Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Αποχή στα Ξανθόγεια από τις δημοτικές και τις ευρωεκλογές



 

 Τις έντονες αντιδράσεις τους εξέφρασαν οι αγρότες των Ξανθογείων σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο πολιτιστικό κέντρο του χωριού  για να συζητήσουν και να αποφασίσουν τους τρόπους αντίδρασης  για τις απαράδεκτες εκτιμήσεις του ΕΛΓΑ σε ότι αφορά τις καταστροφές που υπέστησαν οι καλλιέργειες τους πέρυσι.              

Σχολικοί αγώνες στην Αριδαία






Την Τρίτη 13-5-2014 πραγματοποιήθηκαν  στην Αριδαία αγώνες ποδοσφαίρου και πετοσφαίρισης (βόλεϊμπολ) στα πλαίσια του Σχολικού Πρωταθλήματος των Γυμνασίων της Αλμωπίας. Στους αγώνες, οι οποίοι διεξήχθησαν αντίστοιχα στο Δημοτικό Στάδιο και στο ΔΑΚ Αριδαίας, συμμετείχαν ομάδες μαθητών και μαθητριών από τα έξι Γυμνάσια της περιοχής (1ο και 2ο Αριδαίας, Προμάχων, Εξαπλατάνου, Πολυκάρπης και Φούστανης).

Μέρος του μισθού των αιρετών για τις ανάγκες συμπολιτών



ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΗΦΑΚΗ

Αστική πόλη η Αριδαία






ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Αποκλειστικό γκάλοπ για τον Δήμο Αλμωπίας





Αυτός είναι ο τελικός και μέγας νικητής

Κεντρικές ομιλίες Θ. Θεοδωρίδη



 


Κεντρικές ομιλίες του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θεόδωρου Θεοδωρίδη στα Γιαννιτσά και στην Κρύα Βρύση

   Θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή, 16/5, στον πεζόδρομο των Γιαννιτσών (Πλατεία ΕΠΟΝ) στις 19:15 και στον πεζόδρομο της Κρύας Βρύσης στις 21:30

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ στην ΠΕΛΛΑ της ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ του ΚΚΕ ΕΛΕΝΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΙΔΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ





       Στην Πέλλα  σήμερα  Πέμπτη 15  Μάη η βουλευτής του ΚΚΕ Ελένη Γερασιμίδου.Επισκέπτεται την Αριδαία και χωριά του Δήμου Αλμωπίας συνοδευόμενη από τους υποψήφιους με την «Λαϊκή Συσπείρωση»  για την Αντιπεριφέρεια Πέλλας Ουγγρίνο Αλέκο και τον Δήμο Αλμωπίας Φτίκα Νίκο.

Ξανά θα πληρώσει ο απλός κοσμάκης



 





Σύμφωνα με τα στοιχεία από τις δηλώσεις που έχουν εκκαθαριστεί εκτός του ότι προκύπτει πως ο ένας στους τρεις πλέον θα λάβει χρεωστική δήλωση προκύπτει επίσης ότι θα πληρώσει κατά μέσο όρο ένα ποσό της τάξης των 890 ευρώ.

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ


Πέτρος Ζέρζης
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΚΕ & «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» στα ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ με ΟΜΙΛΗΤΡΙΑ την Υποψ.Ευρωβουλευτή ΚΑΠΕΤΗ ΘΕΑΝΩ




                  

          
      
    Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου και με παλμό πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ & της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στα Γιαννιτσά.



(3)