Τρίτη 5 Απριλίου 2011

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ



Ο Ομιλος επιχειρήσεων ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΑΚΚΟΣ  στην Αριδαία(ΤΗΛ 23840-21937),ενημερώνει τους φιλάθλους για τα παιχνίδια που απομένουν στην ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

ΤΟ ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ ΣΤΗ ΠΙΠΕΡΙΑ

Το Σάββατο 2 Απριλίου και την Κυριακή 3 Απριλίου, στο Κέντρο Αντισφαίρισης του Δήμου Αλμωπίας έγινε το 2ο Ενωσιακό πρωτάθλημα της Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Κεντροδυτικής Μακεδονίας, με διοργανωτή τον Όμιλο Αντισφαίρισης Αριδαίας.

Ευρεία σύσκεψη στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών



            Με πρωτοβουλία της Υφυπουργού Εσωτερικών κας Θ. Τζάκρη και σε συνεννόηση με τον Διοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Χ. Ζηλίδη,

Ημερίδα για την Βιώσιμη Ανάπτυξη και Διαχείριση Αδρανών Υλικών

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα (5/4) στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητηρίου, στην Έδεσσα, η ημερίδαSustainable Aggregates Resources Management (SARMA)” στο οποίο είναι εταίρος η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας. Στην ημερίδα συμμετείχαν εκπρόσωποι των εταίρων του Προγράμματος που προέρχονται από 15 διαφορετικές υπηρεσίες και φορείς της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένων τοπικών φορέων και υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, με αρμοδιότητα στην Αειφόρο διαχείριση των φυσικών πόρων της Περιφέρειας, καθώς επίσης και πολλοί ενδιαφερόμενοι πολίτες.

Παρακληση της Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Αλμωπίας




Παρακαλούνται οι συνδημότες να μην εναποθέτουν στους κάδους απορριμάτων τα παρακάτω αντικείμενα,

ΑΠΑΧΟΛΗΣΑΝ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ ΔΕΚΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣΑντιπλημμυρικά και αμμοληψιες

Τον Δήμαρχο Αλμωπίας Δημήτρη Πασόη επισκέφτηκε την Παρασκευή                 1η Απριλίου κλιμάκιο της Διεύθυνσης Ελέγχου Κατασκευής Έργων (ΔΕΚΕ) της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Παρόντες ήταν ο αντιδήμαρχος Αναστάσιος Τσαβδάρης και ο  πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Α. Βασίλειος Κανονίδης.

ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ Οι συνεδριάσεις της επιτροπής διαβούλευσης


Οι πρώτες συνεδριάσεις της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Αλμωπίας, πραγματοποιήθηκαν στις 23 και 30 Μαρτίου.

Παρουσίαση βιβλίου στην Εύξεινο Λέσχη Αλμωπίας το Σάββατο

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας, στην Αριδαία και η Βαρβάρα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ Κ. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ


Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια τους τρεις (3) οδηγούς απορριμματοφόρων του Δήμου μας κ. Άνθο Γεώργιο, Θεοδωρίδη Γρηγόριο και Καρυπίδη Γεώργιο

Κρίσιμη η σημερινή δίκη για τον Π. Ψωμιάδη

Στο εδώλιο του πενταμελούς Εφετείου κάθεται σήμερα ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης,

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΤΟΛΟΓΙΟΥ

ΑΡΚΕΤΑ προβλήματα παρουσιάστηκαν στη μεταφορά του Δημοτολογίου Αλμωπίας από το Δημαρχείο Αριδαίας δίπλα στην πολεοδομία. Μέχρι να μπεί σε λειτουργία κανονικά   οι Δημότες εξυπηρετούνται στο πρώην Δημαρχείο Εξαπλατάνου.

(3)