Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΙΟΥΜΑΤΖΙΔΗΣ:«ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΚΑΙ ΜΙΝΤΙΑΚΑΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ»

Την κρίσιμη στιγμή που διέρχεται η χώρα μας ο πρωθυπουργός μετά τη μεγάλη διαπραγμάτευση για τη νέα δανειακή σύμβαση επέλεξε την πιο καθαρή λύση:

Η συνέντευξη Τύπου του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. ΠΕΛΛΑΣ στις 27/10/2011.


Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη  η συνέντευξη τύπου που παραχώρησε η Ε.Π.Σ. Ν. ΠΕΛΛΑΣ με επικεφαλής τον πρόεδρο της ένωσης Αλκιβιάδη Νουσηκύρου.

ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΤΑ ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΈΝΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

     Τα μη χρησιμοποιημένα φάρμακα, που καταλήγουν μέσα από το αποχετευτικό σύστημα και τις χωματερές στο οικοσύστημα, είναι το αίτιο πολλών διαταραχών στην υγεία μας.

Πρωτιά της Όρμας στις φόλες



Συνεχίζεται η τακτική εξόντωσης αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς από κάποιους υπάνθρωπους
στην Όρμα Αλμωπίας.

Το παρόν και το μέλλον του παραδοσιακού οικισμού του Αγίου Αθανασίου


Το παρόν και το μέλλον του παραδοσιακού οικισμού του Αγίου Αθανασίου βρέθηκε στο επίκεντρο διευρυμένης συνάντησης η οποία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή (30/10) στο χωριό.

«Χολή» κατά του Συμπαραστάτη του Δημότη από τον Πέτρο Ζέρζη


Προφανώς χολωμένος από την κλήση για ανάκριση , μετά τα πορίσματα του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης  στον Δήμο Αλμωπίας   Σταύρο Κλεισούρη  ,

100 χιλ. Ευρώ για ανύπαρκτο έργο


Ίσως είναι πρωτοφανές σε πανελλήνιο επίπεδο πρώην αντιδήμαρχος να βγαίνει δημόσια και να καταγγέλλει  ότι πληρώθηκε έργο χωρίς να γίνει . Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας τη Δευτέρα με την άδεια του σώματος δόθηκε ο λόγος στον πρώην αντιδήμαρχο Εξαπλατάνου  Βασίλη  Αλεξόγλου.

ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΠΑΡΑΚΑΘ ΣΤΗΝ ΕΥΞΕΙΝΟ ΛΕΣΧΗ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Η Εύξεινος Λέσχη Αλμωπίας σας προσκαλεί στο ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΠΑΡΑΚΑΘ που θα πραγματοποιηθεί

Καταγγελία διαιτητών



Με  μεγάλη  στενοχώρια , λύπη  και  πραγματική  θλίψη  πληροφορηθήκαμε  την  άνανδρη  επίθεση  που  δέχθηκε  ο  συνάδελφος  διαιτητης  Ξυλουργίδης  Αντώνης , από  ποδ-τές  και  παράγοντες  της  ομάδας  ΑΠΟΛΛΩΝ  70  στην  Κρύα  Βρύση  και  μάλιστα  μέσα  στα  αποδυτήρια  των  διαιτητών , μετά  τη  λήξη  του  αγώνα  της  τοπικής  ομάδας  με  την  ομαδα  του  Αχλαδοχωρίου , για  το  πρωτ-μα  της  Α΄ κατηγορίας.

«’Αξεστοι και ανάγωγοι» όσοι ψήφισαν Πασόη ;

Έμμεσα ,αλλά σαφή ήταν τα υπονοούμενα για το 58% που  ψήφισε  την σημερινή δημοτική αρχή ήταν οι χαρακτηρισμοί που εξαπέλυσαν μέλη της πρώην δημοτικής Αρχής Αριδαίας στη συνεδρίαση της  Δευτέρας .Αυτή την εντύπωση τουλάχιστον έδωσαν.

(3)