταν η γνωμοδότηση) μία έδρα για όλα τα ΤΑΞΙ , όπως προβλέπει ο σχετικός νόμος ,στη χθεσινή συνεδρίαση του έκτακτου δημοτικού συμβουλίου.

(3)