Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Διήμερο πάρτυ

Φιλικο Αλμωπού

Γνωρίζει ο Δήμος Αλμωπίας το αποτέλεσμα της προσφυγής για τον διαγωνισμό των γεωτρήσεων



Γνωρίζει  ανεπίσημα το αποτέλεσμα της προσφυγής του εργολάβου για τον διαγωνισμό  της συντήρησης των αρδευτικών γεωτρήσεων ,ο Δήμος Αλμωπίας, αλλά κρατάει τα προσχήματα περιμένοντας την επίσημη ανακοίνωση .

Ανανέωσε με Απόλλωνα Ο τερματοφύλακας Σίμος Μένιος



Aνανέωσε την συνεργασία του με τον Απόλλωνα Αθηνών ο νεαρός 21χρονος γκολκίπερ Σίμος Μένιος

Δέκα αποδεσμεύσεις από την Αναγέννηση Γιαννιτσών




Παρελθόν από την Αναγέννηση Γιαννιτσών αποτελούν από το Σάββατο 10 ποδοσφαιριστές που το τεχνικό τημ έκρινε ότι θα είναι καλύτερο γιαυτους να μείνουν ελεύθεροι μια που δεν ήταν στα πλάνα της νέας ομάδας που χτίζεται.

Η πρώτη της Δόξας Εξαπλατάνου


  
 

Σε ένα πολύ ζεστό και φιλικό περιβάλλον πραγματοποιήθηκε η πρώτη επαφή της διοίκησης της Δόξας Εξαπλατάνου με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Υπό έλεγχο η φωτιά σε δασική περιοχή του Λουτρακίου



Στα 4 στρέμματα έχει περιοριστεί η πυρκαγια στη Δασική περιοχή του Λουτρακίου , πάνω από τα Λουτρά Πόζαρ. Εκτιμάται δε ,εκτός σοβαρού απροόπτου μέχρι το απόγευμα να έχει σβηστεί από το πεζοπόρο τμήμα της Πυροσβεστικής που βρίσκεται εκεί.

«Πρόταση Ι. Τζαμτζή στον Υπουργό Παιδείας για το πρόβλημα των καταδικασθέντων εκπαιδευτικών του 2ου ΓΕΛ Γιαννιτσών»




   Πρόταση κατέθεσε ο βουλευτής Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής στον Υπουργό Παιδείας κ. Αρβανιτόπουλο Κωνσταντίνο όσον αφορά τις ουσιαστικές διαφορές σχετικά με την δικαιολόγηση των

Σε ύφεση η δασική πυρκαγιά στην ορεινή περιοχή του Λουτρακίου

Πυρκαγιά στην ορεινή περιοχή του Λουτρακίου Πέλλας, πάνω από το θερμαλιστικό κέντρο Λουτρακίου (Πόζαρ) ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της  Δευτέρας 23 Ιουλίου 2012.



Σε ύφεση η φωτιά στα Λουτρά



Σε ύφεση βρίσκεται η φωτιά  που ξέσπασε χθεςστην κορυφή του βουνού στο ύψος των Λουτρών Πόζαρ. Χθες δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο έκαναν ρίψεις νερού. Το βράδυ έβρεξε αρκετά . Η Φωτιά είναι έρπουσα. Ήδη πεζοπόρα τμήματα έχουν ξεκινήσει στη περιοχή για να δουν τι ακριβώς συμβαίνει .

516 χιλ ευρώ για παιδικές χαρές




Ποσό  516 χιλ .ευρώ ψήφισε το δημοτικό συμβούλιο Αλμωπίας για την διαμόρφωση παιδικών χαρών στην Αριδαία .

Συνεδρίασε το Δημοτικό ΣυμβούλιοΑλμωπίας




Σε ήρεμους τόνους κύλησε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας . Η απουσία των επικεφαλείς της Αντιπολίτευσης Π.Ζέρζη και Χ. Μπίνου δεν άφησε και πολλά περιθώρια αντιπαραθέσεων .

(3)