Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Με τεράστια επιτυχία ξαναζωντάνεψε το Kαρναβάλι της Κρύας Βρύσης !!!

 Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι τριήμερες καρναβαλικές εκδηλώσεις στην Κρύα Βρύση  μετά από 3 χρόνια παύσης. Με πρωτοβουλία της τοπικής αγοράς και μπροστάρη τον Εμπορικό Σύλλογο Κρύας Βρύσης και τον Δήμο Πέλλας, κατάφεραν να αναβίωσαν και πάλι το ξακουστό καρναβάλι.

Εκδήλωση της "Σπίθας" Αλμωπίας στην Αριδαία




Η ΣΠΙΘΑ Αλμωπίας διοργανώνει  εκδήλωση με θέμα: «Οι συμφωνίες πτώχευσης και καταστροφής της Ελλάδας» και «Η δημιουργία παλλαϊκού μετώπου ως η μοναδική προοπτική σωτηρίας για τον τόπο μας».

Αγώνας προσανατολισμού στην Αριδαία

Όλη η Ελλάδα ασχολείται με τον «πιστολέρο» ποδοσφαιριστή από το Άσπρο


Τον γύρο της Ελλάδας όπως είναι φυσικό κάνει το  συμβάν  με τους πυροβολισμούς  μετά το τέλος του αγώνα Άσπρο -΄Αγρας που τελείωσε με 0-5.

Οι διαιτητές της Τετάρτης




Ορίστηκαν οι διαιτητές που θα διευθύνουν τους αυριανούς αγώνες της ΕΠΣ Πέλλας

Σιωπούν για την «σφαγή» θέσεων εργασίας στον Δήμο Αλμωπίας





΄Ακρα του τάφου σιωπή μέχρι στιγμής από τον Δήμο Αλμωπίας για την απαράδεκτη μείωση
Θέσεων εργασίας μέσω του ΟΑΕΔ , την στιγμή που για τους άλλους δύο Δήμους του νομού  οι θέσεις  που εγκρίθηκαν είναι διπλάσιες από αυτές που ζήτησαν .

Με επιτυχία η «Τζαμάλα» στον Πρόδρομο


Με μεγάλη επιτυχία έγινε την Κυριακή στον Πρόδρομο το έθιμο της Τζαμάλας . Πάρα πολύς κόσμος διασκέδασε παράλληλα με την ζωντανή μουσική  τα εδέσματα  και  το κρασί






Διατυμπανίζουν την διαφάνεια ,αλλά κάνουν ακριβώς το αντίθετο στα Λουτρά



 «Κρυφούς» κρατάν ουσιαστικά τους πρόχειρους διαγωνισμούς που ετοιμάζουν στα Λουτρά Πόζαρ. Η  σχετική δημοσίευση θα γίνει σε εφημερίδα των Γιαννιτσών (και ορθά σύμφωνα με τους νόμους που ισχύουν ) , αλλά η Επιχείρηση μπορούσε κάλλιστα να τους γνωστοποιήσει σαν είδηση .

Πρόσληψη ειδικού γιατρού στον Δήμο Αλμωπίας



Η πρόσληψη ειδικού γιατρού  περιλαμβάνεται  μεταξύ άλλων  στα θέματα της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίασης   του  Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας αύριο Τετάρτη στις  6 το απόγευμα .

(3)