Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Έκλεισαν 7-8 μεγάλα ζητήματα, εμμένει το ΔΝΤ, λέει το Μαξίμου: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση με θεσμούς


«Έχουμε λύσει τα ανοιχτά 7-8 μεγάλα ζητήματα και έχουν μείνει διάσπαρτα θέματα», δήλωσε κυβερνητικός παράγοντας μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης των υπουργών με τους επικεφαλής των κλιμακίων των θεσμών.

Χάος στα Σκόπια – Διαδηλωτές εισβάλουν στο Κοινοβούλιο (εικόνες – video)

Οπαδοί του VMRO -DPMNE του Νίκολα Γκρούεφσκι εισέβαλαν εξαγριωμένοι στο κοινοβούλιο της ΠΓΔΜ έπειτα από την εκλογή προέδρου του Κοινοβουλίου αλβανικής καταγωγής από τους Σοσιαλδημοκράτες. Η εκλογή πραγματοποιήθηκε με τη συμβολή των ψήφων των μειονοτικών αλβανικών κομμάτων.

Τις παράλογες τουρκικές διεκδικήσεις έθεσε ο Καμμένος στην σύνοδο υπουργών Άμυνας της ΕΕ

Το θέμα της αμφισβήτησης εδαφών της Ελλάδας από την ανατολική γείτονα, της παραβίασης του εθνικού μας εναέριου χώρου και των χωρικών μας υδάτων, τα οποία ορίζουν και τα σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έθεσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Το παιχνίδι της χρονιάς


Σύλληψη άνδρα με μια τσάντα με μαχαίρια στο Λονδίνο: Τρομοκρατικά τα κίνητρα, λένε οι αρχές- Πυρά σε νοσοκομείο στη Γερμανία

Στη σύλληψη ενός άνδρα για «κατοχή όπλων» έχει προχωρήσει η βρετανική αστυνομία στην περιοχή κοντά στην Ντάουνινγκ Στριτ, στο κοινοβούλιο και σε αλλά κυβερνητικά κτίρια στο κέντρο του Λονδίνου.


Αντράπηκε φορτηγό έξω από τον Αρχάγγελο





Φορτηγό , το οποίο ήταν φορτωμένο με κοπριά ,

Ο Φ.Σ.Ε. Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

 


Η εκδρομή  θεσμός  του  «Μ.Αλεξάνδρου» πραγματοποιήθηκε από  τις  17 έως και  22 Απριλίου,

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. ΠΕΛΛΑΣ



Το Σάββατο 6 Μαΐου η Τοπική Επιτροπή Πέλλας της ΑΝΤΑΡΣΥΑ διοργανώνει εκδήλωση στο Εργατικό Κέντρο Γιαννιτσών και ώρα 19:00 με θέμα την πολιτική πρόταση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και με τίτλο "ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ, ΕΚΤΟΣ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΕ". Ομιλητές θα είναι οι Γιάννης Κούτρας και Γιώργος Κρεασίδης.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 1-3 ΑΚΡΙΤΑΣ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ



Παραλίγο να κάνει την έκπληξη ο Μακεδονικός Έδεσσας και να αποσπάσει αποτέλεσμα από τον ισχυρό Ακρίτα Σωσάνδρας για την 23η αγωνιστική.


H συμφωνία για το τελικό ‘πακέτο’ θα επιτευχθεί σύντομα, εκτίμησε ο Ντάισελμπλουμ

«Ελπίζω πριν το τέλος του επόμενου μήνα να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία»: τo σήμα-ευχή αυτή διατύπωσε ο Γερούν Ντάισελμπλουμ από το βήμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, όπου είναι σε εξέλιξη συζήτηση για το ελληνικό πρόγραμμα.

Στον έλεγχο του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη περνά ο εκδοτικός Όμιλος «Πήγασος»

Στον έλεγχο του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη περνά - σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από τραπεζικές πηγές - ο εκδοτικός Όμιλος «Πήγασος» της οικογένειας Μπόμπολα.

Η Βρετανία δεν θα έχει τα ίδια δικαιώματα με τα μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δήλωσε η Μέρκελ

Η Άνγκελα Μέρκελ προειδοποίησε τους Βρετανούς ότι δεν μπορούν να ελπίζουν ότι θα έχουν τα ίδια δικαιώματα με τις χώρες που είναι μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης μετά το Brexit, επικρίνοντας ορισμένες ψευδαισθήσεις που καλλιεργούνται προς αυτήν την κατεύθυνση στη Βρετανία.

Εκτάκτως στον Βούτση ο Μητσοτάκης, για την ψήφο των ομογενών

Τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση επισκέφθηκε εκτάκτως ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, στον οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, έθεσε όλα τα θέματα λειτουργίας του κοινοβουλίου.

Με το κίνημα «Δεν Πληρώνω» η Κωνσταντοπούλου στη ΔΕΗ

Μαζί με το κίνημα «Δεν Πληρώνω» βρέθηκε η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» Ζωή Κωνσταντοπούλου στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΟΝΕΞ

H βιομηχανία κονσερβοποιίας ΚΟΝΕΞ Α.Ε. ανακοινώνει ότι την Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017, 10:00 – 14:00, και την Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017, 16:00 – 18:00, θα γίνουν εγγραφές εργατών και εργατριών για την παραγωγική περίοδο 2017, στο Δημαρχείο Γιαννιτσών (Αίθουσα Κέντρου Πληροφόρησης Νέων).

ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΑΞΙΩΜΑΤΩΝ 
ΝΕΟΥ Δ.Σ 
 ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑ

Σήμερα βγαίνει η προκήρυξη για τη Μεταποίηση


Γιώργος Κοντονής 

Σήμερα Πέμπτη 27 Απριλίου θα πάρει υπογραφή η προκήρυξη του Μέτρου για τη Μεταποίηση, ενώ θα ακολουθήσουν τα υπόλοιπα Μέτρα, λαμβάνοντας ένα σαφές χρονοδιάγραμμα ενημερώθηκαν τα μέλη της Ένωσης περιφερειών Ελλάδας από τον υπουργό Βαγγέλη Αποστόλου.

Κάλεσμα κονσερβοποιών σε ανέργους για εργασία


Κάθε ενδιαφερόμενος που είναι εγγεγραμμένος άνεργος στον ΟΑΕΔ, μπορεί να εργαστεί το καλοκαίρι στις κονσερβοποιίες, χωρίς να χάσει κανένα δικαίωμά του που προκύπτει από την ιδιότητά του αυτή. Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΚΕ, εκδηλώνοντας προφανώς το ενδιαφέρον της να απασχολήσεις ανέργους, το καλοκαίρι.

Ανακαλύφθηκε εξωπλανήτης «δίδυμος» της Γης που μοιάζει με «χιονόμπαλα»

Επιστήμονες της NASA ανακάλυψαν έναν νέο εξωπλανήτη που έχει την ίδια μάζα με τη Γη και περιφέρεται γύρω από το άστρο του στην ίδια απόσταση που έχει η τροχιά του πλανήτη μας από τον Ήλιο.

Δεν αίρεται η ασυλία για Λεβέντη, Παπαχριστόπουλο και Καραγιαννίδη


Οι αιτήσεις για άρση ασυλίας θα συζητηθούν στην Ολομέλεια, την ερχόμενη Τετάρτη

Τι προβλέπει το νομοσχέδιο για την εξωδικαστική ρύθμιση οφειλών των επιχειρήσεων

Eισάγεται σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής το σχέδιο νόμου
Θα δώσει τη δυνατότητα σε πολλές επιχειρήσεις να διαπραγματευτούν σε μια μόνο διαδικασία με το σύνολο των πιστωτών τους
Η έκθεση του επιστημονικού συμβουλίου

Συζήτηση στην Ευρωβουλή για το ελληνικό πρόγραμμα

Στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες συζητείται σήμερα, Πέμπτη, στις 10:30, το ελληνικό πρόγραμμα. Στη συζήτηση για τη δεύτερη αξιολόγηση θα συμμετάσχει ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ.

Φωτιά για το Αγαθονήσι: Εν μέσω έντασης στις ελληνοτουρκικές σχέσεις συνεδρίασε το ΚΥΣΕΑ


Συνεδρίασε στο Μέγαρο Μαξίμου το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και `Αμυνας (ΚΥΣΕΑ), υπό τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, με ευρεία ατζέντα θεμάτων, όπως αυξανόμενη ένταση από την πλευρά της Τουρκίας στο Αιγαίο, θέματα εξοπλιστικών προγραμμάτων, καθώς και τα εθνικά θέματα που σχετίζονται με την κατάσταση στα βόρεια σύνορα της χώρας.

26ος Εικαστικός Μήνας Μάιος Έκθεση ζωγραφικής της Μαρίας Κοσίνη—Ζάχου

Εγκαίνια: Σάββατο 29 Απριλίου 2017 και ώρα 20:00 (Παρθεναγωγείο)

«Βιβλικές καταστροφές από τον παγετό στα ορεινά Έδεσσας και Αλμωπίας»!



ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

«Μιλώ για τον τόπο μου».

 

Την Τετάρτη 26 Απριλίου 2017 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο 3ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών η 2η Μαθητική Ημερίδα Τοπικής Ιστορίας με θέμα «Μιλώ για τον τόπο μου».

(3)